*****T5 92,80€ => 2.388,40€!
*****T5 yht. 4.776,80€!

JYVÄSKYLÄ 19.6.2023
Hurjan maistuva kanuunapilari CAIA (29) ***** tarjosi vahvan edun. Arvio 30% – T5 21,51%. *****Toto5 Peruspeli 92,80 e => lunastus 2.388,40 euroa! *****Toto5-lunastukset yht. 4.776,80 euroa!

JYVÄSKYLÄ 19.6.2023
CAIA (29) ***** – Rivercapes Royal kk 3,56 (40%)
*****Toto5 Peruspeli 92,80 e => lunastus 2.388,40 euroa!
*****Toto5 Porukkasysteemi 173,10 e => lunastus 2.388,40 euroa!
*****Toto5 panostukset 301,90 e => lunastukset 4.776,80 euroa!

Hurjan maistuva kanuunapilari:
CAIA (29) ***** | arvio 30% | T5 21,51%

Vahva apuvarma:
ATUPEM | arvio 65% | T5 57,44%

Toto5-2: Caia on ykkösrankkina 30% arviolla hurjan maistuva kanuunapilari! Toisessa kohteessa otamme tiukasti kantaa valtavirtaa vastaan. Me nostamme näkemyssuosikiksi numeron 1 CAIA, joka 30% arviolla on mielestämme jopa koko kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja. Niinpä ainakin alustavasti roimasti aliarvostettu Caia on hurjan maistuva kanuunapilari.

Toki Caia on lähdön ainoa kolmevuotias, mutta se ei meitä kuitenkaan tässä kohtaa erityisemmin huoleta, koska kyse on oikein lahjakkaasta aloittelijasta, ja vastus on mielestämme tammalle sopiva. Jo kaksivuotiskauden kilpailut osoittivat tamman hyvän kapasiteetin, ja hyvä oli myös kolmevuotiskauden aloituskilpailu Jyväskylän Kasvattajakruunu-alkuerässä. Markku Niemisen valmennuksesta aloittanut Caia latasi seiskaradalta hetken vauhdilla mukaan kärkirintamaan, mutta sisäpuoleltakin lähdettiin odotetusti kovaa, ja lopulta tamma jäi taivaltamaan 2. rataa ilman selkää. Siitä Caia tsemppasi kovatasoisessa lähdössä urheasti viidenneksi, ja vähän ennen maalia oli hieman häiriötäkin.

Jo etukäteiskommentit ennen viime starttia olivat oikein positiivissävytteiset, ja ilman muuta uskomme tauon jälkeisen kilpailun vieneen nuorta hevosta vielä eteenpäin. Caia on starttiraketti, ja mikäli vain lähtö onnistuu normaalisti, niin ei siltä tässä ulkopuolelta keuloja oteta, mikäli Iikka Nurmonen ei niin halua. Lähtökohtaisesti uskomme Nurmosen ajavan keulasta, ja korkeintaan keulapaikka voisi olla tarjolla suosikki Rivercapes Royalille. Yhtä kaikki, luvassa pitäisi siis olla juoksu joko keulassa tai suosikin takana 2. sisällä, ja kun lyhyt matkakin on Caialle ehdottomasti pelkkää plussaa, niin liputamme tänään vahvasti tamman puolesta.

Caiaa vuotta vanhempi 4 RIVERCAPES ROYAL kilpailee tällä hetkellä hyvän kehityksen alla. Se kamppaili viimeksi Forssassa Nuorten Sarjassa johtavan rinnalta urheasti kolmanneksi, vaikka avauspuolikaskin meni keulapaikan tavoittelussa 11-vauhtiseksi. Keulapaikalta osakekurssi olisi korkeimmillaan, mutta ilman Iikka Nurmosen apua sinne ei siis pitäisi nytkään olla asiaa. Vuotta vanhempi ikä ja muutamia startteja isompi kilpailurutiini ovat tässä kohtaa uraa Rivercapes Royalin puolella, mutta siitä huolimatta Caia on meidän papereissamme näistä asetelmista lähdön todennäköisin voittaja. Toki Rivercapes Royal on kunnioitettava vastustaja. Arviomme sen voitolle on 26%.

Muita perushevosia ovat sitten 2 STONECAPES UNIQUE arviolla 16% ja 3 ENDLESS MEMORY arviolla 14%. Stonecapes Unique on esiintynyt tauon jälkeisissä kilpailuissa edukseen. Viimeksi Riihimäellä voittoon kirinyt tamma kulki jo Forssassa viimeiset 700 metriä 11,7-vauhdilla, mutta se ei riittänyt pieleen menneen juoksun jälkeen kuin neljänteen sijaan. Vire lienee edelleen nousussa, ja nyt on tarkoitus riisua kengätkin. Endless Memory on voittanut tänä vuonna jo kolmesti, mutta jää kuitenkin rankingissamme vasta neljänneksi. Muihin tulee sitten iso rako. Näistä 11 COUNTESS ISABELLA olisi kovan ylivauhdin sattuessa arviolla 3,5% lähdön kiinnostavin yllättäjähevonen. 5 LORELLA LUCA taas on samaisella 3,5% arviolla mielestämme tällä kertaa rajusti yliarvostettu. Rima on nyt menestysstartteja korkeammalla.


TAKAISIN