***Toto5 24€ => 1.076,40€!

KOUVOLA 20.4.2023
Jäätävä alipelattu kanuunavarma DIGTHISLASS (30) *** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 35% – T5 25,11%. ***Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 1.076,40 euroa!

KOUVOLA 20.4.2023
DIGTHISLASS (30) *** – Gambler Hoss kk 6,68 (25%)
RAY BOY (15) **** voittajalyönti
***Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 1.076,40 euroa!
***Toto5 panostukset 156,8 e => lunastukset 1.157,00 euroa!

Jäätävä alipelattu kanuunavarma:
DIGTHISLASS (30) *** | Totomaatin arvio 35% | T5 25,11%

Vankan luoton saanut alipelattu suosikkivarma:
RAY BOY (15) **** | Totomaatin arvio 70% | T5 60,60%

Toto5-2: Toisesta kohteesta poimitaan ideahevonen läpivarmaksi asti! 2 DIGTHISLASS teki 9.12. aivan jäätävän esityksen pahan lähtölaukan jälkeen. Hevonen polki vikat 1800 metriä 15,3-kyytiä, mistä päätösringin 14,1. Tamma nousi vielä upeasti toiseksi. Suoritustaso säilyi hyvänä jatkossakin. Selvästi heikompaa nähtiin kahteen viime kilpailuun. Hevonen oli sairas ja jäi sitten kertaalleen poiskin. Tommi Kylliäinen kertoo mediassa, että tamma treenaa mukavasti ja palaa radoille kilpailukunnossa. Vähän testistartti toki. Jos kaikki sujuu hyvin, tähtäimessä olisi seuraavaksi lauantailähdöt. Valmentajan mukaan takaa riisutaan kengät ja edestä kevennetään. Kykyjä hevosella on riittämiin ja nähdäksemme porukka on aika sopivan näköinen. Jos Digthislass kilpailee heti omalla tasollaan, on sillä ilman muuta hyvä sauma heti voittoon asti. Arviomme kohoaa lukemaan 35%.

Lähtö ei ole erityisen laadukas tasoltaan. Kakkosrankkimme 1 GAMBLER HOSS jatkaa tasaisen hyvässä kunnossa. Onnistuneen reissun jälkeen ruuna kiittää tulemalla asiallisesti perille saakka. Lähtöasetelmat tarjoavat kelpo sauman kärkisijoille. Arvio 16%. 10 BETULLA C.R. yllätti voittamalla suoraan tauolta. Kaikki kengät oli riisuttu jo tuolloin ja alustavasti tarkoitus on jatkaa samalla balanssilla. Takarivin paikalta ei voiton uusiminen ole aivan helppo tehtävä. Arvio 12%. 8 MINI PEPPER kilpailee kelpo vireessä. Kasirata on toki ikävä, mutta ruuna lähtee halutessaan myös lujaa ja valjakko voi päästä aivan mukaviin asemiin näistäkin asetelmista. Kuski vahvistuu. Jos ajotaktiikka on aktiivinen, paljon ratkaisee, kunika paljon voimia menee alkupuolella matkaa. Arvio 9%. 4 CERESTHEE romahti viimeksi Teivossa johtopaikalta pahoin. Hevonen ei todellakaan ollut parhaimmillaan tuolloin. Ilman muuta tamma kuuluu edelleen noteerata ajoissa, vaikka taulu on mitä on. Hevonen pystyy parempaankin. Arvio 9%. 11 ELI WALLACH ei suinkaan kilpaile ihan kehnossa kunnossa, vaikkei totosijoja taulussa näykään. Arvio 7%. 3 THE STORY on startannut nyt kahdesti Aleksi Kytölän tallista käsin. Ei hevonen ole vielä vakuuttanut. Kykyjä on parempaankin. Mainio lähtöpaikka ja laatukuski laskettakoon eduiksi. Arvio 4%. 12 UNIQUE´S SMILE saa piippuhyllyn paikaltaankin vielä siivun kaksaripelistä. Arvio 4%.

Toto5-4: Suosikille todella vahva luotto. Varmistaminen ei käynyt mielessäkään. Toinen läpivarma! 3 RAY BOY on noussut aivan järisyttävään kuntoon. Viimeksi Forssassa esitys oli huikea. Hevonen iski 3. ulkoa vikalla takasuoralla paiskaten keulapaikalle loppukurvissa. Päätöspuolikas oli 09-vauhtinen. Upea kuntonäyttö. Porissa juoksu meni pieleen. Alku 3. rataa ja paikka sitten 6. sisällä. T75-lähdössä ei ollut mahdollisuuksia kärkisijoille keulan lopettaessa 12-kyytiä. Myös Turun esitys oli hirmu hyvä. Ray Boy kiertyi 3. radan kautta toisen radan veturiksi. Suoritus oli todella sitkeä. Ruuna hävisi vain koville hevosille. Voittoarviomme kohoaa lukemaan 70%. Läpivarma.


TAKAISIN