****T4 40€ => 241,70€!

KAUSTINEN 6.11.2023
Maistuva näkemysvarma SHOW MUST GO ON (35) *** voittoon todella kovan esityksen päätteeksi. ****Euronelkku Pieni systeemi 40 e => lunastus 241,70 euroa!

KAUSTINEN 6.11.2023
SHOW MUST GO ON (35) *** – Power Swirl kk 32,67 (5%)
****Euronelkku Pieni systeemi 40 e => lunastus 241,70 euroa!
****Euronelkku panostukset 356 e => lunastukset 604,20 euroa!

Maistuva näkemysvarma:
SHOW MUST GO ON (35) *** | arvio 25% | T4 25,12%

Toto4-2: Show Must Go On kohoaa ideasuosikkina systeemien läpivarmaksi! Toisessa kohteessa olemme pelikansan kanssa eri mieltä lähdön todennäköisimmästä voittajasta. Me nostamme rankingin ykköshevoseksi numeron 6 SHOW MUST GO ON, ja samalla ruuna kohoaa 25% arviolla edullisena ideasuosikkina systeemiemme läpivarmaksi. Show Must Go On on kilpaillut Suomessa kolmesti, ja käytännössä jokaisella kerralla suoritus on ollut sijoitusta parempi. Suomen debyyttikilpailussa Show Must Go On eteni johtopaikalle 400 juostuna ja matkusti lopulta 2. sisällä. Keulapaikan hakenut King Of The North taipui loppusuoralla kolmanneksi, ja Show Must Go On jäi tämän takana pussissa kuudenneksi. Tilaa saadessaan ruuna olisi todennäköisesti taistellut voitosta.

Suomen uran toisessa kilpailussa Show Must Go On avasi ensin keulaan ja tyytyi ensimmäisessä kaarteessa suosiolla Elvis Travianin selkään. Mikäli Show Must Go On olisi päässyt tulemaan loppusuoralla vapaasti, olisi se kyllä kuitannut hurjan Informed Amin jälkeisen kakkossijan. Nyt ruunan oli tyytyminen Cheap Thrillsin jälkeiseen kolmanteen sijaan. Joka tapauksessa tämän lähdön pelisuosikki Elvis Travian kukisti lopussa selityksittä. Viimeksi sarja oli jo alkujaan voittosumman puolesta varsin epäedullinen, ja kun juoksukin meni raskaaksi, ei heikkoon sijoitukseen kannata tuijottaa. Show Must Go On eteni nimittäin takamatkalta heti kolmatta rataa pitkin kohti kärkeä, kunnes pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle 1300 metriä ennen maalia. Vaikka Show Must Go On jäi lopulta kahdeksanneksi, ei suoritus ollut juoksunkulku huomioiden lainkaan nolo. Show Must Go On avaa reippaasti ja uskomme sen lähdön onnistuessa juoksevan joko keulassa tai Elvis Travianin takana 2. sisällä. Voi olla, että selkäjuoksu on edelleen taustavoimien ykkösvaihtoehto, mutta joka tapauksessa näemme Show Must Go Onilla juoksun luontuessa hyvät saumat Suomen uransa ensimmäiseen ykkössijaan.

Numero 14 XENON LEADER kiri Seinäjoella näyttävästi ykköseksi, ja kun alla oli kolmen kuukauden taukokin, niin toki ruuna on varmallemme oikein vakava vastustaja. Xenon Leaderhän kukisti Show Must Go Onin viimeksi Seinäjoella, mutta silloin kaksikko lähti matkaan samalta paalulta, ja lisäksi Show Must Go On sai kuten jo todettua tosi vaikean juoksun. Näistä asetelmista nopean revanssin ottaminen on hyvinkin mahdollista. Xenon Leader on kakkosrankkimme 21% arviolla. Ainakin alustavasti suosikiksi pelattu numero 1 ELVIS TRAVIAN tähtää tiukasti koko matkan johtoon, ja ilman muuta ruuna on meidänkin papereissamme yksi kuumimmista suosikeista. Mekin uskomme Elvis Travianin juoksevan lähdön onnistuessa joko keulassa tai 2. sisällä. Show Must Go On ja Xenon Leader ovat kuitenkin mielestämme hevosina Elvis Traviania parempia, ja Show Must Go Onhan kukisti Elvis Travianin näiden kohdatessa Seinäjoella 20. päivä viime kuuta. Elvis Travian on kolmosrankkimme 19% arviolla. Muita hyviä haastajia varmallemme ovat seuraavin arvioin 11 TIM JERRY 13%, 5 LEX LINCOLN 9% ja 9 SECOND OPINION 6%.

 

 


TAKAISIN