*****T5 1.092,30€!

KUOPIO 5.9.2023
Alipelattu huikea kanuunavarma MYRSKYLUODON JANNE (51) ***** hallitsi tapahtumia keulasta. Totomaatin arvio 25% – T5-peliosuus 19,38%. *****T5-lunastus 1.092,30 euroa!

KUOPIO 5.9.2023
MYRSKYLUODON JANNE (51) ***** – Paavolan Hurmos kk 5,39 (45%)
*****Toto5 Porukkasysteemi 250 e => lunastus 1.092,30 euroa!

Alipelattu huikea kanuunavarma:
MYRSKYLUODON JANNE (51) ***** | arvio 25% | T5 19,38%

Myös vaihtoehtoinen kolmelle kuitille hajautettu 120 euron Porukkasysteemi II osui tarjoten 1.092,30 euron lunastuksen.

Toto5-1: Hieno varsakohtaaminen. Moni rukkaa ennätyksiään. Tarjolla myös huikea peli-idea, josta tuoreet tallikommentit. Rohkeasti kanuunavarmaksi! Pelisuosikki 4 PAAVOLAN HURMOS on mennyt kovasti eteenpäin starttien myötä. Kouvolan kilpailu oli nelivuotiaiden Pikkuprinssi, eikä esityksessä ollut mitään hävettävää. Takarivistä ruuna pääsi 2. ulos ja jäi sitten ilman vetoapua kierros jäljellä. Varsa oli maalissa ihan hyvä viides. Alla on kuukauden verran paussia. Oikein kyvykäs hevonen tähän lähtöön. Huomioidaan kuitenkin Jani Ruotsalaisen kommentti (IS Ravit). Tähtäimet on Kriteriumissa ja tällä kertaa olisi selkäreissu mieluisa vaihtoehto. Voittoarviomme 38%.

2 MYRSKYLUODON JANNE on todella mielenkiintoinen tapaus. Se palasi pitkältä tauolta Mikkelissä. Alla oli kurkkuoperaatio. Ori paineli suoraan paussilta 34-tuloksen. Kaksi viimeistä puolikasta olivat 31- ja 30,5-vauhtiset. Hevonen näytti todella hyvältä ja tulos irtosi ”hölkkäämällä”. Varaa jäi paljon. Koko matkan johtokaan ei yllättäisi lainkaan. Vahva kakkosrankki arviolla 25%. Avainrooliin illan kierrokselle.

Aimo Vuorisalo

”Varsallehan tehtiin kurkkuoperaatio tuossa välissä ja nyt henki kulkee. Tosi lahjakkaasta hevosesta on kyse ja hyvältä se tuntuu. Ennen Mikkelin starttia oli ajettu kovimmillaan kertaalleen vain 40-vauhtia. Ori oli oikein pirteä viimeistelyissä. Mikkelissä mentiin alkumatka hiljaa. Uskon tämän pystyvän ainakin 32-tulokseen, kunhan henki edelleen kulkee vastaavalla tavalla. Aika lähellä kärkeä sen pitäisi tänään olla.”

1 MAIJAN ARSKA on aivan asiallinen alokas. Hieman on ollut epävarmuutta ilmassa. Vaikka hyviä tuloksia onkin syntynyt, ei nelivuotias ole ollut ihan kohdillaan. Kykyjä löytyy. Mainolta paikalta ei voi unohtaakaan. Jani Ruotsalainen kommentoi tuttua ajokkiaan (IS Ravit) ja on varsin positiivinen arviossaan. Hänen mukaansa varsa voisi pystyä 31-32 tulokseen, mikä olisi kovaa valuuttaa paalulta. Arvio 10%. Myös 3 RIKSUN UKAASI on mennyt hirmu paljon eteenpäin. Ruuna oli Vieremällä tekemässä mainiota juoksua, mutta laukkasi varman voittonsa vähän ennen maalia. Kuski vahvistuu tuosta kisasta. Arvio 8,5%. 5 VAPISKAA on ollut ihan hyvä kahteen viime starttiin. Varsan pitää yhä parantaa voittoon asti yltääkseen. Voi tamma hyvinkin ottaa vielä stepin eteenpäin. Arvio sillekin 8,5%. 8 CEISARIINA on hyvä nelivuotias sekin. Alla on nyt kaksi starttia pitkän tauon jälkeen. Tamma näytti Mikkelissä pitkään voittajalta, mutta taipui kuitenkin hieman lopussa ja jätettiin kakkoseksi. Kilpailut ajettiin Savonlinnan radalla ja tulos on varsin kova. Matkalla pidettiin kyllä yllä reipasta tempoa. Arvio 6%

 

 


TAKAISIN