*****T7 33,60€ => 2.975,30€

Lahdessa Suur-Hollola -raveista hurja tili. Suven Sametti – Sofia Evo – V.G. Voitto. *****T7 33,60€ => 2.975,30€! lunatukset yht. 5.950,50€! Vahva etu valtavirtaan.

LAHTI 30.6.2024
SOFIA EVO (29) *** => kk 9,35 (10%)
V.G. VOITTO (20) *** => kk 3,92 (40%)
DRAMAQUEEN GARDEN *** => kk 16,17 (20%)
SUVEN SAMETTI (30) *** voittajalyönti
*****Toto7 Pieni systeemi 33,60€ => 2.975,30€!
*****Toto7 Peruspeli 67,20€ => 1.487,60€!
*****Toto7 Porukkasysteemi 192€ => 1.487,60€!
*****Toto7 panostukset 292,80€ => 5.950,50€!

Tukipilarit:
SUVEN SAMETTI (30) *** 46% – T75 39,24%
SOFIA EVO (29) *** 33% – T75 30,47%
V.G. VOITTO (20) *** 50% – T75 52,98%

TUKIPILARIT

T75-1 / 3 SUVEN SAMETTI

Ensimmäinen kolmesta tukipilaristamme kilpailee heti avauskohteessa. Numero 3 SUVEN SAMETTI aloitti kautensa heti vakuuttavalla voitolla johtavan rinnalta Santtu Raitalan ajamana, mutta valmentaja Tapio Perttusen ajamat neljä seuraavaa kilpailua eivät ole tuoneet enää lisää voittoja. Kyllä suoritukset silti kaiken aikaa ihan hyviä ovat olleet. Nyt Suven Sametilla on loistotilaisuus kauden toiseen voittoonsa. Paljon ratkeaa heti lähtökiihdytyksessä. Se kumpi kaksikosta Suven Sametti ja Lumi-Oosa etenee johtopaikalle, on tukevasti kiinni voitossa.

Viimeksi Härmässä Lumi-Oosa pääsi etenemään Suven Sametin rinnalta tämän etupuolelle, mutta tilanne oli sikäli erilainen, että ykkösradan N.P. Liitotähti piti ensimmäiset keulat ja vaikutti siten paikkojen hakuun. Nyt sisäpuolelta ei osallistuta keulataisteluun, ja kyllä normaalitapauksessa viimeistään kaarteen turvin Suven Sametin pitäisi pystyä ulkopuoleltaan lähtevä Lumi-Oosa torjumaan. Mitä enemmän kaksikon välisiä lähtökiihdytyksiä tutkimme, niin sitä vakuuttuneemmiksi tulimme siitä, että Suven Sametti on näistä asetelmista ehdottomasti paljon Lumi-Oosaa todennäköisempi keulahevonen. Samalla Suven Sametti on siis ensimmäinen läpivarmamme. Arviomme Tapio Perttusen suojatin voitolle on 46%, ja kyseessä on mielestämme koko kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja.

T75-5 / 3 SOFIA EVO

Toinen tukipilarimme on viidennen kohteen numero 3 SOFIA EVO. Myös tässä tapauksessa varmavalintamme perustuu keulapsyykkiin. Sofia Evo oli vielä kauden avauskilpailussaan huhtikuussa Seinäjoella todella vaisu, mutta kahdessa viime kilpailussa on jo nähty tamman oikeaa osaamista. Kuopio Stakesin karsintalähdössä peli pilaantui lähtösuoralla kärkirintamasta pahaan laukkaan, mistä tuomiona oli lopulta hylkäys pitkästä laukasta. Hannu Torvinen ajoi kuitenkin Sofia Evolla maaliin asti, ja tamma ylitti vielä maalilinjan pontevasti viidentenä, eli olisi ilman hylkäystä selviytynyt vielä finaaliinkin.

Viimekertaisessa Derbyn TammaChampionissa ykkösradan Sands Hybrid piti johtopaikan, joten kakkosradalta kiihdyttänyt Sofia Evo laskeutui tämän selkään. Sands Hybrid hallitsi tapahtumia oikein varmasti maaliin asti, ja Sofia Evo sijoittui tämän selässä pussissa runsaasti voimia tallella kakkoseksi. Mikäli kiihdytysvaihe menee nappiin ja Sofia Evo pääsee odotustemme mukaisesti johtopaikalle, on sen ohittaminen normaalitapauksessa vaikeaa. Arviolla 33% Sofia Evo on meidän papereissamme selkeästi tämän neljävuotiaiden tammojen Best Princessin todennäköisin voittaja, joten se on hyvä vastavarma lähdön pelisuosikki Callela Ellenille.

T75-7 / 2 V.G. VOITTO

Kolmas läpivarmamme löytyy päätöskohteena ajettavasta suomenhevosten Suur-Hollola-ajosta. Siinä numero 2 V.G. VOITTO on ravatessaan tukevasti kiinni voitossa. Toki Evartti ja Parvelan Retu ovat hurjia vastustajia, mutta hurja on myös V.G. Voitto – ja kaiken lisäksi Evartti ja Parvelan Retu lähtevät liikkeelle 20 metriä V.G. Voiton takaa. V.G. Voitto laukkasi viimeksi Härmän Nordic Kingissä heti alussa pahoin, mutta nousi vielä todella upeasti kolmanneksi. Viimeiset 1200 metriä sujuivat 19,7-kyytiä loppua kohden vahvasti vauhtia kiihdyttäen. Tuollainen reipasvauhtinen kisa vie vielä normaalitapauksessa harvakseltaan kilpaillutta luokkahevosta paljon eteenpäin, joten eiköhän tänäänkin nähdä todella jykevä suoritus.

Ravilla V.G. Voitto edennee johtopaikalle, sillä Siirin Valtsulla suosikkia vastaan ajaminen ei vaikuta järkevältä ratkaisulta – eikä paikka johtavan rinnallakaan meitä suuremmin huolettaisi. On siis joka tapauksessa todella iso etu, että V.G. Voitto pääsee lähtemään liikkeelle 20 metriä Evartin ja Parvelan Retun etupuolelta. Jonkinlainen laukkariski V.G. Voitolla siis on, mutta ei sitäkään kuitenkaan ylikorostaa kannata. Meidän papereissamme V.G. Voitto on 50% arviolla koko kierroksen todennäköisin voittaja ja samalla itsestään selvä varmavalinta.

Vihjepalvelu Totomaatin asiakkaana saat vahvan edun valtavirtaan. Aktiivinen raviseuranta, ammattilaisten analyysi ja tiivis yhteydenpito ohjastajiin ja valmentajiin toimiva resepti jo yli 30 vuoden ajan. Lähde mukaan!

Skyfall Shine, Spike’s Star, Adrasthee ja Fiori Teivossa 2023 Totomaatti-lähtöjen voittoon. Onnittelut taustavoimille!

Skyfall Shine / Hannu Torvinen Teivossa 31.10.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Spike’s Star / Joni-Petteri Irri Teivossa 25.7.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Adrasthee / Hannu Torvinen Teivossa 2.5.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Fiori / Jukka Torvinen Teivossa 14.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

 

 


TAKAISIN