****T5 24€ => 321,60€!

KOUVOLA 19.1.2023
Rankasti alipelattu kanuunavarma AMOUR AMIKO (20) **** vakuuttavaan voittoon. Vahvat apuvarmat NEMEA KATO ja HIPASSI voittoihin. ****Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 321,60 euroa!

KOUVOLA 19.1.2023
AMOUR AMIKO (20) **** voittajalyönti
GLOBAL BRING IT ON *** – Nemea Kato kk 6,63 (50%)
****Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 321,60 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
AMOUR AMIKO (20) **** | Totomaatin arvio 55% | T5 32,63%

Vahvat apuvarmat NEMEA KATO ja HIPASSI voittoihin.

Toto5-4: Neljännestä kohteesta todella maistuva läpivarma! 10 AMOUR AMIKO otti Vermossa lähtölaukan. Viime lauantaina Mikkelissä se oli todella hyvä. Ruuna pääsi johtopaikalle ekassa kaarteessa. Avaus oli 10,5-vauhtinen ja tempo pysyi reippaana. Vikalla puolikkaalla kyyti hiljeni, mutta Amour Amiko oli sitkeä kakkonen. Hevonen kesti kovan matkavauhdin mallikkaasti ja polki rehdisti perille saakka. Hertus kuittasi voiton. Vastus on tällä kertaa paljon helpompi. Takarivi on pikku haitta, mutta ei Amour Amiko ole hirveän tarkka juoksustaan. Pahimmilla vastustajilla on myös hankalia lähtöratoja. Lisäksi poisjäännin myötä paikka on pykälää sisempänä. Amour Amikolla on hyvä sauma palata tässä voittokantaan.

Isto Kuisma raportoi suojatistaan IS Ravit -sivustolla. Lyhyt starttiväli käy hevoselle hyvin ja se pystyy juoksun onnistuessa kiertämään takaakin korkealle. Arviomme kohoaa lukemaan 55%. Kanuunavarma!

5 SHINING ARMOR voitti Vermossa mallikkaan kirin päätteeksi. Hevosen esitykset edellisjuoksuissa olivat aika arkisia ja viimeksi ruuna hyötyi paljon ylilyhyestä starttivälistä. Kakkosrankkaus, muttei pelillisesti kovinkaan kiinnostava tapaus. Arvio 16%. 8 MARCOS GALLON teki hyviä juoksuja ennen viimeisintä Jyväskylän kisaa. Killerin esitys oli vaisu ja ruuna jäikin tauolle. Edelliskilpailuissa oli paljon huonoa tuuriakin. Ankea lähtöpaikka vaikeuttaa. Kun kaikki on kunnossa, Marcos Gallon pystyy ihan voittoonkin asti. Arvio 11%. 11 RAY BOY palaa muutaman kuukauden paussilta. Ilman muuta hyvä hevonen tähän lähtöön. Tuskin ruuna on heti aivan terävimmillään ja takarivi on selkeä miinus. Ray Boy ei ole leimallisesti erityisen kova kiertelijä, eikä tehtävä ole näistä asetelmista helppo voiton kannalta. Tapio Mäki-Tulokas on kommenteissaan poikkeuksellisen passiivinen odotusten suhteen. Arvio 8%. 3 MAS EVELYN ja 6 HURRY SUNDOWN ovat vielä jotenkin huomioitavia arvioilla 3,5% ja 3%.

Toto5-1: Avauskohteen suosikki pitkällä takamatkalla. Poisjäännit auttavat tilannetta. Apuvarmaksi kapeimpaan. Ykkösrankkimme on 7 HIPASSI. Se on startannut kahdesti tauon jälkeen ja tehnyt kummassakin kilpailussa hyvän esityksen. Lappeessa ruuna juoksi johtopaikalla. Eka kierros oli ihan reipas. Kolmas puolikas oli maltillisempi ja loppua poljettiin sitten 26-kyytiä. Hipassi tarjosi aivan hyvän vastuksen Mette-Maritille. Kyseessä on nopea hevonen. Takamatkaa on toki reilusti. Toisaalta poisjäännit helpottavat tuota puolta. Antti Teivainen vahvistaa rattailla. Arvio 35%.

Toto5-2: Toisessa kohteessa suosikki erottuu apuvarmaksi saakka. 10 NEMEA KATO oli kerrassaan mainio viimeksi Lahdessa. Taustavoimilla oli hyvät odotukset kisaan ja hevonen täytti ne hienosti. Johtopaikalta Nemea Kato lopetti 13-vauhtia ja voitto irtosi vaivattomasti. Takarivi on toki haitta. Vastus on varsin sopivaa tasoa, eikä ori ole keulariippuvainen tapaus. Se pystyy tekemään takaakin kelpo esityksen. Voittoarviomme 52%. Apuvarmaksi Pieneen systeemiin.

9 GLOBAL BRING IT ON on hyvä hevonen lähtöihinsä ja tartutaan toton puolella siihen. Tamma tapaa aina tehdä asiallisen suorituksen. Rehti menijä on kyseessä. Viimeksi Vermossa tuli yllättävä lähtölaukka. Raville selvittyään tamma polki vikat 2400 metriä 14,8-vauhtia läpi. Eka tuhat tuosta oli 14-kyytinen ja hevonen oli oikein hyvän oloinen. Alla on reilun kuukauden paussi. Tuo tuskin on suuri haitta. Global Bring It On ei ole salama-avaaja, eikä takarivi ole iso miinus. Arvio 10%.

Bansky / Jukka Torvinen Teivossa 22.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Kimmo Ahola
Hoitaja: Jonna Lahtinen
Kasvattaja: Lindstedt Berndt & Karl
Omistaja: Kimmo Ahola

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Deep Blue Font / Santtu Raitala
Vermossa 2.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Sipi Erkkilä
Hoitaja: Erge Reinvald
Kasvattaja: Jaakko & Juha Erkkilä
Omistaja: Stall Sipi

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Kuvat Pekka Salonen


TAKAISIN