**T6 37,20€ => 810,80€!
**T6 yht. 1.135,00€!

VERMO 3.11.2021
Huikea tilipäivä Vermossa. EN CANDY TILL (34) *** kanuunaidea ja Girls With Curls sinetöi 16,71-kertoimisen suoran parin. OTTO ERICH (16) *** pitävä tukipilari. MIDNIGHT PRINCE (40) sai ansaitsemansa painotukset. **Toto6 Pieni systeemi 37,20 e => lunastus 810,80 euroa. **Toto6-lunastukset yhteensä 1.135,00 euroa.

VERMO 3.11.2021
EN CANDY TILL (34) *** – Girls With Curls kk 16,71 (100%)
OTTO ERICH (16) *** – Father’s Hope kk 7,27 (20%)
MIDNIGHT PRINCE (40) voitti lähtönsä
***Troikka pelit 57 e => lunastus 230,00 euroa!
**Toto6 Pieni systeemi 37,20 e => lunastus 810,80 euroa!
**Toto6 Peruspeli 60 e => lunastus 243,20 euroa!
**Toto6 panostukset 291,60 e => lunastukset 1.135,00 euroa!

Läpivarma:
OTTO ERICH (16) *** | Totomaatin arvio 68% | T65 65,80%

Vahva apuvarma:
EN CANDY TILL (34) *** | Totomaatin arvio 34% | T65 31,34%

LÄPIVARMA

T65-4 / 4 OTTO ERICH

Kierrokselta löytyy kolme yli 50-prosenttisesti pelattua suosikkia. Näistä meillekin kelpaa läpivarmaksi neljännen kohteen numero 4 OTTO ERICH, joka meidän papereissamme kohoaa kierroksen selvästi todennäköisimmäksi voittajaksi. Arviolla 68% peliosuus on asettumassa kutakuinkin oikealle tasolle, eikä kaksi kertaa kolmesta voittavan kovakuntoisen suosikin varmistaminen houkuttele.

Otto Erich on ollut kolmessa viime kilpailussaan mainio, ja varsinkin viimekertainen Mikkelin voittojuoksu kovavauhtisessa lähdössä johtavan rinnalta oli jykevä suoritus. Esillä olleet talliraportit kertovat, ettei viime startin jälkeen ole ilmaantunut mitään negatiivista, joten emme usko vireen kääntyneen ainakaan laskuun – mieluummin päinvastoin.

Otto Erichille käyvät kaikki juoksupaikat, mutta mikäli Veli-Pekka Toivanen haluaa ajokillaan keulapaikalle, niin uskomme senkin juoksupaikan olevan tällä kertaa suosiolla tarjolla. Sen verran jykevä Otto Erichin viime suoritus oli, että eiköhän iso suosikki nauti tässä kanssakilpailijoiden suurta kunnioitusta. Varsinkin, kun valmentaja Jani Oinosen tallikunto on muutenkin huipussaan – tuoreimpana hienona meriittinä Nineelevenin Kymenlaakso-ajon voitto.

HYVÄ APUVARMA

T65-1 / 8 EN CANDY TILL

Hyvä apuvarma on mielestämme avauskohteen numero 8 EN CANDY TILL, joka arviolla 34% on meille ainakin alustavaa peliosuuttaan selvempi suosikki. En Candy Till on menestynyt Iikka Nurmosen käsistä mainiosti, sillä tämän kauden kahdeksan kilpailua on tuonut viisi voittoa. Välillä tamma hieman haki itseään, mutta kahden viikon takainen voittojuoksu osoitti jyvän taas löytyneen. En Candy Till irtosi keulapaikalta voittokamppailuun yhdessä niin ikään voitokkaan Bosse Nicen kanssa ja piti tämän tiukassa kamppailussa loppuun asti kurissa.

Meidän papereissamme En Candy Till on kasiradan lähtöpaikaltakin lähdön todennäköisin keulahevonen, ja varsinkin johtopaikalta tamma olisi taas vaikea kukistettava, vaikka lähtö onkin varsin laadukas. Varmistamme En Candy Tillin vain Porukkasysteemissä yhdellä kiinnostavalla yllättäjäehdokkaalla.

PAINOTUSTA KAPEIMMILLA KUITEILLA

T65-6 / 11 MIDNIGHT PRINCE

Päätöskohde on kokonaisuudessaan hyvinkin tasainen. Laitamme jo kapeimmille kuiteille kahdeksan merkkiä, mutta haluamme kuitenkin painottaa ykkösrankiamme Pienessä systeemissä sekä Peruspelissä muita enemmän. Mainiolla statistiikalla kilpaileva numero 11 MIDNIGHT PRINCE oli viimeksi Teivossa 2. radalta ilman selkää niin hyvä kolmas, että kohoaa näistäkin asetelmista kokonaisuudessaan tasaisen lähdön selkeäksi ykkösrankiksi arviolla 25%.

On syytä huomata, että Midnight Prince hävisi viimeksi Teivossa 2. radalta ilman selkää vain piikki-selkä –asetelmissa juosseille Fazimolle sekä Chestnut Salalle, jotka molemmat voittivat Jokimaa Tekee Tähtiä –kilpailun karsintalähdön. Muun porukan Midnight Prince kukisti Teivossa selvästi, ja osoitti siis jälleen kerran kykenevänsä kyllä tekemään haalarihommiakin.

KIERROKSEN NOSTOT

T65-1: #1 GIRLS WITH CURLS – arvio 10%
On Porukkasysteemissä ideanostomme En Candy Tillin rinnalle. On tarkan juoksun hevonen, mutta pidämme täysin mahdollisena, että saa puolustettua ensimmäiset keulat ja juoksee sitten lopulta En Candy Tillin takana 2. sisällä. Ei paikka 3. sisälläkään olisi välttämättä huono.


TAKAISIN