***T6 1.010,90€!

VERMO 5.1.2022
Rankasti alipelattu kanuunavarma I.P. VAPARI (23) ***** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 53% – T65-peliosuus 33,70%. ***Toto6 Porukkasysteemi hinta 240 e => lunastus 1.010,90 euroa!

VERMO 5.1.2022
I.P. VAPARI (23) ***** – Vekraus kk 8,38 (30%)
PELTOLAN JEKKU ** – Chekkonen kk 9,83 (25%)
BLUEHILL’S SPARKLE (22) *** voitti lähtönsä
***Toto6 Porukkasysteemi hinta 240 e => lunastus 1.010,90 euroa!

Läpivarmat:
I.P. VAPARI (23) ***** | Totomaatin arvio 53% | T65 33,70%
GRAINFIELD AIDEN | Totomaatin arvio 77% | T65 77,42%

LÄPIVARMAT

T65-1 / 6 GRAINFIELD AIDEN

Kierroksen suurimmaksi suosikiksi on täysin ansaitusti pelattu avauskohteen numero 6 GRAINFIELD AIDEN. Ison kokonsa ja fyysisen vahvuutensa myötä lempinimen Panssarivaunu saanut ruuna on jälleen kerran kohonnut mainioon iskuun. Lisäksi tämänkertainen porukka on ilman muuta Grainfield Aidenille normaalia helpompi.

Mikäli Grainfield Aiden nauttii kanssakilpailijoidensa kunnioitusta ja pääsee etenemään edes suhteellisen sovinnollisesti johtopaikalle, ei Hannu Korven suojatti häviä normaalina mitenkään. Itse asiassa Grainfield Aiden on tämän tason lähdössä ehdottomasti todennäköisin voittaja, vaikka jäisi johtavan rinnallekin. Lähinnä Justice Ås on se hevonen, jolla voitaisiin ajaa suosikkia vastaan, mutta lähtökohtaisesti uskomme Grainfield Aidenin pääsevän tällä kertaa johtopaikalle.

Päädymme Grainfield Aidenin kohdalla lopulta arvioon 77%. Mikäli emme näkisi paikkaa johtavan rinnallakin ihan realistisena vaihtoehtona, olisi arviomme vielä selvästi tätäkin lukemaa korkeampi – jopa lähes 90% tasoa. Ei Grainfield Aidenillä sinänsä oikein korkealla 77% arviollakaan välttämättä varsinaista pelillistä etua saa, mutta eipä varmistaminen silti käynyt missään vaiheessa edes mielessä – niin todennäköisestä voittajasta kuitenkin puhutaan.

T65-5 / 8 I.P. VAPARI

Pelimielessä kierroksen toinen varmavalintamme on huomattavasti edullisempi. Meidän papereissamme viidennen kohteen numero 8 I.P. VAPARI on koko kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja, ja arviolla 53% ori on jäämässä meidän makuumme roimasti aliarvostetuksi.

Viime kausi ei tuonut I.P. Vaparille lainkaan voittoja, mutta oli kausi siitä huolimatta ihan hyvä, sillä kolmestatoista kilpailusta irtosi seitsemän totosijaa. Rehellisyyden nimissä on todettava, että I.P. Vapari on aika seurallinen hevonen, eikä mielellään jätä kavereita, mutta ei se kuitenkaan aiemminkaan ole voittoja estänyt, vaan Valtrauksen pojalla on uralla voittoja enemmän kuin kakkossijoja tai kolmossijoja.

Tällä kertaa todella moni asia puhuu I.P. Vaparin onnistumisen puolesta; kunto on kihisevässä nousussa, vastus on äärimmäisen sopiva, pitkä matka on iso plussa, pieni lähtö suosii rajusti kankeaa kiihdyttäjää ja lisäksi vielä kuski vahvistuu hevosen valmentajasta Ari Moilaseen. Moilanen ei ole vielä koskaan I.P. Vaparilla voittanut, mutta neljä ajettua starttia on tuonut hienosti kolme totosijaa. Me liputamme tänään vahvasti I.P. Vaparin puolesta!

 


TAKAISIN