****T4 36€ => 425,20€!

SEINÄJOKI 19.2.2024
****Euronelkun näkemysvarma FEELING BOLD (80) **** tarjosi vahvan edun. Arvio 25% – T4 14,71%. Pieni systeemi 36 e => lunastus 425,20 euroa!

SEINÄJOKI 19.2.2024
STONECAPES VINCENS ***Skrälli => kk 5,83 (70%)
FEELING BOLD (80) **** voitti lähtönsä
****Euronelkku Pieni systeemi 36€ =>  425,20€!
****Euronelkku Peruspeli 64€ =>  283,40€!
****Euronelkku panostukset 240€ => 850,30€!

Näkemyssuosikki läpivarmana:
FEELING BOLD (80) **** 25% – T4 14,71%

Apuvarma:
TIGER HILL 68% – T4 60,26%

Stonecapes Vincens ***Skrälli 10% – T4 7,00% oli täsmävarmistuksena Tiger Hillille Peruspelin B-osassa sekä Porukkasysteemissä. Stonecapes Vincensin voittaessa sekä Peruspelillä (hinta 64 euroa) että Porukkasysteemillä (hinta 140 euroa) olisi lunastanut 1.466,60 euroa.

Toto4-1: Feeling Bold näkemyssuosikkina tukipilariksi! Heti avauskohteessa teemme iskun valtavirtaa vastaan. Meidän rankingissamme niukka ykköshevonen 25% arviolla on numero 5 FEELING BOLD, ja kun ruuna on valtavirran papereissa vasta kolmoshevonen selkeästi arviotamme maltillisemmalla peliosuudella, nostamme Feeling Boldin näkemyssuosikkina systeemien tukipilariksi. Feeling Boldin totoputki katkesi viimeksi Seinäjoella tylyllä tavalla, mutta ei heikosta sijoituksesta voi hevosta syyttää – eikä oikein kuskiakaan. Victor Björkroth lähti sinänsä oikeaoppisesti kierrättämään vahvaa menijää jo avauskierroksella johtavan rinnalle, mutta jostain käsittämättömästä syystä Ari Moilanen ei päästänyt statisti Julius Starilla Feeling Boldia kyseiselle juoksupaikalle eteensä, vaan puolusti paikkansa. Aika mahdotonta Björkrothin oli osata ennakoida, että Moilanen voisi noin typerästi lähtöä ajaa. Samalla sitten pilaantui niin Julius Starin kuin Feeling Boldin juoksu. Vaikka Feeling Bold tuli maaliin hännillä, ei se koskaan mitenkään luovuttanut. Minkäänlaisia viitteitä laskukunnosta ei siis huonosta sijoituksesta huolimatta ollut.

Nyt Feeling Bold pääsee matkaan eturivin lähtöpaikalta. Ei ruuna mikään starttiraketti ole, mutta nyt eturivissä on sellaisia valjakoita, että olisi vielä viimekertaistakin kummallisempaa, mikäli paikka johtavan rinnalla ei olisi eteenpäin ajamalla tarjolla. Toki Feeling Boldilla voi ilman muuta ajaa parijonostakin, mikäli lähdössä on tempoa, mutta todennäköisesti reippaan alun jälkeen tempo laantuu tässä maltilliseksi. Niinpä ennemmin vauhtikestävällä Feeling Boldilla on silloin pakko tehdä ratkaisuja. Feeling Bold on jo osoittanut, että paikka johtavan rinnalla kyllä sopii sille. Feeling Bold on menestynyt aiemminkin tämän tason lähdöissä, ja meidän papereissamme ruuna on siis suosikki.

Toto4-4: Stonecapes Vincens on täsmävarmistuksemme kierroksen pankin rinnalle! Kierroksen selvästi suurimpana suosikkina matkaan lähtee ilman muuta täysin aiheesta päätöskohteen numero 4 TIGER HILL. Se on aloittanut neljävuotiskautensa kahdella tyylikkäällä voitolla, ja haavereitta voittokulku saa tänään sopivassa tehtävässä jatkoa. Starttiväli on nyt totuttua lyhyempi, mutta tuskinpa siitä vahvalle oriille mitään haittaa on. Arviomme Tiger Hillin voitolle on 68%. Läpivarmaksi emme kuitenkaan Tiger Hilliä laita, koskapa selkeä kakkosrankkimme numero 5 STONECAPES VINCENS on jäämässä peleissä niin vähälle huomiolle. Arviolla 10% nostamme Stonecapes Vincensin täsmävarmistuksena mukaan peleihin ja kokeilemme ruunaa skrällipelikohteenakin. Niin todennäköinen voittaja Tiger Hill kuitenkin on, että kyllä se Pienessä systeemissä sekä Peruspelin A-osassa varmana toimii. Peruspelin B-osassa ja Porukkasysteemissä Stonecapes Vincens kohoaa sitten täsmävarmistuksena rinnalle.

Stonecapes Vincens on ehtinyt jo viiden vuoden ikään, eikä startteja ole takana kuin kuusi. Ruuna on kuitenkin aloittanut uransa lupaavasti ja on jäänyt vain kerran ulos totosta. Myös tämän kauden avaus Seinäjoella kahden kuukauden tauolta miellytti meitä kovasti. Ruuna joutui taivaltamaan 2. radalla ilman vetoapua, mistä kamppaili mukavasti kolmanneksi. Vielä loppukaarteessa Stonecapes Vincens vaikutti jopa voittajalta, mutta loppusuoralla starttiväli kuitenkin näkyi. Ruuna hävisi tasaisessa rintamassa nytkin vastassa oleville Mozart Matchille ja Le Faylle, mutta kyllä Stonecapes Vincensin suoritus miellytti meitä olemusta myötä paljon enemmän. Uskomme tänään startti kropassa vielä selvästi viime kertaa parempaan suoritukseen, ja hyvältä lähtöpaikalta Stonecapes Vincens on siis meidän papereissamme ilman muuta suosikin ykköshaastaja. 9 DREAMS tulee sitten rankingissa kolmantena 6% arviolla.

Too Fit For You / Ari Moilanen Vermossa 16.12.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva Pekka Salonen

Payet / Juha Utala Vermossa 6.12.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva: Pekka Salonen

Zähikäinen / Markus Dahlström Vermossa 11.11.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva: Pekka Salonen

Korven Liideri / Ari Moilanen Vermossa 11.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva Pekka Salonen

 


TAKAISIN