***Toto5 24€ => 353,20€!

KUOPIO 27.3.2023
Rankasti alipelattu näkemysvarma SMOKIN BOY (62) *** kiri varmaan voittoon. Totomaatin arvio 25% | T5 16,28%. ***Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 353,20 euroa!

KUOPIO 27.3.2023
SMOKIN BOY (62) *** – Call It Julio kk 31,35 (10%)
TATUARI (33) – Ohiheittäjä kk 25,22 (10%)
***Toto5 Pieni systeemi 24 e => lunastus 353,20 euroa!
***Toto5 Peruspeli 67,20 e => lunastus 141,20 euroa!
***Toto5 panostukset 190,20 e => lunastukset 565,00 euroa!

Rankasti alipelattu näkemysvarma:
SMOKIN BOY (62) *** | arvio 25% | T5 16,28%

Toto5-1: Ideavarmalla liikkeelle! Kierroksen suurin pelillinen kannanotto tehdään heti avauskohteessa. Meidän papereissamme A-ryhmään erottuu selkeästi kaksikko 3 INFORMED AM ja 7 SMOKIN BOY. Informed Am vaikuttaa hevoselta, jolla on sisällään paljon kapasiteettia, kunhan palaset loksahtavat kunnolla kohdalleen. Vielä säädöissä on kuitenkin hieman hakemista. Hyvältä lähtöpaikalta pelisuosikki on meidänkin ykkösrankkimme, mutta aika lähellä suosikkia rankingissamme tulee Smokin Boy arvioin Informed Am 30% ja Smokin Boy 25%. Koska kierroksen pankkia Bond Eagleä ei tee suuremmin mieli varmistella, niin tässä kohtaa oli helppo peliliike nostaa Smokin Boy ideavarmaksi kierroksen pankin rinnalle. Näin systeemeihin saadaan ihan mukavasti pelillistä jengaa.

Smokin Boy jäi kauden avauksessaan kahdeksanneksi, mutta heikko sijoitus ei anna mitään kuvaa suorituksesta. Santtu Raitala yritti luovia takarivistä matkaan lähteneellä ruunalla kirivaiheessa 5. ulkoa sisempiä ratoja pitkin, mutta tällä kertaa riskipeli ei onnistunut, eivätkä väylät vapauteen auenneet. Smokin Boy tuli maaliin täysissä voimissa. Keulasta vakuuttaneelle Stoneisle Tamasinille Smokin Boy ei olisi voinut mitään, mutta tilaa saadessaan kakkossija olisi kyllä ollut saletissa. Smokin Boy on voittanut urallaan vain kerran, mutta se on kuitenkin kilpaillut hyvällä statistiikalla. Paras osoitus Smokin Boyn kyvyistä saatiin viime kauden päätöskisassa Kuopiossa 28. päivä lokakuuta. Silloin Smokin Boy laukkasi lähtöön, mutta kiri vielä P-S Hjl:n Kasvattaja-ajossa hienosti kakkoseksi kukistaen muun muassa Nineelevenin.

Nyt kun Smokin Boylla on tauon jälkeen oikein positiivinen startti kropassa, on Raitalan taktiikkakin varmasti viime kertaa aktiivisempi. Valmentaja Teuvo Nikulainen vahvisti meille tänään, ettei startin jälkeen ole ilmaantunut mitään negatiivista, joten kyllä valmentajakin oli illan kilpailun suhteen ihan toiveikas. Poisjääntien myötä lähtöpaikkakin on selvästi kohentunut. Meidän papereissamme Smokin Boy erottuu siis muusta porukasta yhdessä Informed Amin kanssa selvästi, ja pelimielessä liputamme tänään Smokin Boyn puolesta. Suosikkikaksikon jälkeen tulee sitten tasaista. Me aloitamme B-ryhmän numerosta 8 CALL IT JULIO, jolle arviomme on 10%.

Teuvo Nikulainen

L4/7 SMOKIN BOY: ”Ainakin näytti, että viimeksi jäi voimia käyttämättä. Kuskikin oli samaa mieltä. Ei mitään moitittavaa startin jälkeen. Hyvän oloinen on hevonen ollut kotona. On minulle pieni luotto ruunaan, jos se pysyy ravilla ja kaikki menee muutenkin asiallisesti.”

Antti Ala-Rantala

L4/3 INFORMED AM: ”Hevonen vain meni peitsille viimeksi. Sillä on vähän taipumusta tuohon. Sisärata oli vielä tosi huono. Hieman oli pito-ongelmaakin. Ihan toiveikas olen tänään. Seinäjoella kävin autolähtöharjoituksessa. Vaikka meillä takarivi olikin, koitin toimivuutta siiven takana. Hyvin ruuna meni paikalleen ja lähtikin ihan ripeästi. Tämä on ihan oikea hevonen noin tulevaisuutta silmällä pitäen.”

Kari Lehtonen

L4/10 BRIXEN: ”Kaiken pitäisi olla ok. Hevonen tuntuu hyvältä kotona ja näkisin sillä hyvät mahdollisuudet pärjätä. Lähtökin on pienentynyt poisjääntien myötä.”

Korven Liideri / Ari Moilanen Vermossa 11.2.2023 Totomaatti-lähdön voittoon!

Kuva Pekka Salonen

 


TAKAISIN