****Toto4 596,70€!

MIKKELI 4.9.2022
Rankasti alipelattu kanuunavarma ALLADIN BRO (28) **** vahvan luottamuksemme arvoinen. Enge Astarte sinetöi myös 139,12-kertoimisen kaksarin. ****Toto4 Suuri systeemi 70,4 e => lunastus 596,70 euroa!

MIKKELI 4.9.2022
ALLADIN BRO (28) **** voittajalyönti
BETULLA C.R. – Enge Astarte kk 139,12 (5%)
****Toto4 Suuri systeemi 70,4 e => lunastus 596,70 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
ALLADIN BRO (28) **** | arvio 34% | T4 20% *

* ennen Erik Flashin (pelattu 20%, arvio 20%) poisjääntiä.

Toto4-1: Tiukkaa kannanottoa heti alkuun! Vaikka Mikkelin rataprofiililla radalta 12 on harvoin maistuvia peli-ideoita tarjolla, tässä lähdössä houkutus käy yksinkertaisesti liian suureksi, ja iskemme rohkealla otteella valtavirtaa vastaan. 12 ALLADIN BRO on lähdön selkeästi paras hevonen, joka ei erinäisistä syistä johtuen ole täysin pystynyt kovaa kapasiteettiaan ulosmittaamaan voittosummaan saakka. Arvostamme hevosen kyvyt korkealle, ja nähdäksemme se pystyy tämän porukan voittamaan töitä tehdenkin. Jutta Litmanen ajoi itse valmennettavaansa kolmen kuukauden tauolta paikallisraveissa, hevonen suoritti heti erittäin hyvällä tasolla painellen keulasta päätöskierroksen 14-kyytiä ja voittaen varmasti. Ruunaa on treenattu määrätietoisesti talvea ajatellen, hevosen kyydit eivät kesäkeleillä riitä. Startti kropassa parantaa varmasti, Jukka Torvinen istuu hevosen rattaille kovaksi vahvistukseksi, etukengät riisutaan ja jenkkikärryt lyödään perään. Varustusta kun analysoi, on selvää, että viivalle tullaan menestysmielessä. Kanuunavarma. Arvio 34%.

3 PRETTY VISION oli talvella hurjassa iskussa, marras-maaliskuussa 10 starttiin totosijat 6-2-1 ja 14.100 euron tienestit. Sarjat nousivat ja tuon jälkeen menestys on ollut tiukassa. Ilman muuta väärä suosikki, ja täysin maistumaton mahdollisesta keulajuoksusta ja Antti Teivaisesta huolimatta. Arvio 14%. Toton puolella 10 ERIK FLASH nostetaan suoraan pariin, se on meidän papereissamme selkeä ykköshaastaja. Arvio 20%.

Toto4-4: Revityslähtö! … 3 BETULLA C.R. on hyvältä lähtöpaikalta peli- ideamme. Toistaiseksi vuoden ja koko uran ainoa voitto Savonlinnasta, missä tamma hallitsi sopivaa tehtävää keulasta varmaan tapaan. Marja Haakanan valmennettava on tottunut starttailemaan varsin tasokkaissakin tehtävissä, ja se on suorittanut niissä ihan kelpo tasolla. Juoksunkulku nousee tämän kaltaisissa lähdöissä usein keskeiseen rooliin, ja näistä asemista tamma kiinnostaa. Arvio 18%…

Captain Cloud / Esa Holopainen Vermossa 31.8.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja & hoitaja Elli Alfreds | Omistaja Kapteeni Talli |Kasvattaja Alfreds Elli & Ramina Oy

Nemea Kaka / Tapio Perttunen Teivossa 30.8.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Hoitaja: Noora Lahti | Omistaja: Nemea Stable Oy & Elvis Trotting Oy | Kasvattaja: Nemea Stable Oy

 

 

 


TAKAISIN