****T5 2.945,50€!

LAPPEENRANTA 15.3.2024
Jäätävä alipelattu näkemysvarma LOTTA LEG (23) **** vakuuttava voittaja. Arvio 50% – T5 37,75%. ****Toto5 Porukkasysteemi 120€ => 2.945,50€!

LAPPEENRANTA 15.3.2024
LOTTA LEG (23) **** voittajalyönti
****Toto5 Porukkasysteemi 120€ => 2.945,50€!

Jäätävä alipelattu näkemysvarma:
LOTTA LEG (23) **** 50% – T5 37,75%

Toto5-2: Kaksi kovakuntoista erottuu selvästi muusta porukasta. Meitä niistä enemmän kiinnostaa haastaja, jonka nostamme isoon rooliin. Läpivarmaksi saakka! 6 LOTTA LEG voitti viimeksi varmanamme vakuuttavan esityksen päätteeksi. Se nousi johtavan takaa 500 juotuna toiselle ja punnersi 12,5-lopetuksessa hienolla tavalla helposti ykköseksi. Edelliskerralla Lahdessa tamma juoksi myös toista ilman vetoapua. Kärkipari sai tiukkaa prässiä kolmannen radan hevoselta ja vauhdinpito karkasi käsistä, kun yksikään kolmikosta ei halunnut luovuttaa tilanteessa. Väsyminen oli väistämätöntä, mutta hienosti Lotta Leg otti tuon rankan juoksun. Alla oli kuukauden verran paussia ja tamma paransi vielä Lappeeseen. Kun kaikki on kunnossa, on kyseessä varsin monipuolinen hevonen. Eteenpäin ajettaneen varhaisessa vaiheessa. Arviomme 50%.

Vesa Regina

L5/6 LOTTA LEG: ”Kaikki on mennyt hyvin viime startin jälkeen. Ei mitään ongelmia. Hevonen alkaa pikkuhiljaa tehdä totta. Nuorena se oli aika vaikea tapaus. Tamma on kunnossa ja tarkoitus on, että ajetaan aktiivisesti. Robertin mukaan viimeksi jäi paljon varaa. On minulla hyvä luotto omaani.”

Toinen hienokuntoinen tapaus on 3 MAS GENERALMANAGER. Mikkelissä se pääsi kolmen poisjäännin myötä kiihdyttämään yksin takarivistä. Ori jäi kuitenkin taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua. Se hävisi lopussa onnistuneen juoksun saaneelle. Esitys oli oikein hyvä. Lähtöpaikka on mainio ja juoksu sujunee paremmin. Arvio 40%.

Jenni Rautiainen

L5/3 MAS GENERALMANAGER: ”Ori oli välissä Killeriltä kertaalleen pois. Hevosessa ei ollut mitään vikaa. Rata oli alkuraveista sellaisessa kunnossa, ettei lähdetty riskeeraamaan jännevammataustaisella hevosella. Ihan hyvin on päästy ajamaan. Tämä lähtee aika napakasti ja keulaan varmaankin koitetaan. Jos toinen suosikki tulee rinnalle rajulla paineella, ehkei kuitenkaan ihan hulluttelemaan lähdetä johtopaikan puolustamisessa.”

Kaksikon takana osallistujakaarti on poikkeuksellisen vaatimatonta tasoa T5-kohteeksi.

Skyfall Shine, Spike’s Star, Adrasthee ja Fiori Teivossa 2023 Totomaatti-lähtöjen voittoon. Onnittelut taustavoimille!

Vihjepalvelu Totomaatin asiakkaana saat vahvan edun valtavirtaan. Aktiivinen raviseuranta, ammattilaisten analyysi ja tiivis yhteydenpito ohjastajiin ja valmentajiin toimiva resepti jo yli 30 vuoden ajan. Lähde mukaan!

 

Skyfall Shine / Hannu Torvinen Teivossa 31.10.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Spike’s Star / Joni-Petteri Irri Teivossa 25.7.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Adrasthee / Hannu Torvinen Teivossa 2.5.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Fiori / Jukka Torvinen Teivossa 14.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

 

 


TAKAISIN