***T6 25€ => 288,20€!

MAGIC MONDAY 29.11.2021
Mukava avaus kotimaiselle raviviikolle. SHOTPROOF (14) *** ja Volcano pitävät läpivarmat Magic Mondayn ***Toto65-kierrokselle. ***T6 Pieni systeemi 25 e => lunastus 288,20 euroa! MAATIAN TÄHTI **Skrälli kakkosrahoille. Ukkoherra sai 45% siivun pelistä – kaksarikerroin 16,64.

MAGIC MONDAY 29.11.2021
SHOTPROOF (14) *** voittajalyönti
MAATIAN TÄHTI **Skrälli – Ukkoherra kk 16,64 (45%)
***T6 Pieni systeemi 25 e => lunastus 288,20 euroa!
***T6/T65 panostus yhteensä 189,5 e => lunastukset 373,00 euroa!

Läpivarmat:
SHOTPROOF (14) *** | Totomaatin arvio 55% | T65 49,97%
VOLCANO | Totomaatin arvio 75% | T65 73,44%

LÄPIVARMAT

T65-1 / 3 SHOTPROOF

Moonlight Velvetin myöhäisen poisjäännin myötä pakka meni uusiksi. Mutta ei hätää. Ennakkoonkin kovin haastaja 3 SHOTPROOF nousee tilalle läpivarmaksi. Tavoitimme Mauri Jaaran ja Bodenin mystisen kehnoon suoritukseen löytyi selkeä syy. Pito-ongelmat liian lyhyiden hokkien myötä pilasivat sen startin. Tänään alla on pidemmät hokit, ajotaktiikka on aktiivinen ja normaalina keulasta olisi Shotproof tosi liki voittoa. Lähtökin on kutistunut jo tosi pieneksi. Iso suosikki tähän kohtaan. Arviomme kohoaa näistä lähtökohdista lukemiin 55%.

Mauri Jaara

T65-1 / 3 SHOTPROOF: ”Hevonen ei vain saanut Bodenissa pitoa radasta. Pöpperöiselle alustalle oli turhan pienet hokit. Aivan hyvin miettein jatketaan Oulussa. Laitetaan alle pidempää hokkia. Yritän ehdottomasti lähteä reippaasti liikenteeseen.”

T65-3 / 5 VOLCANO

Kierroksen suuri suosikki 5 VOLCANO on meidänkin papereissamme oikein vahva voittajaehdokas ja se ansaitsee ilman muuta asemansa. Lähtö on tosi sopivan näköinen ja lähtökohtaisesti Volcanon pitäisi voittaa tämä kisa. Vermossa hevonen palasi 1,5 kuukauden tauolta ja suoritti heti mainiosti. Volcano taivalsi toista rataa ilman vetoapua ja oli oikein hyvä kakkonen. Voittaja spurttasi lopussa ohi. Ruuna pääsee ripeästi liikkeelle ja tässä on hyvä sauma keulajuoksuun. Arviomme nousee tasolle 75%.

HIENO IDEAPOIMINTA

T65-6: #1 MAATIAN TÄHTI – arvio 5%

Tamma on paljon tauluaan paremmassa kunnossa. Viime kisan aikoihin Teemu Okkolin kommentoi, että hevonen alkaa olla sellainen, kuin kuuluukin. Teivossa Oona Halme ei saanut kunnolla otetta ajokkiinsa. Jo lämmityksessä tuli hyppyä ja itse startti tärvääntyi laukka-askeliin. Kuski laski maaliin asti ja valjakko tuli hyvällä tyylillä sisään. Tamma ei ole mikään laukkuri ja se pääsee tosi lujaa liikkeelle. Jos juoksupaikka olisi keulassa tai johtavan takana, voisi Maatian Tähti yllättää kärkisijoille. Tavoitimme Okkolinin vielä kisan aattona ja varsin optimistisin miettein valmentajakin on. Todella pienillä prosenteillaan maistuva yllättäjähaku tähän kohtaan. Kuskinvaihdos on tässä kohtaa pikku miinus. Tehdään pikku isku myös toton puolella. Mukaan jo Peruspeliin.

Teemu Okkolin

T65-6 / MAATIAN TÄHTI: ”Tamma on hyvällä mallilla. Jos kaikki onnistuu, pystyy se pärjäämään. Teivossa hevonen teki hyvän juoksun alkulaukan jälkeen. Se lähtee ripeästi ja odotan siltä hyvää panosta maanantaina. Tauluaan paremmassa kunnossa ehdottomasti.”


TAKAISIN