****SkrälliT6
45€ => 713,50€!

VERMO 22.12.2021
ONE POINT (125) ****Skrälli aivan jäätävä idea. Vahva tili totosta. ****SkrälliTroikka 28 e => lunastus 711,40 euroa. CELSIUS EVO (17) *** pitävä suosikkivarma. ****SkrälliToto6 Peruspeli 45 e => lunastus 713,50 euroa.

VERMO 22.12.2021
ONE POINT (125) ****Skrälli – Flex To Wheels kk 45,63 (15/85)
CELSIUS EVO (17) *** voitti lähtönsä
****SkrälliTroikka 28 e => lunastus 711,40 euroa!
****SkrälliToto6 Peruspeli 45 e => lunastus 713,50 euroa!
****SkrälliToto65 Porukkasysteemi 168 e => lunastus 600,90 euroa!
****SkrälliToto6/Toto65 panostukset 243 e => lunastukset 1.314,40 euroa!

Kahdella ideamerkillä:
ONE POINT (125) ****Skrälli | Totomaatin arvio 16% (14%/87,5%) | T65 7,24%

Läpivarma:
CELSIUS EVO (17) *** | Totomaatin arvio 55% | T65 52,03%

TUKIPILARI

T65-1 / 3 CELSIUS EVO

Kierroksen selvästi todennäköisin voittaja löytyy mielestämme heti avauskohteesta, ja kun numeron 3 CELSIUS EVO peliosuus on kaiken lisäksi jäämässä 55% arviomme alapuolelle, on ruuna meille täysin itsestään selvä varmavalinta.

Kaksi viime starttia on osoittanut, ettei kenkien riisuminen ole Celsius Evolle todellakaan huippusuorituksen edellytyksenä. Lahden voitto irtosi täysin eleettömästi, ja viimekertainen Vermon kolmas sija tuli oikein mallikkaalla 900 metrin kirillä 3. ulkoa. Oli täysin ymmärrettävää, että 10,8-vauhtisella päätöspuolikkaalla kärkiparin muodostivat piikki-selkä –asetelmassa juosseet Way To Go ja True Devotion.

Kakkosradan lähtöpaikka on Celsius Evolle paras mahdollinen. Capo nappaa kyllä lähdön onnistuessa keulapaikan, ja voi hyvin olla, että Celsius Evon tehtäväksi tulee taivaltaa toista rataa ilman selkää. Sekin juoksupaikka kuitenkin sopii vahvalle ja kovakuntoiselle ruunalle, ja mielestämme tämänkertainen lähtö on Celsius Evolle tasoltaan oikein sopiva.

Henna Halme vahvisti meille vielä tänään, että kaiken pitäisi olla edelleen mallillaan, ja myös Halmeella oli vahva luotto ajokkiinsa. Häntäkään ei huolettanut tässä lähdössä juoksupaikka johtavan rinnalla.

Henna Halme

L4/3 CELSIUS EVO: ”Kaiken pitäisi olla kunnossa. Ei mitään negatiivista raportoitavaa. On tämä voittanut lähtöjä johtavan rinnaltakin. Sekään juoksupaikka ei huolestuttaisi. Vastus on ehkä hiukan helpompi tällä kertaa. Vahva luotto minulla on ruunaan.”

KAHDELLA IDEAMERKILLÄ

T65-4 / 3 ONE POINT & 11 HIDALGO BOKO

Neljännessä kohteessa otamme vahvasti kantaa valtavirtaa vastaan. Lähtö on kokonaisuudessaan todella ympäripyöreä, eikä mukana ole käytännössä yhtään statistia. Suosikin hirmuprosenttien puristuksessa pelimielessä parhaat merkit löytyvät joka tapauksessa yllättäjäosastolta, ja näistä kaksi on jäämässä niin aliarvostetuiksi, että pelaamme tämän tasaisen kohteen rohkeasti kahdella ideamerkillä.

Näistä poimintamme pelikohdepuolelle on numero 3 ONE POINT, jolle annamme 14% voittosaumat. One Pointilla on nyt tauon jälkeen kaksi starttia kropassa, ja vaikka kummastakaan kilpailusta ei ole tullut menestystä, ovat suoritukset olleet täysin hyväksyttäviä. Viimeksi juoksu meni yksinkertaisesti ihan toivottomaksi.

One Pointilla on aina ollut tapana parantaa saatuaan pari starttia kroppaansa, ja niin pitäisi olla asian laita esillä olleiden tallikommenttien valossa nytkin. On syytä muistaa, että One Point on aina ollut parhaimmillaan nimenomaan talvella. Vuosi takaperinkin One Point juoksi vuodenvaihteen tienoilla kolme peräkkäistä voittoa, joista yksi tuli Vermosta ja yksi oli Turun Toto75-voitto.

Meidän papereissamme One Point on tämän lähdön todennäköisin keulahevonen, ja mikäli ruunaa saa vetää matkalla kutakuinkin haluamaansa vauhtia, niin olemme One Pointin voittomahdollisuuksien suhteen hyvinkin optimistisin miettein.

Toinen merkkimme sisältää sitten toisenlaisen juoksunkulkuskenaarion. Mikäli juoksuun tulisikin matkalla vauhtia, olisi numero 11 HIDALGO BOKO iso hyötyjä. Hidalgo Boko on suorittanut jo useamman kerran peräkkäin oikein positiivisesti. Hidalgo Bokon ongelmana on tasavauhtisuus, mutta kunto on sellaisella mallilla, että kyllä ruunan luulisi talven aikana vielä voittavankin – ehkä jo tänään. Näemme kirpeän pakkassään Hidalgo Bokolle oikein hyvänä asiana. Arviolla 12,5% viimeksi Forssassa vain BWT Ellospankille hävinnyt Hidalgo Boko on ainakin alustavasti oikein edullinen tapaus.

APUVARMA

T65-2 / 10 JACQUES HYNEMAN

Pienen systeemin apuvarmana toimii toisen kohteen numero 10 JACQUES HYNEMAN, joka arviolla 45% on mielestämme kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja. Lauantaina Turussa kostea keli ei ollut ruunan hengitykselle optimaalinen, tänään olosuhteet sopivat paljon paremmin. Kaiken lisäksi alku meni Turussa raskas rata huomioiden aivan liian vauhdikkaaksi.

Mikäli vain laukat eivät sotke juoksua, on Jacques Hyneman tänään sopivassa lähdössä vahvasti kiinni voitossa. Eiköhän Tapio Perttunen tee tässä porukassa jo ajoissa ratkaisuja. Turun epäonnistumisen syyt ovat olleet sen verran hyvin esillä, että mitään varsinaista pelillistä etua Jacques Hynemanilla ei kuitenkaan saa.

 


TAKAISIN