***T5 36€ => 476,40€!

KUOPIO 10.4.2023
Jäätävä alipelattu läpivarma HISSUN KALLE (27) **** voittoon. Totomaatin arvio 35% – T5-peliosuus 29,30%. ***Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 476,40 euroa!

KUOPIO 10.4.2023
HISSUN KALLE (27) **** – Harlamov kk 12,98 (20%)
COVER PRINCE *** – Excuberance kk 15,24 (20%)
PEGASOS EVO – Dazzling Press kk 5,21 (80%)
***Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 476,40 euroa!
***Toto5 Peruspeli 46,8 e => lunastus 119,10 euroa!
***Toto5 panostukset 212,4 e => lunastukset 607,40 euroa!

Jäätävä alipelattu läpivarma:
HISSUN KALLE (27) **** | Totomaatin arvio 35% | T5 29,30%

Rankasti alipelattu apuvarma:
JOSTOIS | Totomaatin arvio 58% | T5 45,96%

Toto5-1: Heti avauskohteesta löytyy mielenkiintoinen tapaus! Nostetaan avainrooliin illan vihjepaketissa. Vaikkei taulussa voittoja näykään, kilpailee 5 HISSUN KALLE kovassa kunnossa. Viimeksi Kuopiossa alku sujui kolmatta rataa, kunnes hevonen pääsi ekalla takasuoralla 2. ulos. Se ei saanut koskaan vapaata kiritilaa. Vaikea arvioida jäikö voimia erityisemmin käyttämättä, mutta hyvin ruuna seurasi kuudenneksi oikein tasokkaassa lähdössä. Joensuussa se juoksi keulassa ja oli tosi hyvä kakkonen häviten vain laadukkaalle Ari Potterille. Jos valjakko pääsisi tässä johtopaikalle, olisi se tosi vaarallinen. Tavoitimme eilen Tuomas Pakkasen, joka oli varsin positiivisissa tunnelmissa menestyksen suhteen. Arviomme 35%.

Tuomas Pakkanen

L4/5 HISSUN KALLE: ”Ihan hyvällä mallilla hevonen kilpailee. Se lähtee aika ripeästi ja eiköhän taktiikka ole aktiivinen. Ei tämä ole se tärkein startti, mutta kyllä ruunan pitäisi pärjätä tässä.”

Toto5-3: Suosikki erottuu epäistuvassa sarjassakin. Varmaksi kahteen kapeimpaan. 10 JOSTOIS kantaa oikeutetusti selvän suosikin viittaa. Ruuna teki hyvän juoksun Kaustisen T75-lähdössä. Sai se kyllä aika onnistuneen reissunkin. Hevonen käänteli parijonosta hetkeksi kolmannelle 1100 jäljellä ja pudotti pian 3. ulos. Myöhemmin ruuna jatkoi 2. ulkona. Käytännössä Jostois ei joutunut juuri lainkaan kiertelemään ja 23-lopetuksessa se puristi väkisin ykköseksi. Hevonen jatkaa kunnossa. Sillä on joskus ollut pikku ongelmia volttilähdössä. Ruuna pääsee yksin kiihdyttämään juoksuradalta ja tuskinpa laukkariski valtavan iso on. Jos kaikki sujuu kunnilla, on Jostois liki voittoa hieman epäistuvassa sarjassakin. Arviomme 58%.

Toto5-4: Peli-idea neloskohteesta. Merkkejä porrastaen. 1 COVER PRINCE ei ole voittanut pitkään aikaan. Kunto on kuitenkin ihan mallillaan. Oulussa oli rata 12 ja hevonen jäi lähdössä vielä ylimääräistä. Ruuna matkasi aivan hännillä ja tuli juosten maaliin kelpo esityksen päätteeksi. Kirikierros 15,6-kyytiä. Nyt olisi aika sopivan näköinen seura. Rovaniemellä oli ykkösrata ja Cover Prince lähti ihan asiallisesti matkaan. Näkisimme sillä jonkinlaisen sauman keulapaikan puolustamiseenkin. Varsinkin siinä tapauksessa olisi se liki aivan kärkisijoja. Joka tapauksessa hevonen saanee hyvän reissun. Kuskin vaihtuminen laskee arviotamme hitusen. Voittoarviomme 24%.

8 EXUBERANCE on kilpaillut kovassa kunnossa jo pitkään. Juoksut ovat menneet pieleen, eikä ajotkaan ole aina oikein onnistuneet. Viimeksi ruuna taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Takaa hyökättiin hyvissä ajoin, eikä valjakko luopunut paikastaan. Exuberance pääsi keulaan 800 jäljellä. Hevonen joutui ottamaan liian kovan spurtin turhan aikaisin ja se taipui lopussa pahoin. Jos ruuna saisi kaipaamansa selkäreissun ja pääsisi iskemään lyhyellä kirillä, ei mikään sija yllättäisi. Arvio 22%.

Toto5-5: Suosikki liki voittoa jatkaessaan edelliskilpailun tasolla. Tai edes lähellä sitä. Haastajista pikku idea. Numeron 6 DAZZLING PRESS Turun esitys T75-lähdössä oli hurjan hyvä. Tamma voitti johtavan rinnalta lähdön puhtaasti vakuuttavan suorituksen päätteeksi. Yhtään tuon suuntaisella esityksellä on voitto tässäkin liki. Huomiodaan myös Santtu Raitalan paluu rattaille. Voittoarviomme 63%.

9 PEGASOS EVO lähtee kisaan kovin sekavalla taululla. Hevonen ei millään meinaa päästä omalle hyvälle tasolleen. Ravin kanssa on välillä ongelmia ja tuo tilanne vaihtelee lähes päivittäin. Fyysinen kunto on ihan mukavalla mallilla. Ylivieskassa hevonen ravasi aivan hyvin. Amatööriohjastaja ei kuitenkaan onnistunut pääsemään ajokillaan ravia. Pegasos Evo otti ihan hyvin kyytiä laukkojen lomassa. Edelliskerralla Oulussa oli hankalat asemat, eikä esitystä voi moittia. Iikka Nurmonen tuntee tapauksen, lähtörata on ok ja valjakko voisi olla yllätysvalmis. Pikku iskun paikka toton puolella. Nostetaan mukaan jo Peruspeliin täsmävarmistuksena isolle suosikille. Arvio 13%.

 


TAKAISIN