*****T7 4.450,10€

KOUVOLA 5.8.2023
Rankasti alipelattu kanuunavarma HARJUJEN ROOMEO (41) **** punnersi vahvan esityksen päätteeksi ykköseksi. Arvio 33% – T75 24,99%. *****T7-lunastus 4.450,10 euroa.

KOUVOLA 5.8.2023
HARJUJEN ROOMEO (41) **** – Disain kk 24,83 (10%)
PRESIDENT LINDY (19) *** voitti lähtönsä
*****T7 Porukkasyst. 274,40 e => lunastus 4.450,10 euroa!

Rankasti alipepelattu kanuunavarma:
HARJUJEN ROOMEO (41) **** | arvio 33% | T75 24,99%
Vahva suosikkivarma:
PRESIDENT LINDY (19) *** | arvio 55% | T75 55,02%

TUKIPILARIT

T75-3 / 4 PRESIDENT LINDY

Kierroksen ensimmäinen läpivarmamme on kolmannen kohteen numero 4 PRESIDENT LINDY, joka 55% arviolla on meidän papereissamme kierroksen todennäköisin voittaja. Ari Aatsingin valmennettava on esiintynyt viime starteissa jatkuvasti edukseen, vaikka aina ei menestystä ole tullutkaan. Nyt asetelmat ovat vahvasti starttiraketin puolella. Ykkösradan Skyfall Shine pyrkii varmasti tosissaan johtopaikalle, mutta Kouvolan ykkösradalta ei ole helppo kiihdyttää, ja muutenkin President Lindy on sitä nopeampi avaaja, joten kyllä President Lindy on mielestämme ylivoimaisesti lähdön todennäköisin keulahevonen. Pikamatka on ehdottomasti nopean oriin bravuuri, ja keulapaikalta kovakuntoinen menijä on viime kilpailujen kaltaisella suoritustasolla todella hankala kukistettava. Kouvolan kaarteetkaan eivät osaa erityisemmin huolettaa, ja Kouvolan rataprofiilihan suosii keulahevosia. President Lindy on hyvä suosikki.

T75-6 / 7 HARJUJEN ROOMEO

Kuudes kohde on tasaisesti pelattu lähtö. Me nostamme kuitenkin numeron 7 HARJUJEN ROOMEO 33% arviolla melko selväksi suosikiksi, ja samalla Harjujen Roomeo on näkemyspilarimme kierroksen toiseksi läpivarmaksi. Näin pääsemme tavoittelemaan tuhdilta Jackpot-kierrokselta oikein palkitsevaa lunastusta. Harjujen Roomeo kilpailee absoluuttisessa huippukunnossa. Viimeksi Joensuussa Harjujen Roomeo pääsi etenemään johtopaikalle ensimmäisen kaarteen lopussa ja vastasi siitä loppuun asti viikonlopun pääkilpailuun osallistuvalle Hissun Feeniksille. Tätä edeltäneessä Mikkelin kisassa Harjujen Roomeo oli pikamatkalla 2. ulkoa 700 metrin kirillä rehti kolmas. Tämä täysi matka sopii kuitenkin Harjujen Roomeolle paljon pikamatkaa paremmin.

Sisäpuolella on muutama starttiraketti, jotka varmasti ottavat alussa tulisesti yhteen. Harjujen Roomeo ei alussa ehdi nopeimpien mukaan, mutta uskomme oriin kuitenkin ravilla pääsevän etenemään lopulta varsin sujuvasti kärjen tuntumaan. Huippukuntoinen Harjujen Roomeo on rehti menijä, joka jaksaa tehdä tarpeen vaatiessa haalarihommia, eikä edes juoksupaikka johtavan rinnalla ole sille myrkkyä. Varsinkin alun kiireisimpiin verrattuna Harjujen Romeo on mielestämme tiukassa paikassa paljon vahvempi vääntäjä, mikä voi ratkaista lopussa pelin. Pieni laukan uhka on edelleen olemassa, mutta kuten valmentaja Marita Kiiskikin meille raportoi, niin volttilähdöissä laukan uhka on autolähtöä korkeampi. Auton takaa ori saa nopeammin rytmistä kiinni. Kiiski vahvisti meille eilen, että vireen pitäisi olla treenien perusteella ennallaan, joten uskallamme liputtaa Harjujen Roomeon puolesta. Kouvolan kaarteiden ei luulisi olevan oriille ongelma.

Marita Kiiski

L11/7 HARJUJEN ROOMEO: ”Kaiken pitäisi treenien perusteella olla mallillaan. Uskoisin hevosen jatkavan samalla tasolla. Kun ori ravaa, voi sitä odottaa totosijoille. Kunhan se pääsee nätisti auton taakse. Voltista laukkariski on isompi. Kouvolassa ei ole aiemmin käyty, mutta en osaa kaarteita etukäteen pelätä.”

 


TAKAISIN