****T6 84€ => 793,90€!
****T6 yht. 1.587,80€!

VERMO 12.1.2022
Vermon Toto65 Jackpot -kierrokselta palkitseva onnistuminen. RARITY RED (47) *** alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 30% – T65-pelikannatus 23,86%. MARLON DEE (17) *** luottamuksen arvoinen suosikkivarma. ****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 793,90 euroa. ****Toto6-lunastukset yhteeksi 1.587,80 euroa.

VERMO 12.1.2022
RARITY RED (47) *** – Alladin Bro kk 47,96 (5%)
MARLON DEE (17) *** voitti lähtönsä
****Toto6 Peruspeli 84 e => lunastus 793,90 euroa!
****Toto6 panostukset 325,60 e => lunastukset 1.587,80 euroa!

Alipelattu kanuunavarma:
RARITY RED (47) *** | Totomaatin arvio 30% | T65 23,86%
Suosikkivarma:
MARLON DEE (17) *** | Totomaatin arvio 40% | T65 48,12%

TUKIPILARIT

T65-1 / 6 RARITY RED

Aloitamme heti varmalla. Meidän papereissamme avauskohteen niukaksi suosikiksi kohoaa numero 6 RARITY RED, ja 30% arviolla peliprosenteissa selvästi Jacques Hynemanin varjoon jäänyt ruuna on hyvä varmaidea.

Vaikka taulussa ei juuri tällä hetkellä näy voittoa, osaa Rarity Red voittamisen jalon taidon, mistä osoituksena viime kauden peräti yksitoista ykkössijaa. Kuntokin on hyvällä tolalla, vaikka lauantaisessa Lahden 75-lähdössä viimeinen silaus puuttuikin, ja Rarity Red joutui tyytymään johtopaikalta kolmanteen sijaan. Tähän oli kuitenkin syynä kolmen viikon starttiväli, sillä Rarity Red on ilman muuta parhaimmillaan lyhyemmällä starttivälillä.

Niin ohjastaja Olli Koivunen kuin valmentaja Harri Koivunen ovat kertoneet viime startin jälkeen odottavansa tänään Lahden startti kropassa ehdottomasti viime kertaa parempaa suoritusta. Turun neljäs sija tuli kyllä tähän lähtöön riittävällä suorituksella, sillä pitkällä matkalla vaativissa oloissa edellä maaliin tulivat vain vahvat pitkän matkan jyrät Way To Go, Unique Creation sekä Sahara Sandstorm.

Mikäli Rarity Redin lähtökiihdytys juoksulangalta onnistuu nappiin, näemme Olli Koivusen ajokilla hyvät saumat edetä johtopaikalle, ja tällä psyykillä Rarity Red on siis suosikkimme. Toki suosikiksi pelattu Jacques Hyneman on kunnioitettava vastustaja, mutta hyvä hevonen on myös Rarity Red.

T65-3 / 1 MARLON DEE

Tämän keskiviikon kohteet ovat kokonaisuudessaan varsin tasaisia, eikä kierrokselta löydy yhtään valjakkoa, jonka kohdalla näkisimme voiton tappiota todennäköisempänä vaihtoehtona. Kierroksen todennäköisimmäksi voittajaksi on kuitenkin helppo nimetä kolmannen kohteen numero 1 MARLON DEE.

Vaikka kahdessa viime kilpailussa ihan viimeinen puristus on jäänyt puuttumaan, omaa Marlon Dee loistopaikalta hyvät saumat koko matkan johtoon. On syytä noteerata, että Kuopiossa Marlon Dee oli keulapaikalla vähän ylienerginen, mikä ei tietysti ollut hyvä asia 2600 metrin matkalla yli viidentoista asteen pakkasessa. Viimeksi Lahdessa taas kiristä tuli lopulta ruunan ominaisuudet huomioiden aika pitkä.

Nyt siis asetelmat ovat mainiot, ja voltista lähtökiihdytyskin pysyy lähtökohtaisesti autolähtöä maltillisempana. Arviolla 40% peliosuus on asettumassa aika oikeisiin lukemiin, ja varsinkin Jackpot-kierroksella kierroksen selvästi todennäköisin voittaja on oiva varmavalinta. Siitäkin huolimatta, että lähdöstä löytyisi kyllä yksi pelimielessä kiinnostava haastaja.

 


TAKAISIN