Bansky / Jukka Torvinen Teivossa 22.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Bansky / Jukka Torvinen Teivossa 22.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Kimmo Ahola
Hoitaja: Jonna Lahtinen
Kasvattaja: Lindstedt Berndt & Karl
Omistaja: Kimmo Ahola

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Teivossa 22.11.2022 Totomaatti-lähtö!

1 PRINCE PALEMA: Hävisi viimeksi Seinäjoella johtavan takaa vain Thai Profitille. Lähtöpaikka ja juostava matka ovat jälleen optimaaliset, joten oriilla on hyvät menestyssaumat. Veikko Laurila: ”Samanlainen hevosen pitäisi olla. Sunnuntaina vähän viimeistelin sitä. Keulaan ori vienee itsestään. Ei se paljon kuskia kuuntele. Pienet hokit on alla. Vähän vaikea arvioida tuon merkitystä. Lyönnissä hevonen on.”

2 RED ROCK CANYON ÅS: On nopea avaaja, joten asetelmat ovat hyvät. Lokakuinen Jyväskylän suoritus 2. sisältä oli kuitenkin sen verran vaisu, että vaikea on uskoa menestykseen.

3 WALL IN CARLINA: On ollut viime juoksuissaan usein vähän epäonninen. Olisi viimeksi Porissa yltänyt 2. sisältä totoon, mikäli olisi päässyt tulemaan vapaasti. Nyt rima on kuitenkin niin korkealla, että rahasija on riittävä tavoite.

4 STONECAPES SUPERB: On esittänyt viime starteissaan selkeää nousuvirettä. Viimeksi Jyväskylässä ruuna laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä ja peruutteli viimeiseksi, mutta kiri taustalla loppusuoraa positiivisesti. On nopea avaaja, ja omaa nappireissulla pienet yllätyssaumat.

5 BANSKY: Kaksi ensimmäistä kilpailua Kimmo Aholan valmennuksesta ei ole tuonut vielä totosijaa, mutta pikamatka on tamman mieleen, ja on tässä yksi kovimmista voitontavoittelijoista. Kimmo Ahola: ”Viimeistelyt on sujuneet mukavasti. Hevonen on ollut rauhallinen ja hyvän tuntuinen. Taktinen puoli on vielä auki. Hokit on pikku kysymysmerkki. Tuskin iso haitta kuitenkaan.”

6 VINCI POWER: On kilpaillut jo pitkään tasaisen hyvässä vireessä. Kiri viimeksi Porissa 2. ulkoa 400 metrin kirillä selvään voittoon ennen Knocking Matchia ja Speedy Scionia. On juoksun luontuessa jälleen yksi voitontavoittelijoista.

7 JOKER PHOTO: On sijoittunut viimeksi totoon Lahdessa 19.9.2019. Totosija suoraan pitkältä tauolta olisi melkoinen jymypaukku.

8 ARTFUL DEIMOS: Jää heti alussa niin huonoihin asemiin, että menestys yllättäisi ylivauhtisessakin juoksussa. Hävisi esimerkiksi Porissa 4.11. paljon nytkin vastassa olevalle kärkiparille Vinci Power ja Knocking Match.

9 JOKER OF STEEL: Viimeksi Porissa ensimmäisen puolikkaan laukka kolaritilanteessa pilasi pelin, mutta esitti sitä edeltäneissä starteissa vahvaa virettä. On varsinkin lähtökiihdytyksen venyessä potentiaalinen yllättäjäkandidaatti.

10 GLOBAL VENTURE: On parhaimmillaan päästessään iskemään hyvän sisäratajuoksun jälkeen lyhyellä kirillä. Takarivin lähtöpaikka sekä alla oleva tauko laskevat osakkeita, eikä lukeudu kuumimpiin suosikkeihin.

11 ARCIE’S ARSENAL: Osoitti 3-vuotiaana ja 4-vuotiskauden alussa hyvää kapasiteettia, mutta Kuopio Stakesin karsintakakkosen (An-Dorra voitti) jälkeen hommat eivät ole enää sujuneet. Tämän viisivuotiskauden saldo on ollut toistaiseksi tosi laiha, ja vaikea on uskoa sen perusteella ruunan menestykseen tälläkään kertaa.

12 KNOCKING MATCH: Eteni Porissa johtopaikalle 400 juostuna ja aloitti pitkän taukonsa jälkeen kelpo suorituksella, vaikkei kyennytkään vastaamaan ollenkaan Vinci Powerin loppurynnistykseen. On syytä suhtautua startti kropassa piippuhyllyn paikaltakin vakavasti. Juho Ihamuotila: ”Startti tuntuisi vieneen hevosta eteenpäin. Tämä tarvitsee aina tauolta lähtöjä kroppaansa. Paikka on hankala, mutta tosissaan lähdetään ajamaan kilpaa ja voitosta.”

Deep Blue Font / Santtu Raitala
Vermossa 2.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Sipi Erkkilä
Hoitaja: Erge Reinvald
Kasvattaja: Jaakko & Juha Erkkilä
Omistaja: Stall Sipi

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Kuvat Pekka Salonen

 


TAKAISIN