***ISOT5 248,60€!

Maanantaina Torniossa maistuvaksi kanuunavarmaksi kohonnut Torrent d’Inverne kukisti hienossa matsissa keulassa juosseen Ivar Journeyn. ***ISOT5-lunastus 248,60€!

TORNIO 6.5.2024
FIX YOU S *** => kk 4,60 (65%)
TORRENT D’INVERNE (31) **** => kk 15,61 (35%)
***ISOT5 Porukkasysteemi 162€ => 248,60€!

Maistuva kanuunavarma:
TORRENT D’INVERNE (31) **** 40% – T5 30,53%

Toto5-5: Vahvan kannanoton kanuunavarma päätöskohteesta! Maistuvaksi suosikiksi kohoava 7 TORRENT D’INVERNE palasi Oulussa 5.2. tauolta ja debytoi samalla uusista käsistä Iida Lanton valmennuksesta. Vireen arvioiminen oli vaikeaa, eivätkä julkisuudessa olleet tallikommentit ratkaisevasti helpottaneet analysointia. Esitys oli kuitenkin positiivinen. Ruuna avasi helposti keulaan, mistä se tuli alla ollut tauko huomioon ottaen hyvin perille saakka. Rinnalla juossut suosikki Fellaini Zet, sen takaa kirinyt Tim Jerry, sekä johtavan takaa spurtannut tänäänkin vastassa oleva Cover Prince kuittasivat lopussa edelle, ruuna säilytti kuitenkin hyvin oman vauhtinsa perille saakka. Tuon jälkeen pari kelpo suoritusta ja pieni tauko, ja sitten Bodenissa 25.4. paluu tositoimiin. Nuo helmi-maaliskuun startit olivat jo hyvää suorittamista, mutta tuoreimman esityksen perusteella palaset ovat nyt loksahtaneet vielä astetta paremmin kohdalleen. Ruuna oli raskaan reissun jälkeen hyvä kolmas, ja Iida Lanton mukaan (7 oikein) startin ajanut ja tänään rattailla jatkava Ville Pohjola oli kehunut suoritusta kovasti. Kengitystä on tarkoitus hieman keventää ja tämän myötä saada lähtönopeutta lisää, eiköhän tässä yritetä voimalla keulaan, ja nähdäksemme tämä yritys tulee myös onnistumaan. Tietenkään tämä ei onnistu ”kerran kerrasta”, tärkeintä on välttää paikka johtavan rinnalla, ruuna pystyy voittamaan myös selkäjuoksulla. Vahva suosikki. Arvio 40%.

 

Skyfall Shine, Spike’s Star, Adrasthee ja Fiori Teivossa 2023 Totomaatti-lähtöjen voittoon. Onnittelut taustavoimille!

Vihjepalvelu Totomaatin asiakkaana saat vahvan edun valtavirtaan. Aktiivinen raviseuranta, ammattilaisten analyysi ja tiivis yhteydenpito ohjastajiin ja valmentajiin toimiva resepti jo yli 30 vuoden ajan. Lähde mukaan!

 

Skyfall Shine / Hannu Torvinen Teivossa 31.10.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Spike’s Star / Joni-Petteri Irri Teivossa 25.7.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Adrasthee / Hannu Torvinen Teivossa 2.5.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Fiori / Jukka Torvinen Teivossa 14.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

 

 


TAKAISIN