***T5 64€ => 1.326,30€!
***T5 yht. 1.657,80€!

KUOPIO 29.3.2022
Alipelattu kanuunavarma FRANSUA (41) **** luottamuksen arvoinen. Totomaatin arvio 26% – T5-peliosuus 21,17%. ***Toto5 Peruspeli 64 e => lunastus 1.326,30 euroa. ***Toto5 lunastukset yhteensä 1.657,80 euroa.

KUOPIO 29.3.2022
FRANSUA (41) **** – Lulun Taika kk 15,34 (25%)
OXAN COCKADOODLEDO (75) *** voitti lähtönsä
***Toto5 Peruspeli 64 e => lunastus 1.326,30 euroa!
***Toto5 panostukset 178 e => lunastukset 1.657,80 euroa!

Alipelattu kanuunavarma:
FRANSUA (41) **** | Totomaatin arvio 26% | T5 21,17%!

Toto5-2: Fransua näkemyssuosikkina tukipilariksi! Toisessa kohteessa teemme sitten valtavirrasta poikkeavan peliliikkeen. Nostamme rankingin ykköseksi numeron 10 FRANSUA, ja 26% arviolla näkemyssuosikkimme on pelimielessäkin sen verran kiinnostava, että se toimii systeemien tukipilarina. Fransua on laukannut kauden molemmissa kilpailuissaan, mutta muuten suoritukset ovat olleet oikein mallikkaita. Kauden avauksessaan Joensuussa Fransua suuntasi 3. ulkoa kirikaistoille 700 jäljellä. Ruuna laukkasi kärjen rinnalta 500 jäljellä ja putosi taustalle kahdeksanneksi. Laukan jälkeen Fransua kiri täysin ylivertaista kyytiä ja oli vielä ehtiä ykköseksi.

Viimeksi Kuopiossa Fransua lähti marssimaan alussa kolmatta rataa pitkin kohti kärkeä, mutta paikka johtavan rinnallakaan ei ollut tarjolla, joten Heikki Mikkonen katsoi parhaimmaksi peruutella ajokkinsa 1500 metriä ennen maalia aivan joukon hännille 6. ulos. Lopulta juoksupaikka löytyi 5. ulkoa, mistä Fransua suuntasi uudelleen 3. radalle jo kierros ennen maalia. Fransua sai pian selän eteensä, mutta selkä ei vetänyt, joten ruuna iski neljännen radan kautta 500 jäljellä. Fransua eteni johtavan rinnalle loppusuoralle tultaessa, mutta laukkasi loppusuoralla menettäen Fiorin voittamassa lähdössä vähintään totosijan.

Laukkariski on nytkin olemassa, mutta ei Fransua kuitenkaan mikään kroonikkolaukkuri sentään ole. Valmentaja Ossi Malinen vahvisti meille tänään, että kaiken pitäisi olla edelleen täysin normaalisti. Fransua pystyy tekemään itse juoksunsa, ja kymppiradalta on ihan mukava lähteä liikkeelle. Asioiden onnistuessa näemme Fransualla hyvät saumat uransa kolmanteen voittoon.

Ossi Malinen

L5/10 FRANSUA: ”Ihan hyvin hevonen on suorittanut. Laukkoja vain on tullut, eikä tuohon ole oikein syytä löydetty. Jos ruuna pysyy askelillaan, ei se ihan ulkonakaan ole. Ainakin korotettua rahaa voitaisiin saada. Kyllähän tuo laukan vaara hiukan mielessä kummittelee. Takarivi ei näissä lähdöissä vielä ole erityinen haittakaan. Ehkä sieltä on hiukan parempi sauma päästä ravia.”

Reijo Hämäläinen

L5/4 LULUN TAIKA: ”Erittäin tyytyväinen olin paluustarttiin. Kuskin mukaan voimat jäi pussissa tallelle. Tarkoituksella ajettiin paluukilpailu nätisti. Hyvältä tamma tuntui viimeistelyissä. Tasainen lähtöhän tämä on. Jos kaikki menee nappiin, ei voittokaan olisi mahdottomuus.”

Toto5-5: Neljä hevosta erottuu selvästi, näistä Oxan Cockadoodledo on niukkana ykkösrankkina pelikohdevalinta! Päätöskohteessa neljä hevosta erottuu selvästi muusta porukasta, ja kapeimmat kuitit pelataan tällä nelikolla. 6 OXAN COCKADOODLEDO on niukka ykkösrankkimme 25% arviolla ja samalla ruuna toimii myös pelikohteena. Pikamatka ei missään tapauksessa ole Oxan Cockadoodledon bravuuri, mutta muuten porukka on mielestämme hevoselle passeli. Vireenkin pitäisi valmentaja Timo Kukkosen mielestä olla kuukauden starttivälistä huolimatta täysin normaali. Mikäli juoksupaikoista ei päästäisi heti sopuun, näkisimme Oxan Cockadoodledolla hyvät saumat kiriä lopussa kärkimatsiin. Valmentaja oli hieman huolissaan pikamatkasta, mutta näki betoniradan sekä jenkkikärryt puoltavina tekijöinä.

Timo Kukkonen

L8/6 OXAN COCKADOODLEDO: ”Kaikki on hevosella ok. Maili ei tälle kylläkään sovi, kun lähtönopeutta ei ole tarpeeksi. Puoltavia tekijöitä on betonirata ja jenkkikärryt. Jos jonkinlaisen juoksun saa ja kärki vetää ylivauhtia, on meilläkin saumamme. Sisäpuolella on mielenkiintoisia kiihdyttäjiä tuon kannalta. Nuclear Tile on minun ykkössuosikkini tähän. Se on takaa nihkeämpi ja suorittaa keulasta paremmin.”

Knocking Match / Santtu Raitala Vermossa 12.3. Totomaatti-lähdön voittoon!

Ohjastaja: Santtu Raitala
Valmentaja: Juho Ihamuotila
Hoitaja: Salla Lindgren
Kasvattajat: Tiina Ollikkala & Punkarin Hevostalli Ky
Omistaja: Ravitalli Hannu Laakkonen Oy & Stable Holttinen

Onnittelut!

Kuvat Pekka Salonen

 


TAKAISIN