*****T6 75,60€ => 1.215,50€!

VERMO 3.4.2024
Rankasti alipelattu kanuunavarma VIULAN VOITTO (26) ***** tarjosi edun valtavirtaan. Arvio 50% – T64 36,09%. *****Toto6 Peruspeli 75,60€ => 1.215,50€!

VERMO 3.4.2024
VIULAN VOITTO (26) ***** => kk 9,02 (25%)
SUBLIME SOA (29) **** voitti lähtönsä
*****Toto6 Peruspeli 75,60€ => 1.215,50€!
*****Toto6 Porukkasysteemi 162€ => 607,70€!
*****Toto6 panostukset 279,60€ => 1.823,20€!

Rankasti alipelattu kanuunapilari:
VIULAN VOITTO (26) ***** 50% – T65 36,09%

Toinen läpivarma:
AMAZING PLAYER 85% – T65 83,23%

Vahva apuvarma:
SUBLIME SOA (29) **** 35% – T65 29,72%

LÄPIVARMAT

T65-1 / 1 AMAZING PLAYER

Kierroksen pankki löytyy heti avauskohteesta. Numeron 1 AMAZING PLAYER viime näytöt ovat tähän lähtöön niin ylivertaisia, että kaikki muu kuin starttiraketin koko matkan johto tulisi tässä isona yllätyksenä. Tuntuisi perin kummalliselta, mikäli Amazing Player ei saisi tehdä tässä johtopaikalla täysin omaa juoksuakin. Sen ei tosin pitäisi edes olla voiton kannalta minkäänlainen kynnyskysymys. Arviolla 85% Amazing Player on täysin itsestään selvä varmavalinta!

T65-2 / 1 VIULAN VOITTO

Jatkamme heti perään toisessa kohteessa toisella läpivarmalla. Siinä meiltä löytyy vahvasti luottoa numeroon 1 VIULAN VOITTO, ja arviolla 50% Viulan Voitto on selkeästä suosikkiasemastaan huolimatta hyvä kanuunapilari, sillä meidän luottomme on vielä merkittävästi peliosuutta korkeampi. Meidän papereissamme Viulan Voitto on kierroksen selvästi toiseksi todennäköisin voittaja, ja näin saamme Jackpot-kierrokselle oikein hyvin osuvuuttakin.

Viulan Voitto palasi torstaina Lahdessa noin puolentoista kuukauden tauolta. Ori joutui lähtemään liikkeelle piippuhyllyn lähtöpaikalta ja matkasi siten kaukana kärjestä 5. ulkona. Sieltä Viulan Voitto iski kiriin viimeisen takasuoran lopussa ja oli jo edennyt neljättä rataa pitkin näyttävästi kärjen rinnalle laukatessaan viimeisen kaarteen lopussa. Ori paikkasi vielä laukkansa sen verran vauhdikkaasti, että laukkaan paloi erittäin todennäköinen voitto. Tämän lähdön osallistujista Rehulan Huvi, Adven Ture, Koivun Tuisku ja Harlamov olivat mukana tuossa samaisessa Lahden lähdössä.

Nyt Viulan Voitto pääsee matkaan paljon paremmista asemista. Toki ykkösradan paikassa on myös omat riskinsä, mutta paljon ennemmin me näemme lähtöpaikan mahdollisuutena. Eturivissä on monentasoisia avaajia, ja vaikka Viulan Voitto keulat menettäisikin, niin pidämme erittäin todennäköisenä, että tässä pääsee kyllä nousemaan nopeasti pois sisäradan syövereistä. Niinpä pussiin jäämisen riski on mielestämme häviävän pieni. Viulan Voitto on väkivahva hevonen, joka ei moiti tarpeen vaatiessa juoksupaikkaa johtavan rinnallakaan. Esimerkiksi tämän kauden molemmat voitot ovat tulleet johtavan rinnalta. Mikäli vain Viulan Voitto ei tällä kertaa sorru viime torstain tavoin harha-askeliin, niin Petri Mäkisen suojatti on mielestämme vahvasti kiinni voitossa.

VAHVA APUVARMA

T65-4 / 3 SUBLIME SOA

Neljännen kohteen numero 3 SUBLIME SOA on kierroksen kolmas hyvä varmavaihtoehto ja se toimii apuvarmana kapeimmilla kuiteilla. Porukkasysteemissäkin nostamme rinnalle vain kaksi edullista haastajaa. Sublime Soa keskeytti viime keskiviikkona heti lähdössä, mutta asiaan ei tarvitse kiinnittää sen enempää huomiota, sillä se johtui pelkästään varusteongelmista. Tätä edeltäneessä Kuuma Cupin karsintalähdössä Sublime Soa kiertyi 2. ulkoa keulaan avauspuolikkaan kohdalla, mutta taipui loppusuoralla viidenneksi ja putosi ulos finaalista. Viimeinen silaus puuttui, mutta Jeppas Winston, Nemea Iceman, Muska ja Macce ovat myös hevosia, joille ei ole häpeä hävitä. Tätä edeltäneissä starteissa suoritustaso oli joka tapauksessa ilman muuta parempi.

Ainahan varsinkin tammahevosella päivän suoritustaso voi hieman heitellä. Lähtökohtaisesti Sublime Soa on jo pidemmän aikaa tehnyt hyviä juoksuja. Lähtöasetelmat ovat sellaiset, että Sublime Soa on mielestämme ehdottomasti lähdön todennäköisin keulahevonen. Mikäli Jukka Torvisen vakioajokki suorittaa tasollaan, on se tässä johtopaikalta normaalivauhtisessa lähdössä todella vaikea ohitettava. Ei Sublime Soa toki millään tavoin keulariippuvainen ole, mutta meidän vahva luottomme perustuu joka tapauksessa keula-ajatukseen. Arviolla 35% Sublime Soa on meidän papereissamme neljännen kohteen ainoa A-hevonen.

Too Fit For You / Ari Moilanen Vermossa 16.12.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva Pekka Salonen

Payet / Juha Utala Vermossa 6.12.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva: Pekka Salonen

Zähikäinen / Markus Dahlström Vermossa 11.11.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva: Pekka Salonen

Korven Liideri / Ari Moilanen Vermossa 11.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon! Kuva Pekka Salonen

 


TAKAISIN