*****T6 45€ => 413,90€!

VERMO 5.4.2023
Läpivarmat CREDIT TO LOVE (22) **** ja CORAZON COMBO luottamuksen arvoisia. *****Toto6 Pieni systeemi 45 e => lunastus 413,90 euroa! *****Toto6-lunastukset yhteensä 879,50 euroa!

VERMO 5.4.2023
CREDIT TO LOVE (22) **** – Joseph Boko kk 4,82 (15%)
OHITELLA ***Skrälli – Laksiina kk 35,73 (20%)
CORAZON COMBO – CUPIDO COMBO SP kk 2,39 (100%)
*****Toto6 Pieni systeemi 45 e => lunastus 413,90 euroa!
*****Toto6 Peruspeli 72 e => lunastus 258,70 euroa!
*****Toto6 panostukset 293 e => lunastukset 879,50 euroa!

Läpivarmat:
CREDIT TO LOVE (22) **** | Totomaatin arvio 35% | T65 34,32%
CORAZON COMBO | Totomaatin arvio 70% | T65 79,31%

TUKIPILARIT

 T65-1 / 5 CORAZON COMBO

Kierrokselta löytyy kaksi isoa suosikkia, ja kyllä ne meidänkin papereissamme ovat selvästi kierroksen kaksi todennäköisintä voittajaa. Tästä isosta suosikkikaksikosta läpivarmana toimii avauskohteen numero 5 CORAZON COMBO.

Lähtökohtaisesti tällaiseen neljävuotislähtöön, missä jokainen osallistuja vasta aloittaa kilpailukautensa, eikä kyseessä todellakaan ole kenellekään kauden tärkein lähtö, ei tee mieli laittaa varmaa. Kaiken lisäksi Pekka Korven valmennettavat eivät todellakaan ole aloittaneet tänä vuonna tauolta tullessaan millään huippusuorituksilla.

Corazon Combon tilanne on kuitenkin sikäli erilainen, että alla on jo pari ratahiittiä, mitä muilla Korven tallin hevosilla ei ole ollut. Lisäksi Corazon Combo on jo muutenkin niin kovan kaliiberin hevonen, että sen kohdalla jo rutiinisuoritus on tosi laadukas. Kun on lisäksi lukenut lähdön taustavoimien kommentteja, niin ei tässä kenelläkään tuntuisi olevan halukkuutta mihinkään yltiöpäisiin taktiikoihin, joten kyllä Corazon Combon keulavoitto on tässä väkisinkin lähellä. Arviolla 70% kyseessä on mielestämme kierroksen todennäköisin voittaja.

T65-3 / 2 CREDIT TO LOVE

Kierroksen toiseksi läpivarmaksi valitsemme kolmannen kohteen numeron 2 CREDIT TO LOVE. Se on suorittanut tänä vuonna koko ajan oikein hyvin. Helmikuinen Kuopion keskeyttäminen johtui kengän irtoamisesta talviradalla, joten sen startin saa sivuuttaa kokonaan. Muuten ruuna onkin sitten nakutellut pelkästään totosijoja. Viimeisimmässä kilpailussaan Vermossa Credit To Love oli johtavan rinnalta hyvä kolmas vain Skyfall Shinelle sekä Global Bewarelle häviten, vaikka pehmeä rata ei ollut missään nimessä ruunalle plussaa.

Credit To Love on usein joutunut tekemään haalarihommia johtavan rinnalla, ja ilman muuta sama voi olla nytkin edessä. Toki johtavan rinnalta näiden lähtöjen voittaminen on haastavaa, ja tässäkin tapauksessa keulassa olisi tosi laadukas hevonen. Vermossa 1.3. Credit To Love punnersi kuitenkin johtavan rinnalta ykköseksi ohi keulassa juosseesta The Dudesta ja myös Joensuun suoritus johtavan rinnalta 11.3. oli mainio, kun ruuna haastoi tosissaan niinkin kovan hevosen kuin Exclusive Matter.

On myönnettävä, että juoksunkulku vähän huolettaa, mutta silti pidämme Credit To Lovea tähän lähtöön niin kovana hevosena, että se on meille selkeä ykkösrankkaus. Arviomme Credit To Loven voitolle on 35%, ja laittamalla Credit To Loven toiseksi läpivarmaksi, saamme hyvän systeemikokonaisuuden illan Jackpot-kierrokselle.

PÄÄSYSTEEMIKOKONAISUUDEN KOLMAS TUKIPILARI

T65-2 / 4 CREAM CANDY

Toinen kierroksen suurimmista suosikeista on toisen kohteen numero 4 CREAM CANDY, ja on se meidänkin mielestämme siis oikein todennäköinen voittaja. Cream Candy aloitti viisivuotiskautensa Turussa tyylikkäällä Toto75-voitolla hallittuaan lähdön tapahtumia ykkösradalta alusta loppuun. Nyt kun Cream Candyn pitäisi startti kropassa olla vieläkin parempi, niin keulavoitto on taas lähellä. Meidän arviomme Emma Väreen suojatin voitolle on 67%.

Pelimielessä tästä lähdöstä löytyy yksi niin kiinnostava yllättäjäidea, että päädymme rakentamaan kaksi erilaista systeemikokonaisuutta. Systeemikokonaisuudet ovat muuten identtiset, mutta painotamme paljon todennäköisemmin voittavaa Cream Candyä isommalla panostuksella ja yllättäjäideamme huomioimme sitten pienemmällä siivulla.

 


TAKAISIN