****T5 48€ => 738,00€!
****T5 yht. 1.476,00€!

SEINÄJOKI 8.10.2021
Totomaatin asiakkaana saat vahvan edun valtavirtaan. Seinäjoella kaikki kolme alipelattua kanuunaideaa vahvan luottamuksemme arvoisia. ****Toto5 Peruspeli 48 e => lunastus 738,00 euroa. ****Toto5 panostukset 204,2 e => lunastus 1.476,00 euroa.

SEINÄJOKI 8.10.2021
FARZAD BOKO (25) ***** – William Birdland kk 3,84 (70%)
ASTRUM (23) **** – Cheap Thrills kk 7,23 (35%)
LIINAN LIEKKI (41) **** voitti lähtönsä

****Toto5 Peruspeli 48 e => lunastus 738,00 euroa!
****Toto5 Porukkasysteemi 132,2 e => lunastus 738,00 euroa!
****Toto5 panostukset 204,2 e => lunastus 1.476,00 euroa!

Hurjan maistuva kanuunavarma
FARZAD BOKO (25) ***** | Totomaatin arvio 45% | T5 38,05%
Vahvat alipelatut apuvarmat
LIINAN LIEKKI (41) **** | Totomaatin arvio 35% | T5 25,08%
ASTRUM (23) **** | Totomaatin arvio 45% | T5 34,73%

Toto5-3: Vahva kanuunavarma! Vahvaksi kanuunavarmaksi kohoava 1 FARZAD BOKO tuli aikoinaan Suomeen todella kyvykkään hevosen maineessa ja ruuna pystyikin kesällä 2019 alleviivaamaan kovaa kapasiteettiaan Killerin Eliitin kakkossijalla ja Härmän juhannusmailin voitolla. Sittemmin on vastustellut, mutta nyt palaset tuntuvat taas loksahtaneen kohdalleen. Vaikka Farzad Boko tuskin takavuosien tasolle pystyy enää palaamaan, on Antti Ala-Rantalan valmennettavalle nykyvireessä varmasti luvassa menestyksellisiä hetkiä radoilla. Vaikka voitot taulusta puuttuvatkin, kilpailee ruuna tällä hetkellä aivan jäätävässä vireessä, missään tapauksessa voitontahdottomuudesta ei ole kyse. Teivossa 7.9. toista rataa ilman vetoapua, mistä loppukaarteen alussa keulaan ja lopulta vain kanuunavireinen T.Rex tuli ohi. Torniossa 11.9. kasiradalta reissu raskaimman kautta ja umpirehti suoritus. Toissakerralla Vermossa takapareista viimeiset 700 metriä 12-kyytiä vahvaa virettä alleviivaten, lähdön vei Sahara Sandstorm. Tuorein Teivon startti toi johtavan rinnalta totosijan American Heron voittamassa lähdössä. Kovia vastuksia ja haastavia reissuja siis alla, nyt sopiva tehtävä, missä liputamme suoraviivaisen keulajuoksun puolesta. Aggressiivinen kannanotto. Arvio 45%.

Antti Ala-Rantala

L6/1 FARZAD BOKO: ”Hevonen on ollut hyvä koko ajan. Lähtöpaikat on olleet hankalia. Nyt on kerrankin hyvä paikka. On tätä jo odotettukin. Uskon, että keulat pystytään pitämään. Ja siitä silloin toki myös ajetaan. Viime aikoina ei ole satsattu alkuun noilta lähtöradoilta. Jossain tämän kuuluu voittaakin. Ei varustemuutoksia. Samoilla mennään.”

Toto5-4: Apuvarma #1! 8 LIINAN LIEKKI oli yksi Seinäjoella tänä vuonna kuningatarkisassa debytoineista tammoista, ja Jouko Kurhela sai varmasti kerättyä suojattinsa kanssa hyvää kokemusta tulevia vuosia ajatellen. Vaikka ykkössijat tällä hetkellä taulusta puuttuvatkin, on tamma osoittanut todellakin hallitsevansa voittamisen jalon taidon, sillä se ottanut tämän vuoden aikana jo seitsemän ykkössijaa. Ylivieskan ja Jyväskylän kovista Toto75-lähdöistä ei menestystä irronnut, mutta ei noissa suorituksissa sinänsä moitittavaa ollut. Seinäjoella 1.9. tamma palasi Santtu Raitalan vahvistaessa rattailla takaisin totokantaan hyvällä esityksellä tiukasti lähdön voittaneelle Pitskalle haastetta heittäen. Toissakerralla laukka pilasi pelin, mutta viimeksi Teivossa tamma teki Juha Kurhelan ajamana kovan esityksen. Loppukaarre ulkoratoja ja maalisuoraa hyvällä tyylillä perille saakka, vain Korven Liideri jäi ohittamatta. Todella mielenkiintoinen lähtö, missä Liinan Liekki maistuu. Arvio 35%.

Toto5-5: Apuvarma #2! 6 ASTRUM teki alkuvuodesta aivan jäätävää työtä alleviivaten kovaa kapasiteettiaan, mutta sen jälkeen Antti Veteläisen valmennettava kadotti yksikertaisesti virettään. Toki kun menestyskulku käynnistyi viime vuonna joulukuun alkupuolella, tuotti kahdeksan peräkkäistä starttia totosijat 6-1-1 ja palkintorahaa muhkeat 20.050 euroa. Sarjatkin siis nousivat ryminällä. Nyt palaset tuntuvat taas loksahtaneen kohdilleen, ja mikäli ruuna suorittaa kykyjensä edellyttämällä tasolla, ei sen tarvitse tässä lähdössä vastassa oleville hävitä. Astrum pystyy voittamaan erilaisilla taktiikoilla, joista aktiivisesti kohti keulapaikkaa suuntaaminen lienee ihan potentiaalinen vaihtoehto. Arvio 45%.

Toto5-2: Ylipelattua suosikkia varmistettava! …Potintekijäkandidaattina mainitaan vielä 7 IVAN GRAIN, joka teki viimeksi kovan juoksun laukan jälkeen, viimeiset 1200 metriä taittuivat 14,5-kyytiä. Arvio 3%…


TAKAISIN