****T6 84€ => 6.347,70€!
****T6 yht. 12.695,40€!

VERMO 21.9.2022
Maistuvia Where Is My Mind, Bwt Gazeau, Daddy Boy, Coktail Cake, Full Picture. ****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 6.347,70 euroa! ****Toto6-lunastukset yhteensä 12.695,40 euroa!

VERMO 21.9.2022
BWT GAZEAU (29) *** – Planbee kk 8,24 (15%)
COKTAIL CAKE (173) ***Skrälli – Knowhow Vixi kk 160,68 (10%)
PARVELAN RETU – VIXELI kk 1,76 (100%)
****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 6.347,70 euroa!
****Toto6 panostukset 379,5 e => lunastukset 12.695,40 euroa!

Kierroksen todennäköisin:
WHERE IS MY MIND | arvio 50% | T65 53,41%
Maistuva näkemysvarma:
BWT GAZEAU (29) *** | arvio 28% | T65 27,07%
Ideanosto Peruspeliin:
DADDY BOY | arvio 3% | T65 1,93%
Maistuva ykköshaastaja:
COKTAIL CAKE (173) ***Skrälli | arvio 11% | T65 4,17%
Yksi kolmesta maistuvasta:
FULL PICTURE | arvio 30% | T65 23,36%
Ylipelattuna jätettiin kansalle:
MORRIS | arvio 17% | T65 30,92%

TUKIPILARIT

T65-2 / 2 WHERE IS MY MIND

Ainakin alustavasti kaksi hevosta on kerännyt yli 50 prosentin pelikannatuksen, ja näistä toisen kohteen numero 2 WHERE IS MY MIND on meidän papereissamme kierroksen selvästi todennäköisin voittaja. Arviomme 50% on hieman ainakin alustavaa peliosuutta matalampi, mutta kyllä meille silti kierroksen selvästi todennäköisin voittaja kelpaa pelimielessä haastavalla Jackpot-kierroksella ensimmäiseksi läpivarmaksi.

Where Is My Mind aloitti kilpailukautensa vasta elokuun alussa Seinäjoella, missä ruuna piti keulapaikalta takamatkalta startanneen Rahajamatchin tiukassa voittokamppailussa takanaan. Tämän jälkeen Where Is My Mind oli Vermossa mukana kovassa ylisarjassa, jotta sai riittävän ennätyksen Derbyn karsintalähtöön mukaan päästäkseen. Tässä kilpailussa ruuna jäi niin mainion näköisenä pussiin, että luotimme hevoseen Derbyn karsinnoissa varsin paljon. Siellä Where Is My Mind floppasi kuitenkin täysin ja sammui raskaan reissun jälkeen pahoin.

Nyt alla on Derby-karsinnan jälkeen kuukauden starttiväli. Janne Korven esillä olleissa tallikommenteissa on kerrottu, että Where Is My Mind sai olla Derbyn karsintalähdön jälkeen pari viikkoa laitumella, ja sen jälkeen hevosta on taas treenattu. Parhaimmillaan ruuna ei Korven mukaan ole, mutta kyllä ohjastaja-valmentajakin odottaa suojatiltaan menestystä näin sopivasta lähdöstä.

Strong Caviar on lähdön selvä kakkossuosikki, ja kyllä kauden avauksessa Seinäjoella taakse jäänyt Rahajamatch on tätä parempi hevonen. Where Is My Mindin keulavoitto on ilman muuta todennäköisin skenaario, vaikka täysin varauksetta hevoseen ei voi kyllä viimekertaisen floppistartin jälkeen luottaa. Joka tapauksessa kysymysmerkeistä huolimatta Where Is My Mind on siis mielestämme selvästi kierroksen todennäköisin voittaja.

T65-5 / 1 BWT GAZEAU

Toinen tukipilarimme löytyy viidentenä kohteena ajettavasta neljävuotiaiden lämminveristen Nelivuotistähdestä. Heti kiihdytysvaihe ratkaisee paljon. Derbyssä upeasti neljänneksi sijoittunut 1 BWT GAZEAU esitti Derbyssä yllättävän hyvää lähtönopeutta, vaikkei Antti Teivainen edes erityisemmin satsannut lähtöön. Derbyn perusteella näemme BWT Gazeaulla ykkösradalta täydet saumat keulapaikan pitämiseen, vaikka vielä ennen viime kilpailua emme olisi osanneet nähdä tällaista vaihtoehtoa.

Niin hyvä BWT Gazeau viimeksi oli, että vaikka ruuna onkin saanut olla viime startin jälkeen helpommalla, ei se todellakaan olisi johtopaikalta helppo ohitettava. Keulapsyykillä BWT Gazeau on ykkösrankkimme, ja 28% arviolla se kohoaa tällä haastavalla kierroksella toiseksi tukipilariksi. Ei keulapaikan menettäminenkään kokonaan voittosaumoja veisi, mutta toki sen jälkeen asiat eivät olisi enää omissa käsissä, ja vastaavasti ainakaan keulahevosen ohittaminen ei olisi helppoa.

KOLMELLA MERKILLÄ

T65-3 / 4 BOLT KRONOS & 2 FULL PICTURE & 8 REBEL RAPID

Kolmannen kohteen pelaamme kaikilla kupongeilla kolmella rastilla… Numero 2 FULL PICTURE tulee rankingissamme 30% arviolla nopeasti Bolt Kronoksen jälkeen. Full Picture ei ole voittanut tänä vuonna vielä kertaakaan, mutta nyt ruunalla on tähän hyvät mahdollisuudet. Full Picture on saanut tänä vuonna rutkasti lisää lähtönopeutta ja myös viime vuonna vaivanneet jatkuvat alkulaukat ovat jääneet tänä vuonna unholaan.

Full Picture on tehnyt vahvoja juoksuja johtavan rinnaltakin, ja nyt ruuna voisi kerrankin päästä johtopaikalle. Esimerkiksi lujaa avaavalla Roll Roycella tuskin ajettaisiin Full Picturea vastaan. Meidän papereissamme Full Picture on lähdön todennäköisin keulahevonen.

T65-3: #3 MORRIS – arvio 17%
Alla on loistosuorituksia, mutta pidemmät matkat kävisivät vielä paremmin. Etukäteiskommenteista voisi muutenkin päätellä, että panostus tähän lähtöön ei ole aivan sataprosenttinen. Ei myöskään normaalitapauksessa pääse kiihdytyksessä Full Picturen edelle. On tietysti yksi perushevosista, mutta pelimielessä teemme tässä kohtaa sellaisen kannanoton, että jätämme ylipelattuna vain ensimmäiseksi varahevoseksi.

T65-4: #3 DADDY BOY – arvio 3%
Kaikki kengät on tarkoitus riisua, ja etukäteiskommenteissa on uhottu tähtäimenä olevan ajaa keulasta niin kauan kuin peli vetää. Lähtönopeus ja suoritustaso muutenkin vaihtelevat aika paljon, mutta ei olisi huippupäivänään keulapaikalta lainkaan vaaraton. Mahtuu täysin pelaamattomana mukaan Peruspeliin.

T65-6: #4 COKTAIL CAKE – arvio 11%
On niukka kakkosrankkimme ja samalla pelimielessä lähdön kiinnostavin hevonen, jota kokeilemme myös pelikohdepuolella. Oli toki viimeisimmässä kilpailussaan umpisurkea, mutta sitä ennen suoritukset olivat lupaavia. Esimerkiksi toiseksi viimeisimmän kilpailunsa Porissa ruuna olisi erittäin todennäköisesti voittanut, mikäli olisi löytänyt vapaat väylät. Nyt ruuna joutui tyytymään Pori Energia 3-v Liigan karsintalähdössä viidenteen sijaan. Lähdemme ilman muuta sitä oletuksesta, että Coktail Cake suorittaa taas tasollaan, ja silloin ruunalla on juoksun luontuessa kaikki saumat otella kärkisijoista.

Captain Cloud / Esa Holopainen Vermossa 31.8.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja & hoitaja Elli Alfreds | Omistaja Kapteeni Talli |Kasvattaja Alfreds Elli & Ramina Oy

 


TAKAISIN