****T6 66€ => 997,20€!
****T6 yht. 1.994,50€!

JÄGERSRO 12.10.2021
Törkeän aliarvostettu kanuunavarma NOUBA MOM (26) ***** vahvan luottamuksen arvoinen. Hurjan kyvykäs hevonen malttoi tällä kerralla keskittyä oleelliseen, eikä jättänyt vastustajilleen mahdollisuuksia. Toto64-kierrokselta harjattiin palkitseva tili.

JÄGERSRO 12.10.2021
NOUBA MOM (26) ***** voittajalyönti
****T6 Peruspeli 66 e => lunastus 997,20 euroa!
****T6 panostukset 323 e => lunastukset 1.994,50 euroa!

Törkeän aliarvostettu kanuunavarma
NOUBA MOM (26) ***** | Totomaatin arvio 53% | T64 32,05%

KANUUNAVARMA

T64-6 / 1 NOUBA MOM

#1 Nouba Mom on riskitekijät tiedostaen tänään vahvan kannanoton siivittämä hurjan maistuva rankasti alipelattu kanuunavarma. Jerry Riordanin valmennettavalla on ollut ongelmaa varsinkin loppumatkan laukkojen/peitsille menon kanssa, mutta muutenhan se jatkaa kunnossa ja vastus on nyt tosi sopivaa tasoa. Nouba Mom on paras keulasta ja tamma pystyy hyvin todennäköisesti puolustamaan tänään asemansa sisäradalta. Taulun starteista Kalmarissa se olisi voittanut ilman laukkaa 50 jäljellä, se vastaili varmasti Benedetto O.P.:lle. Seuraavaksi Jägersrossa 13.7. Nouba Mom laukkasi alkumatkasta taustalla, kun kilpakumppani laukkasi vieressä. Tilanteessa ei ollut häiriötä, mutta näytti siltä, että hevonen vain lähti kaverin mukaan. Halmstadissa 30.7. kakkossijassa tosi hyvä esitys dödsistä, hirmukuntoinen Georgia Am voitti. Toissakerralla laukka parijonosta etusuoralla. Viimeksi UET-karsinta. Nouba Mom aloitti 2. ulkona, mutta jäi paikkojen vaihtuessa taaemmaksi. Calgary Games voitti ja tuo oli muutenkin äärimmäisen kova lähtö, esim. Consalvo oli riittämätön. Oscarsson ei viitsinyt lopussa edes ajaa yhtään, kun kärki oli mennyt jo, ja voimia varmaankin jäi hieman varastoonkin. Lähtökohtamme on, ettei Nouba Mom häviä tätä lähtöä keulasta, mikäli tamma ei laukkaa/peitsaa lopussa. Keulan pitäminen on analyysimme perusteella erittäin todennäköistä. Lopulta kyse on siitä, minkä riskin laskee ravin hajoamiselle lopussa. Vahvaa kannanottoa kehiin. Arvio 53%. Alustava 37%.

Toto lähtö 9 #1 Nouba Mom ***** voittaja

NOSTOJA

T75-1 | # 7 Islay Mist Sisu ei saa varauksetonta luottoa. Esitys alla olevassa Oaksin karsinnassa ei ollut täysin priima. Luonteeltaan kyseessä välistartti/prepare ensi viikolla jatkuvia Breeders Crown -karkeloita varten, kengät jalassa ja normikärryt. Vaikea arvioida, mutta nyt on kantaa otettava ennemmin vastaan, kuin puolesta. Arvio 46%. Alustava 66%.

T75-3 | #4 Hollywood Wildcat ei ole suosikkina lähtökohtaisesti maistumaton, alustavan pelijakauman lukemat ovat kuitenkin turhan korkealla. Arvio 39%. Alustava 48%.

T75-4 | #1 Zola Love on väärä suosikki. Nähdäksemme sisärata on ennemmin uhka, kuin mahdollisuus. Arvio 29%. Alustava 44%. #5 Nocturne Zon maistuu tässä vahvasti, Joakim Lövgrenin valmennettava kipuaa rankingimme kärkeen ja on alipelattuna näkemyssuosikkina toinen apuvarma. Pidimme näkemästämme jo ennen viime starttia, ja kun kengät riisuttiin Åbyssa ensimmäistä kertaa uralla, alleviivasi tamma voittoisalla kirillä kapasiteettiaan. Tänään jatketaan ilman kaikkia kenkiä. Arvio 35%. Alustava 24%.


TAKAISIN