****Toto5 33,6€ => 938,90€!
****Toto5 yht. 1.877,70€!

TEIVO 8.3.2022
Teivossa vahva tilipäivä. Rankasti alipelattu kanuunavarma PICARDIE (52) **** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 30% – T5-peliosuus 17,33%. ****Toto5 Pieni systeemi 33,60 e => lunastus 938,90 euroa. ****Toto5-lunastukset yhteensä 1.877,70 euroa.

TEIVO 8.3.2022
PICARDIE (52) **** – Stoneisle Rocket kk 32,84 (10%)
BOSS BIRDLAND *** – Zest Boy kk 22,14 (10%)
EETI ****Skrälli – Morison kk 3,85 (65%)
****Toto5 Pieni systeemi 33,60 e => lunastus 938,90 euroa!
****Toto5 Peruspeli 76,80 e => lunastus 469,40 euroa!
****Toto5 panostukset 307,20 e => lunastukset 1.877,70 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
PICARDIE (52) **** | Totomaatin arvio 30% | T5 17,33%

Toto5-3: Picardie on varmavalintamme neljästä näkemyssuosikistamme! Neljästä näkemyssuosikistamme varmavalintamme on kolmannen kohteen numero 5 PICARDIE, joka itse asiassa 30% arviolla on mielestämme koko tämän tasaisen kierroksen toiseksi todennäköisin voittaja. Peliprosenteissa Picardie on kuitenkin jäämässä aivan turhaan kaksikon 1 MEI TAI ja 2 ON TRACK ROCKSTAR varjoon. Kyllä Mei Tai ja On Track Rockstar meidänkin papereissamme A-hevosia ovat, mutta ne tulevat rankingissa Picardien jälkeen arvioin Mei Tai 25% ja On Track Rockstar 23%. Toki lähtöpaikkaetu on Mei Tain ja On Track Rockstarin puolella, mutta Picardien kohdalla on huomattava, että se on ilman muuta kilpaillut alla olevissa starteissaan tätä kovemmissa lähdöissä, vaikka Mei Tai ja On Track Rockstar kelpo vastustajia ovatkin.

Viime tiistaina Forssassa Picardie matkasi 3. sisällä, mistä ei saanut todellista mahdollisuutta neljättä sijaa parempaan. Kärkikolmikon muodostivat Laurenz Von Bentz, Xenia Comery ja BWT Fury, ja kyllä me nämä kaikki nostaisimme tässä eturivin paikoilta rankingissa ilman muuta Mei Tain sekä On Track Rockstarin edelle. Toissakerralla Turussa Picardie jäi 2. radalle ilman selkää, mihin nähden suoritti silloinkin täysin kunnialla. Forssassa 14. päivä helmikuuta Picardie pystyi säestämään 2. sisältä ainoana keulasta voittanutta Moonlight Magicalia. Johtavan rinnalta emme uskoisi Picardien voittoon, mutta mikäli Kari Rosimon ajokki pääsee keulaan tai saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa, on tämä lähtö mielestämme Picardielle passeli.

Toto5-2: Pieni systeemi kahdella maistuvalla kärkirankkauksellamme! Toinen kohde on vielä ensimmäistäkin tasaisempi, mutta tässä rankingimme kaksi ensimmäistä hevosta ovat jäämässä niin kiinnostavan vähän pelatuksi, että kokeilemme selvittää Pienen systeemin ainoastaan tällä maistuvalla kaksikolla. Rankingimme aloittava numero 7 KAUNIIN ROHKEE olisi alustavalla vain viiden prosentin peliosuudellaan jopa erittäin varteenotettava ideavarmavaihtoehto, mutta eiköhän peliosuus tule kuitenkin loppua kohden nousemaan, joten päädymme selvästi todennäköisempänä pitämäämme toiseen näkemyssuosikkiin.

Vaikkei voittoja todellakaan ole tullut liukuhihnalta, niin kyllä Kauniin Rohkee väkisinkin on tähän lähtöön onnistuessaan vakava voitontavoittelija. Kauniin Rohkee kiri viimeksi Forssassa lopussa positiivisesti kolmanneksi, ja oletamme tamman jatkavan edelleen nousuvireessä. On syytä muistaa, että Vermossa 19. päivä tammikuuta Kauniin Rohkee pystyi ainoana kirittämään kovakuntoista Vuaran Viimaa. Kauniin Rohkee on kankea kiihdyttäjä, mutta kaiken ollessa kohdallaan se on vahva lopuntulija. Mikä ilahduttavinta, laukkariskikin tuntuu viime kuukausina selvästi pienentyneen, vaikka ei laukkakaan toki yllätyksenä tulisi.

Toisena Pieneen systeemiin kohoaa 15% arviolla kakkoseksi rankkaamamme numero 4 FRAKKER. Laukkariski on toki merkittävä, mutta hevosen fyysinen vire on sillä mallilla, että näistä asetelmista voittoon on ehdottomasti täydet mahdollisuudet.


TAKAISIN