Kova tili lähellä…

MAGIC MONDAY 21.11.2022
Aggressiivisen kanuunavarman Galileo Amin irtiotto ei valitettavasti kantanut maaliin saakka… Galileo Amin voittaessa *****T6 Peruspeli 64 e => lunastus 6.668,90 euroa..

MAGIC MONDAY 21.11.2022
ZOGO MATCH – ARMANI PRESS **** SP kk 2,91 (100%)

Aggressiivisen kanuunavarman Galileo Amin voittaessa *****T6 Peruspeli 64 e => lunastus 6.668,90 euroa & *****T6 panostukset yhteensä 376 e => lunastukset 13.337,80 euroa.

GALILEO AM ***** | arvio 29% | T65 14,77%

Tsekkaa lähtö täältä >>>

AGGRESSIIVINEN KANUUNAVARMA

T65-6 / 11 GALILEO AM

Viimeksi Mikkelissä 6.000 euron ykköspalkinnolla ajettu enintään 55.000 euroa voittaneille rajattu Toto75-lähtö ja vastassa Lukaku di Quattron, Alien Hillin, Fazimon ja Hugo Journeyn kaltaisia menijöitä. Nyt Mikkelin illassa ajetaan 2.000 eurosta, 15 hevosen autolähtö on jäänyt vajaaksi, ja kyllähän tämä ilman muuta helpottaa merkittävällä tavalla eniten tienanneiden lähtökohtia. Galileo Am palasi tuohon viime starttiin tauolta, ja takarivin lähtöpaikalta tasokkaassa tehtävässä lähdettiin ymmärrettävästi ajamaan passiivisesti sisärataa pitkin. On helppoa näin jälkikäteen todeta Olli Koivusen tehneen viimeisellä takasuoralla virheliikkeen, kun mies nosti ajokkinsa 5. sisältä toiselle radalle. Edessä 4. sisällä juossut Hugo Journey kiri nimittäin lopulta keulasta voittaneen Lukaku di Quattron jälkeen kakkosrahoille, ja sisällä pysyessään Galileo Am olisi päässyt tätä seuraamaan. Toiselle radalle noustuaan Galileo Am näytti erittäin hyvältä ja halukkaalta, mutta hetkeä myöhemmin väsynyt kilpakumppani tuli selkä edellä vastaan. Loppukaarteessa hakeuduttiin takaisin sisälle, Hugo Journeyn taakse edennyt valjakko oli kuitenkin myös jo tuossa vaiheessa väsynyt, ja Galileo Am oli jälleen vailla kiriväyliä. Maalisuoraa ruuna tuli lopulta tilaa saatuaan asiallisesti, ja jo tuona päivänä hevosella olisi ollut potentiaalia parempaankin sijoitukseen. Galileo Am on tottunut viime aikoina starttailemaan surkeilta lähtöpaikoilta, mutta nyt vastus on selkeästi viime startteja sopivampaa tasoa. Tietenkään mitään varmaa menestystä ei näistä asemista voi luvata, mutta se on nähdäksemme täysin selvää, että juuri tänään ruunaa täytyy yrittää. Vahvan edun valtavirtaan tarjoava erittäin maistuva näkemysvarma. Arvio 29%.


TAKAISIN