Jäätävää näkemystä!
VAUHTI TEPPO (143) *****Skrälli!

JYVÄSKYLÄ 20.8.2022
Rankasti alipelattu näkemysidea VAUHTI TEPPO (143) *****!Skrälli voittoon. Totomaatin arvio 12% – T75-peliosuus 3,65%. Aikaisemmin viikolla mm. POKEN ROOPE (134) ***Skrälli, MR REDDINGTON (165) **Skrälli, CREAM CANDY (63) ****, LAURILAN HELMI (120) ****Skrälli voittoihin.

JYVÄSKYLÄ 20.8.2022
VAUHTI TEPPO (143) *****Skrälli – Virin Varpu kk 15,04 (35%)
WINNERS LANE ****Skrälli – Chasing Highs kk 15,89 (15%)

Rankasti alipelattu näkemysidea:
VAUHTI TEPPO (143) *****!Skrälli | arvio 12% | T75 3,65%

LAUANTAI 20.8.2022
Pitkävedon ravikohteet tarjoavat huikeita ideoita Vetomaatin puolella => lunastus 20,80%.

13.45
Ravit
Kavioliiga
Jyväskylä: Lähtö 6
VAUHTI TEPPO (26,00) *****Skrälli panos 0,8%

KIERROKSEN MAUKKAIN SKRÄLLI-IDEA

T75-2 / 15 VAUHTI TEPPO

Kierroksen maukkain skrälli-idea on toisen kohteen numero 15 VAUHTI TEPPO. Epävarmuus on leimannut otteita, mutta fyysinen kunto on mainiolla tolalla. Forssan kuninkuusraviperjantaina Vauhti Teppo punnersi 2. sisältä ohi keulan Helmen Humusta. Sen jälkeen Vauhti Teppo vaihtoi omistajaa sekä valmentajaa. Vauhti Teppo aloitti uusista käsistä viime lauantaina Teivossa. Tuloksena oli hylkäys liioista laukoista, mutta laukkojen lomassa ruuna näytti mainiolta. Myös viimeksi ajanut Ville Koivisto vahvisti hevosen tuntuneen käteen todella hyvältä.

Mikäli laukat eivät tänään sotke juoksua, on kaikki mielestämme mahdollista. Toki suosikki Virin Varpu on kova vastustaja, mikäli se pääsee sujuvasti johtopaikalle, mutta ainakin muun porukan Vauhti Teppo pystyy mielestämme ravilla kukistamaan. Vauhti Teppo on kolmosrankkimme, ja 12% arviolla siinä on vahvasti pelillistä jengaa. Pienessä systeemissä Vauhti Teppo on ainoa tukirastimme suosikki Virin Varpulle, emmekä me Peruspelissäkään laita tähän lähtöön kuin kolme rastia. Kovaa tiliä hakeville Vauhti Teppo on jopa varteenotettava ideavarmavaihtoehto.

Ville Koivisto

L6/15 VAUHTI TEPPO: ”Hevonen oli tosi hyvän tuntuinen Teivossa. Se otti muutaman askeleen pikku laukkoja. Ei noihin oikein selvää syytä löytynyt. Jokin homma ei ollut ihan balanssissa. Ei tehdä muutoksia varusteisiin. Kyllä minä näen tällä yllätyssauman. Hienossa kunnossa ruuna on.”

PORI 19.8.2022
POKEN ROOPE (134) ***Skrälli – Virittäjä kk 159,82 (5%)
SPEEDY SCION *** – New Grove Waylon kk 7,07 (30%)

Numero 9 POKEN ROOPE on 12% arviolla lähdön pelimielessä kiinnostavin hevonen, ja kokeilemme Päivi Miettisen valmennettavaa pelikohteenakin. Alla olevat heikot sijoitukset eivät kerro mitään nykyvireestä. Viimeksi Teivon Toto75-lähdössä Poken Roopelle jäi 5. sisältä selvästi paukkuja varastoon, rahkeita olisi kyllä ollut sijoituksen parantamiseen. Tätä edeltäneessä Pilvenmäki Specialin finaalissa Poken Roope kiri loppusuoralla taustalta uloimpaa pontevasti rahasijoille. Ysipaikka nopean avaajan takana on ihan hyvä lähtöpaikka, ja juoksun luontuessa kaikki on mielestämme Poken Roopen kohdalla mahdollista. Ainakin alustavasti ruuna on mielestämme selvästi aliarvostettu.

LAHTI 18.8.2022
WERA WINNER (56) ***Skrälli – Stardust Comery kk 6,99 (50%)
MR REDDINGTON (165) **Skrälli – Global Bring It On kk 60,98 (10%)
UKKOHERRA *** – Helkan Toivo kk 4,09 (25%)

4 WERA WINNER on ollut tosi hyvä kahteen viime starttiin. Jyväskylässä se piti aluksi johtopaikan. Ekalla takasuoralla tuli tiukkaa painetta lähdön voittajalta ja tamma jatkoi 2. sisällä. Sitkeästi se polki perille saakka ja oli mainio kakkonen. Lahden esitys oli rankka. Valjakko juuttui alkumatkasta kiertämään 3. rataa, kunnes pääsi lopulta etenemään johtavan rinnalle. Hienosti tamma punnersi perille ja oli neljäs maalissa. Lyödään isku toton puolella. Voittoarviomme 14%.

8 MR REDDINGTON on ollut pettymys uudelta valmentajalta käsin. Kyseessä on tosi hyvä hevonen sarjoihinsa. Ruuna pystyy myös tekemään omaa juoksua, kun kaikki on kohdallaan. Lähtöpaikka on tietenkin ikävä. Ei hevosta kannata unohtaa vielä. Teemme toton puolella aivan varovaisen iskun. Arvio 6%

VERMO 17.8.2022
CREAM CANDY (63) **** – Edgeuptotop kk 6,70 (30%)

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
CREAM CANDY (63) **** | Totomaatin arvio 30% | T65 16,74%

Päätöskohteesta löytyy maukas ideavarma. 4 CREAM CANDY ei ole vielä onnistunut täydellisesti. Esityksistä löytyy kuitenkin paljon hyvää. Tammalla oli Forssassa mailin kisassa takarivin lähtöpaikka. Hevonen jäi 5. ulos, mistä käänteli reissuun 800 jäljellä. Cream Candy tuli juosten perille asti ja oli hyvä kolmas maalissa. Vikat 800 metriä se polki 11,3-kyytiä. Edelliskerralla Vermossa matkasi kovatasoisessa Derbysarjassa 3. sisällä jääden pussiin. Riihimäellä vastus oli arkinen, mutta Cream Candy myös voitti tuon kisan aivan pystyyn. Poisjäännin myötä lähtörata paranee. Tamma pääsee lähtökohtaisesti asiallisesti voltista liikkeelle. Jos valjakko välttää kuolemanpaikan ja juoksu onnistuu edes kohtalaisen hyvin, ei voitto yllättäisi meitä lainkaan. Emma Väre vahvistaa mediakommenteissaan vireen pitävän. Voittoarviomme 30%.

TURKU 16.8.2022
LAURILAN HELMI (120) ****Skrälli – Ronald Tumppi kk 24,88 (30%)
****SkrälliTroikka pelit 45 e => lunastus 232,50 euroa!

Lähdön pelillinen helmi on numero 1 LAURILAN HELMI. Tamman ravi on ollut kesän starteissa paljon aiempaa sulavampaa, ja samalla myös suoritustaso on ollut nousussa. Viimeksi Forssassa Laurilan Helmi laukkasi lähtösuoralla, mutta kulki viimeiset 1800 metriä 30,7-vauhdilla ja nousi vielä kuudenneksi. Valmentaja Juha-Pekka Saarinen raportoi, että tamma oli lauantain hiitillä rento ja hyvä. Mikäli vain Laurilan Helmi ravaa koko matkan, on tamma mielestämme näistä asetelmista täysin kilpailukykyinen. Toto5-pelissä pelaamme siis tämän lähdön passiivisesti, mutta pelikohdepuolella otamme kantaa täysin pelaamattoman Laurilan Helmen puolesta. Meidän arviomme Mikko Huttusen ajokin voitolle on 9%.


TAKAISIN