****T5 40€ => 199,50€!
****T5 yht. 731,50€!

YLIVIESKA 9.11.2023
Rankasti alipelattu kanuunavarma HAVGLIMT (27) **** luottamuksen arvoinen. Arvio 39% – T5 26,79%. ****Toto5 panostukset 196 e => lunastukset 731,50 euroa!

YLIVIESKA 9.11.2023
HAVGLIMT (27) **** voittajalyönti
****Toto5 Pieni systeemi 40 e => lunastus 199,50 euroa!
****Toto5 Peruspeli 63 e => lunastus 133,00 euroa!
****Toto5 Porukkasysteemi 93 e => lunastus 399,00 euroa!
****Toto5 panostukset 196 e => lunastukset 731,50 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
HAVGLIMT (27) **** | arvio 39% | T5 26,79%

…Kyseenalaistamme Hissun Turbon suosikkiaseman, ja nostamme Havglimtin ideavaljakkona rankingin kärkeen…

Toto5-1: Kanuunavarma avaa kierroksen! 6 INTERLUDE FERM on erittäin kyvykäs 5-vuotias, toukokuussa 2022 käynnistynyt ura on tuottanut tähän mennessä 15/30 voittoa ja yli 34.000 euron tienestit. Sarjat ovat nousseet tasaisen ripeää tahtia, hevonen on kuitenkin kehittynyt koko ajan, ja kantaa kyllä rahansa. Vahvan ranskalaisen ominaisuudet sopivat erinomaisesti pitkille matkoille, ja jatkossa tämän hevosen kanssa on varmasti täysin perusteltua kokeilla oriin syntymämaassakin. Huomioidaan kuitenkin, että 11/15 uran voitoista on peräisin tänäänkin juostavalta perusmatkalta, ja vastaavasti 4/15 voittoa kolmelta kilometriltä – todetaan kuitenkin vielä, että nämä ovat neljä tuoreinta ykkössijaa. Pari viikkoa sitten Oulussa vakuuttava paluu tauolta, hevosen olemus miellytti silmää ja vahva 700 metrin kiri kaukaa 5. ulkoa kantoi hienosti perille saakka kovassa lopetuksessa. Antti Ojanperän mukaan (7 oikein) hevonen on tuntunut treenissä tuon startin jälkeen entistä paremmalta. Mitä enemmän tätä lähtöä analysoimme, sitä vahvemmin uskomme suosikin mahdollisuuksiin. Vahva luottamus. Arvio 56%.

Toto5-2: Vahvaa kannanottoa kehiin! Ruotsin Derbyvoittaja 8 HAVGLIMT kohoaa rankasti aliarvostettuna päivän pääideaksi. Heinäkuussa Suomeen tullut lahjakkuus ruunattiin heti alkuun, ja Antti Ala-Rantala ennakoi ennen elokuista Tornion debyyttistarttia, että ottaa aikansa, ennen kuin hevonen on maisemanvaihdoksen ja ruunauksen jälkeen parhaimmillaan. Tämä näkemys oli perusteltu ja oikea, tuoreimmat startit kertovat vahvasta nousuvireestä, palaset ovat loksahtamassa kohdalleen. Toissakerralla Seinäjoella Havglimt käynnistyi verkkaisesti, mutta eteni sitten päätöskierroksen käynnistyessä pääjoukon hännille, mistä nähtiin väkivahva pitkä kiri, joka oli kantaa voittoon saakka. Viimeksi Seinäjoella takamatkan juoksurata oli ennemmin uhka kuin mahdollisuus, taas varsin verkkaisesti käyntiin, eikä pykälä oikein mennyt avauskierroksella silmään. Päätöskierroksen käynnistyessä 4. ulkoa reissuun ja loppumatka kolmatta umpirehdisti perille saakka punnertaen. Tänäänkin vastassa oleva 9 HISSUN TURBO starttasi tuossa Seinäjoen startissa takamatkalta takarivin sisäradalta, mutta pääsi heti nousemaan toiselle radalle ja sai makoisat asemat 2. ulkoa. Tuomas Pakkanen käänteli viimeisen takasuoran auetessa reissuun Havglimtin eteen, ja pääsi ennen kolmatta kaarretta takaisin sisemmille radoille. Kaksikon välillä ei ollut suurta eroa maalissa, ja kun huomioidaan juoksunkulut, on pelikansan näkemystä tänään täysin mahdoton hyväksyä. Kyseenalaistamme Hissun Turbon suosikkiaseman, ja nostamme Havglimtin ideavaljakkona rankingin kärkeen. Arvio 39%.

 

 


TAKAISIN