*****T6 460,60€

VERMO 29.3.2023
Rankasti alipelattu näkemysvarma GAL GADOT RACING (31) ***** vakuuttava voittaja. Totomaatin arvio 30% – T65-peliosuus 21,35%. *****Toto6-lunastus 460,60 euroa!

VERMO 29.3.2023
GAL GADOT RACING (31) ***** – Make It Up kk 18,62 (20%)
XENIA COMERY *** – Stonecapes Unity kk 5,91 (20%)
*****Toto6 Porukkasysteemi 249,60 e => lunastus 460,60 euroa!

Rankasti alipelattu näkemysvarma:
GAL GADOT RACING (31) ***** | Totomaatin arvio 30% | T65 21,35%

KANUUNAVARMA

T65-1 / 8 GAL GADOT RACING

Kierroksen maistuvin kannanotto päästään tekemään heti avauskohteessa. Siinä numero 8 GAL GADOT RACING on meille selkeä ykkösrankkaus 30% arviolla. Pelikansan käsissä tamma on kuitenkin jäämässä vain haastajaosastolle selvästi arviotamme pienemmällä peliosuudella, joten kyseessä on herkullinen kanuunapilari.

Toki Gal Gadot Racingin taulu on päässyt jo aika murheelliseen kuntoon, mutta emme ole kuitenkaan yhtään huolissamme tamman vireestä. Myös ohjastaja-valmentaja Juha Utala on IS Ravien tallikommenteissa varsin toiveikas menestyksen suhteen, ja tallikommentit tukevat täysin näkemystämme. Kaikkiin epäonnistumisiin on periaatteessa selkeät selitykset.

Epäonni käynnistyi Vermossa 11. päivä helmikuuta, kun Gal Gadot Racing laukkasi heti lähdössä pitkäksi. Ei lähtölaukka tammalle kuitenkaan mitenkään tavatonta ole, sillä niitä on tullut aiemminkin. Tätä edeltäneestä laukasta oli jo aikaa, joten kuskikaan ei tainnut enää olla alussa tarpeeksi varovainen. Vermossa 1. päivä maaliskuuta Gal Gadot Racing kiertyi 2. radan vetojuhdaksi 1400 metriä ennen maalia. Päätöspuolikkaalla tamma taipui taustalle, mutta ei paikka johtavan rinnalla 12,5-vauhtia pitkällä matkalla päätöspuolikkaan lopettaneen Global Bewaren ulkopuolella ollut todellakaan kiitollinen juoksupaikka. Kaiken lisäksi kurainen rata ei ole koskaan ollut Gal Gadot Racingille plussaa, vaikka kyseessä vahva tamma onkin.

Joensuussa Gal Gadot Racing laukkasi ensimmäisen kaarteen lopussa pitkäksi. Tuon laukan Utala otti omaan piikkiinsä, kun hän yritti hoputtaa täydessä kuudentoista hevosen tammalähdössä selvästi viimeisellä sijalla majaillutta tammaa kovempaan vauhtiin, vaikka se ei vielä ollut saanut kunnolla rytmistä kiinni. Viimeksi Vermossa Gal Gadot Racing laukkasi taas heti lähdössä pahoin, mutta viimeksi tammalla oli uusi kuski, joka ei tuntenut hevosta. Vaikka Gal Gadot Racing jäi hännille, saa se mielestämme laukan jälkeisestä suorituksestaan täysin puhtaat paperit. Kelikin oli upottavan raskas, mikä ei ollut tamman puolella.

Nyt näemme Gal Gadot Racingilla loistosaumat menestyskantaan paluuseen. Lähtö ei todellakaan ole yhtä kovatasoinen kuin normaalisti. Lisäksi lähtö on aika pieni, joten alun voi ottaa täysin varman päälle ja odottaa niin kauan, että tamma saa kunnolla rytmistä kiinni. Kun Gal Gadot Racing vauhtiin pääsee, niin sillä voi tarpeen vaatiessa tehdä sen jälkeen jo hyvissä ajoin ratkaisuja. Esimerkiksi paikka johtavan rinnalla olisi mielestämme Gal Gadot Racingille tällaisessa lähdössä loistava juoksupaikka. Olosuhteetkin ovat tänään todennäköisesti sellaiset, jotka sopivat Gal Gadot Racingille hyvin.

Ei pidä unohtaa, että ennen neljää viime kilpailua Gal Gadot Racing muodosti kaksariparin yhdessä todella kovan EL Indeedin kanssa kolme kertaa peräkkäin, ja jopa kukisti EL Indeedin yhdessä näistä kilpailuista. Mielestämme vire on edelleen suunnilleen samalla tasolla kuin tämän menestysputken aikoihin, ja liputamme siis vahvasti Juha Utalan suojatin puolesta.

 


TAKAISIN