****T6 84€ => 439,90€!

VERMO 1.2.2023
Alipelattu näkemysvarma READLY EAGLE (27) *** luottamuksen arvoinen. Totomaatin arvio 32% – T65-peliosuus 27,53%. FURIOSO WOHLRAB (48) *** maistuva nosto. ****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 439,90 euroa!

VERMO 1.2.2023
FURIOSO WOHLRAB (48) *** – Eventful Swamp kk 15,70 (20%)
READLY EAGLE (27) *** – American Cooper kk 2,38 (50%)
HULLUDUUNARI – Kleppe Spödå kk 14,46 (20%)
***Troikka pelit 60 e => lunastus 101,60 euroa!
****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 439,90 euroa!
****Toto6 panostukset 346,80 e => lunastukset 659,80 euroa!

Alipelattu näkemysvarma:
READLY EAGLE (27) *** | Totomaatin arvio 32% | T65 27,53%
Kierroksen todennäköisin:
NEMEA KATO | Totomaatin arvio 60% | T65 66,46%

KIERROKSEN TODENNÄKÖISIN VOITTAJA JA SELKEÄ VARMAVALINTA

T65-3 / 6 NEMEA KATO

Kierroksen selvästi suurimmaksi suosikiksi on täysin ansaitusti pelattu kolmannen kohteen numero 6 NEMEA KATO. Christa Packalenin valmennettavan tuoreet kuntonäytöt ovat yksinkertaisesti selvästi lähdön parhaat, ja Packalenin tänään Twitter-tililleen kirjoittamien kommenttien perusteella vireen pitäisi olla ihan entisellään. Kun vielä Nemea Kato on näistä asetelmista erittäin todennäköinen keulahevonenkin, näyttää kaikki kovakuntoisen oriin kannalta todella hyvältä.

Arviomme 60% ei ole ihan yhtä iso kuin hevosen peliosuus, mutta on meidänkin luottomme niin korkea, ettei kierroksen ylivoimaisesti todennäköisimmän voittajan varmistaminen varsinkaan tällaisella Jackpot-kierroksella erityisemmin houkuttele. Kyllä Nemea Kato on myös meille vähän ylipelattunakin täysin selvä varmavalinta.

NIUKKA NÄKEMYSSUOSIKKI TOISENA TUKIPILARINA

T65-1 / 4 READLY EAGLE

Toinen tukipilarimme löytyy heti avauskohteesta. Lähdössä on mukana vain kuusi osallistujaa, mutta taso on silti hurja, sillä viivalla on kolme tähän sarjaan todella kovan kaliiberin menijää. Varminta on ilman muuta rastata koko kolmikko, ja mielestämme on ihan makuasia, että mihin järjestykseen tämän hurjan kolmikon rankkaa.

Meidän papereissamme suosikkikolmikko omaa käytännössä täysin tasavertaiset voittosaumat. Meille numero 4 READLY EAGLE on kuitenkin 32% arviolla jopa marginaalinen ykkösrankkaus, ja kun hevosen peliosuus on suosikkikolmikosta selvästi pienin, on Readly Eagle niukkana näkemyssuosikkina toinen varmavalintamme. Readly Eaglen ja Nemea Katon kylkeen saamme rakennettua peliteknisesti hyvän kombinaation tälle Jackpot-kierrokselle.

Readly Eagle teki meihin vaikutuksen jo joulukuisessa koelähdössään. Ori lopetti päätöskierroksen täysin vailla kirittäjiä hienolla tyylillä 14,7-vauhdilla, mikä oli niihin olosuhteisiin kovaa kyytiä, sillä rata oli vielä koelähdön aikaan aika kelvottomassa kunnossa.

Esitykset starteissakin ovat olleet mainioita, mutta tuurit eivät ole olleet lainkaan kohdallaan. Lahdessa ravatuissa Vermon raveissa Readly Eagle matkasi suursuosikki Stonecapes Victorin takana 2. sisällä. Keulahevonen osoittautui kuitenkin pettymykseksi, ja Readly Eagle joutui tyytymään tämän takana kaikki voimat tallella pussissa viidenteen sijaan.

Viimeksi juoksusta tuli huonolta paikalta haastava, kun selät eivät vetäneet lainkaan, ja kova kaksikko Stop The Press ja Callela Ladybird huseerasi piikki-selkä –asetelmissa. Tämä kaksikko jäi ohittamatta, mutta Readly Eagle kiri oikein hienosti ehtien kärkikaksikon tuntumaan kolmanneksi.

Mikäli tuurit juoksunkulkujen osalta kääntyvät, on Readly Eaglellä täydet saumat napata Suomen uransa ensimmäinen voitto. Esillä olleiden tallikommenttien perusteella kuntokäyrän pitäisi osoittaa edelleen ylöspäin, ja Readly Eaglessä on kyllä potentiaalia.

Meidän kannaltamme ideaalitilanne olisi, että kuumana käyvä Stop The Press laukkaisi lähtöön ja Readly Eagle pääsisi etenemään johtopaikalle. Muutenkin keulapaikka olisi toki se mieluisin vaihtoehto, mutta on tässä tietysti riskinä joutua juoksemaan johtavan rinnallakin. Yhtä kaikki, toivomme Readly Eaglen tuurien tänään kääntyvän ja liputamme pelimielessä sen puolesta.

NOSTOJA

T65-5: #5 KLEPPE SPÖDÅ – arvio 13%
Starttiraketti on juoksunkulun suhteen avainroolissa. Kunto on ollut sen verran kateissa, että voi tyytyä pikamatkallakin selkäjuoksuun, mutta ei siitä varma voi olla. Ei ole siis viime starteissa vakuuttanut, mutta nyt edellisestä startista on vain kaksi viikkoa ja tämä pikamatka on ehdottomasti tamman bravuuri, joten nostamme kysymysmerkeistä huolimatta selkeäksi kolmosrankkaukseksi ja lisäämme Peruspelissä ainoana suosikkikaksikon rinnalle.

T65-6: #6 FURIOSO WOHLRAB – arvio 25%
On selkeä kakkosrankkimme ja myös pelikohdevalintamme. Hevosessa on kapasiteettia vielä paljon nähtyä parempaan, kunhan vain alkaisi tehdä täyttä totta. Alla olevien kolmossijojen perusteella suunta vaikuttaisi joka tapauksessa oikeanlaiselta. Viimekertainen Kouvolan kolmossija tuli johtavan rinnalta. Nyt Tommi Kylliäisen suojatti voi nappilähdöllä päästä pitkästä aikaa mielipaikalleen keulaan, ja sieltä ori olisi kyllä hyvänä päivänään todella vaikea kukistettava. Kaikki viime vuoden kolme voittoa tuli nimenomaan keulasta. Viimeisin voitto on peräisin Derby-sarjasta, missä niinkin kova hevonen kuin Mr Stahl jäi kakkoseksi.


TAKAISIN