****T6 3.094,20€!

VERMO 20.4.2022
Toto65 Jackpot -kierroksella VAUHTIS (19) **** rankasti alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 53% – T65-peliosuus 37,01%. ****Toto6 Porukkasysteemi 232 e => lunastus 3.094,20 euroa!

VERMO 20.4.2022
VAUHTIS (19) **** voitti lähtönsä
CUPIDO COMBO (11) *** voitti lähtönsä
KURRI JARI BOKO (14) ** voitti lähtönsä
****Toto6 Porukkasysteemi 232 e => lunastus 3.094,20 euroa!

Läpivarmat:
VAUHTIS (19) **** | Totomaatin arvio 53% | T65 37,01%
MAGICAL PRINCESS | Totomaatin arvio 90% | T65 93,46%

Vahva apuvarma:
KURRI JARI BOKO (14) ** | Totomaatin arvio 75% | T65 74,07%

LÄPIVARMAT

T65-1 / 4 MAGICAL PRINCESS

Kierroksen todennäköisimmästä voittajasta ei ole pienintäkään epäselvyyttä. Avauskohteessa lähtöratatuuritkin olivat jo muutenkin ylivertaisen numeron 4 MAGICAL PRINCESS puolella, joten muu kuin megasuosikin keulavoitto tulisi täysin ennalta arvaamattomana yllätyksenä. Arviolla 90% puhutaan niin todennäköisestä voittajasta, ettei Magical Princessin varmistaminen käynyt meilläkään edes mielessä!

T65-4 / 8 VAUHTIS

Myös kierroksen toisena läpivarmanamme toimiva neljännen kohteen numero 8 VAUHTIS on lähtönsä selkeä pelisuosikki, mutta me uskomme oriin voittoon vielä paljon peliosuuttakin enemmän, joten kyseessä on hyvä kanuunapilari. Vauhtis on todellinen luokkahevonen, jonka kapasiteetti riittää ilman muuta nousta aina avoimelle tasolle asti.

Vauhtiksen kuusivuotiskausi on käynnistynyt neljällä kaksarisijoituksella, ja näistä viimekertainen Vermon suoritus oli kauden toistaiseksi selvästi paras. Siinä Vauhtis jyräsi johtavan rinnalta oikein varmaan voittoon. Myös ohjastaja Henri Bollström totesi voittajahaastattelussa, että menossa oli jo ihan erilaista ponnekkuutta kuin kauden aiemmissa kilpailuissa. Bollström näki, että hyvä ja kesäinen rata oli oriin mieleen, joten tältä osin tänäänkin on lupa odottaa loistosuoritusta. Ilman muuta uskomme Vauhtiksen jatkavan vielä nousuvireessäkin.

Pidämme täysin mahdollisena, että Vauhtis on lähdön lopullinen keulahevonen, mutta ei luottomme missään tapauksessa tähän arvioon perustu. Vauhtis on monipuolinen hevonen, jolla pystyy ajamaan monenlaisella taktiikalla. Vauhtis ei ole aiemmin kilpaillut näin pitkällä matkalla, mutta emme osaa olla asiasta yhtään huolissamme. Arviolla 53% Vauhtis on meille itsestään selvä varmavalinta.

VAHVA APUVARMA

T65-6 / 4 KURRI JARI BOKO

Myös kuudennen kohteen numero 4 KURRI JARI BOKO saa peleissä vahvaa roolia. Ori on aloittanut kautensa väkevillä suorituksilla. Viimeksi Vermossa Kurri Jari Boko voitti avoimen 5-vuotislähdön vahvalla esityksellä johtavan rinnalta. Taakse jäivät niin An-Dorra kuin Magical Princess, eikä tästä lähdöstä kyllä yhtä kovia vastustajia löydy. Kaiken lisäksi vastustajista parasta virettä esittäneet Vikens Energy ja Stonecapes Picasso ovat huonoilla paikoilla, joten pöytä on vahvasti katettu Kurri Jari Bokolle.

Veijo Heiskasen suojatti on suosikki voittajaksi johtavan rinnaltakin, ja erittäin todennäköisesti Kurri Jari Boko on lähdön lopullinen keulahevonen. Niinpä vaikea suuren suosikin on kuvitella tätä lähtöä häviävän. Arviomme Kurri Jari Bokon voitolle on 75%.

Knocking Match / Santtu Raitala Vermossa 12.3. Totomaatti-lähdön voittoon!

Ohjastaja: Santtu Raitala
Valmentaja: Juho Ihamuotila
Hoitaja: Salla Lindgren
Kasvattajat: Tiina Ollikkala & Punkarin Hevostalli Ky
Omistaja: Ravitalli Hannu Laakkonen Oy & Stable Holttinen

Onnittelut!

Kuvat Pekka Salonen

 


TAKAISIN