TUOTTEET

Totomaatti vihjaa aktiivisesti Suomen ja Ruotsin raveihin. Vihjeet ovat myynnissä kirjallisessa muodossa Verkkopalvelu Nettimaatissa ja Ravimaailma.fi -sivustolla. Lisäksi tarjolla on tilauspaketteja, joissa ravikohtaisten vihjeiden hinta on yksittäisen ravipäivän hinnoittelua alhaisempi.

Korkealaatuiset vihjepaketit työstetään joka kerta tinkimättömällä ammattitaidolla. Seuraamme kaikki Suomessa juostavat ravikilpailut äärimmäisellä tarkkuudella, jokaisen valjakon esitykset kirjataan ylös ja analysoidaan välittömästi. Myös Ruotsin raviseuranta on päivittäistä, ja lisäksi ATG:n videokirjasto on aktiivisessa käytössä. Kaikki, mikä täytyy nähdä, nähdään myös Ruotsin ravien osalta omin silmin.

Käymme tulevat ravit läpi lähtö lähdöltä ja hevonen hevoselta. Asiantuntijaverkostomme tekee pitkää päivää seuraavia ravitapahtumia tutkiessaan. Etsimme tulosriviään ja suuren yleisön käsityksiä parempia pelikohteita. Vihjaajamme osaavat – ja uskaltavat – ottaa rohkeasti kantaa pelivääristymiin.

Juoksunkulut pyrimme ennakoimaan mahdollisimman hyvin etukäteen; tämä on yksi voittavan pelaajan tärkeimmistä avuista nykyaikaisessa ravipelaamisessa. Merkittävän painoarvon vihjeissämme saa viime hetken tallitieto: varuste- ja kengitysmuutokset, normaalia lupaavammat tai vaisummat viimeistelyt sekä ohjastajan / valmentajan oma arvio hevosen nousu- tai laskukunnosta. Myös sää- ja keliolosuhteet radalla otetaan huomioon vihjeitä laadittaessa. Vahva ammattitaito ja pitkän linjan kokemus tarjoaa vihjaajillemme työkalut kaiken käytettävissä olevan informaation analysoimiseen.

Totomaatti FIN

Totomaatti vihjaa automaattisesti päivän kotimaiset pääravit maanantaista lauantaihin. Sunnuntain ravien kohdalla vihjepäätökset tehdään tarjonnan maistuvuuden mukaan. Tämän lisäksi vihjataan kaikki muutkin ravit, esim. kakkosraveja tai kesäraveja, joissa pelikynnys ylittyy. Päivän pääravien paketti sisältää T-pelien kohdalla sanallisen analyysin, voiton todennäköisyysarviot kaikille hevosille sekä suorat vihjerivisuositukset panostuksineen. Lisäksi mukana on päivän parhaat pelikohdevalinnat toton puolelle sekä useimmiten vielä ohjastajien ja valmentajien tallikommentteja. Kesä-, kakkos- tai lounasraveissa todennäköisyysarviot julkaistaan vain kierroksen avainvaljakoiden kohdalla ja vihjepaketti on muutenkin suppeampi.

Totomaatti SWE

Totomaatti vihjaa Ruotsin puolelle aina, kun riittävän maistuvaa pelattavaa on tarjolla. Ruotsin vihjeet sisältävät kierroksen avainvaljakoiden osalta sanallisen analyysin ja voiton todennäköisyysarviot, vihjerivit panostuksineen sekä totovihjeet.

Vihjetarjonnasta ja aikatauluista tiedotetaan Totomaatin kotisivuilla.

TÄHTILUOKITUKSET

*** | **** | ***** T75/T65/T5/T4 -kanuunakierros

T75/T65/T5/T4-kanuunakierroksella systeemit päästään virittelemään pelijakauman valossa erittäin edullisista lähtökohdista. Näillä kierroksilla tarjolla voi olla joko yksi tai useampikin merkittävällä tavalla alipelattu tukipilari tai vaihtoehtoisesti meille täysin maistumaton ylipelattu suosikki, joka jätetään pelikansalle. Kanuunakierroksilla vihjesysteemien odotusarvot ovat vahvasti voitollisia ja tavallista reilumpikin panostus on paikallaan. Kanuunakierroksilla emme epäröi, vaan iskemme rohkeasti, kun etu pelikansaan on selkeä!

** T75/T65/T5/T4 -kierros

Lähtökohta on, että myös kahden tähden T75/T65/T5/T4-päivänä vihjeissä tehtävät ratkaisut tarjoavat edun pelikansaan nähden, joko varmavalinnan tai kierroksen kokonaisstrategian suhteen. Vaikka kierrokset jäävät selkeästi kanuunapäivien varjoon, esitetään näissäkin tapauksissa vahvoja kannanottoja ja tehdään rohkeitakin ratkaisuja, jotka voivat avata portit palkitseville onnistumisille. Kierrokset saattavat esim. koostua pitkälti selväpiirteisistä kohteista tai pelijakaumassa ei ole suuria yksittäisiä virheitä. Näilläkin kierroksilla varmavalinnat ja kierroksen muut ratkaisut pyritään tekemään siten, että palkitsevat voittopäivät ovat mahdollisia isojen kertoimien tai panostasoa nostamalla kapeiden kuittien osumisen muodossa. Näillekin päiville vihjeisiin luonnollisesti ladataan koko Totomaatin tiimin osaaminen.

SKRÄLLI

Skrälli on T75/T65/T5/T4-pelikokonaisuus, joka perustuu erityisen rohkealle ideavarmalle tai aggressiiviselle ohipeli-idealle tai kyseessä on esimerkiksi tauolta palaava vahva näkemysidea. Tämä kategoria sisältää ideoita ja pelikokonaisuuksia, joissa esim. osuman todennäköisyys ei ole erityisen korkea, mutta tavoiteltava lunastus on vastaavasti tavallista palkitsevampi. Taukohevosten tai muiden vahvojen kannanottojen kohdalla skrälliluokkaan nostetaan myös ideoita, jotka eivät ole välttämättä suuryllättäjiä. Kavereiden pyytäminen mukaan kimppaan on skrälli-iskuissa usein perusteltua.

Skrälleissä on mukana myös tähtiluokitus **/***/****/***** kuvastamassa idean maistuvuutta.

Pelikohdepuolella käytössä sama tähtiluokitus.

SYSTEEMIT

Pieni systeemi

Pieni systeemi on nimensä mukaisesti kapea viritelmä. Kierroksen läpivarma saattaa saada rinnalleen yhden tai useammankin apuvarman. Peleihin haetaan mukaan myös edullisia merkkejä, mutta kohteet pyritään kuitenkin pelaamaan kapeasti. Usein pienessä systeemissä käytetään kertaistuksia eli nostetaan panostasoa.

Peruspeli

Pienen systeemin ja Porukkasysteemin välimaastoon sijoittuva systeemi.

Porukkasysteemi/Suuri systeemi

Porukkasysteemillä tavoitellaan suuria voitto-osuuksia, potteja, joista riittää kaiken mennessä nappiin jaettavaa hieman useammallekin. Rakennamme kokonaisuuden edullisten valintojen pohjalle, emmekä epäröi ottaa tarvittaessa voimakkaastikin näkemystä esim. ylipelattujen valjakoiden kohdalla. Mikäli kierroksen luonteen vuoksi varsinaisen leveän Porukkasysteemin tekeminen ei ole mielekästä, käytetään kierroksen leveimmästä kuitista nimitystä Suuri Systeemi.

Erityisesti Peruspelissä ja Porukkasysteemissä/Suuressa systeemissä systeemin hajauttaminen useammalle kuitille on mahdollista.