*****T5 72€ => 829,30€!
*****T5 yht. 1.658,60€!

RIIHIMÄKI 5.6.2022
Riksun kesäravien alipelattu kanuunavarma WINNERS LANE (22) ***** hallitsi tapahtumia keulasta. Totomaatin arvio 45% – T5-peliosuus 34,71%. *****Toto5 Peruspeli 72 e => lunastus 829,30 euroa! *****Toto5-lunastukset yhteensä 1.658,60 euroa!

RIIHIMÄKI 5.6.2022
WINNERS LANE (22) ***** – Embossed Lemon kk 7,16 (3/8)
SWAN ORDEN (49) – Momimhome kk 9,32 (40%)
MAKE ME STAR – Fireless kk 7,24 (20%)
*****Toto5 Peruspeli 72 e => lunastus 829,30 euroa!
*****Toto5 Porukkasysteemi 199,80 e => lunastus 829,30 euroa!
*****Toto5 panostukset 307,80 e => lunastukset 1.658,60 euroa!

Alipelattu kanuunavarma:
WINNERS LANE (22) ***** | Totomaatin arvio 45% | T5 34,71%

Winners Lanen kohdalla on otettava huomioon, että arvioissa on mukana myöhään poisjäänyt Revenestor, jolle arvio oli 8%.

Toto5-3: Winners Lane on meidän papereissamme kierroksen todennäköisin ja samalla mainio kanuunapilari! Kolmannessa kohteessa numero 3 WINNERS LANE ei ole ainakaan alustavasti edes lähtönsä pelisuosikki, kun taas meidän papereissamme kyseessä on 45% arviolla koko kierroksen todennäköisin voittaja. Niinpä Winners Lane on mainio kanuunapilari ja itsestään selvä valinta systeemien läpivarmaksi. Winners Lane on tähän lähtöön oikein hyvä hevonen. Jo aloitus Jarno Kauhasen käsistä Lahdessa 16. päivä huhtikuuta oli lupaava, vaikka sijoitus oli heikko. Piippuhyllyn paikalta liikkeelle lähteneelle oriille jäi nimittäin 5. sisältä runsaasti käyttämättömiä voimavaroja. Olemuskin miellytti.

Heti seuraavassa Lappeenrannan startissa tuloksena oli sitten voitto. Winners Lane juoksi pääosin 2. sisällä, mistä rynnisti 300 metrin kirillä varmaan voittoon. Kuukausi sitten Lahdesta ei taaskaan tullut menestystä, mutta tähän löytyy kyllä selittäviä tekijöitä. Ensinnäkin juoksusta tuli paljon tämänkertaista laadukkaammassa lähdössä vaativa, sillä Winners Lane kiersi 5. ulkoa koko päätöskierroksen kolmatta rataa ilman selkää. Kaiken lisäksi ruuna yski kisan jälkeen, joten hevosen terveystilannekaan ei ollut sataprosenttinen. Kauhanen totesi, ettei vielä täysin tunne hevosta, mutta mitään negatiivisia merkkejä viime aikojen treeneissä ei ainakaan ole ollut.

Winners Lane on siis meidän mielestämme tähän lähtöön tosi kova hevonen, ja kolmosradan lähtöpaikka antaa monenlaisia mahdollisuuksia onnistuneeseen juoksuun. Ei Winners Lane ensimmäisiä keuloja ota, mutta ei lopulta keulaan eteneminenkään mitenkään poissuljettua ole. Yhtä kaikki, luotamme Winners Laneen tänään sopivassa tehtävässä paljon. Kyllä ainakin alustavaksi suosikiksi pelattu 8 MY MATCH on meidän mielestämme näiltä lähtöpaikoilta Winners Lanea vastaan vain hyvä ykköshaastaja. Tuntuisi, että Tammaderbyn finaalipaikkaa on tässä kohtaa arvostettu peleissä liikaa. Meidän arviomme My Matchin voitolle on 18%.

Jarno Kauhanen

L6/3 WINNERS LANE: ”Hevonen ei ollut hyvä Lahdessa ja se yskikin kisan jälkeen. Kotona on ajettu tässä välissä. Ihan suht reipastakin, mutta radalla ei ole käyty. Aivan hyvältä ruuna tuntuu, mutta en osaa ihan hirveästi vielä sanoa tästä hevosesta. Paikkahan on hyvä. Ruuna täytyy kengittää joka tapauksessa uudelleen, enkä ole vielä päättänyt balanssia. Ei mahdotonta, että ajettaisiin ilman kenkiäkin. Kurvit se menee hyvin, enkä usko Riihimäen rataprofiilin tuottavan ongelmia.”

 


TAKAISIN