***Toto5 36€ => 460,50€!
***Toto5 yht 828,90€!

TORNIO 13.3.2022
Alipelattu kanuunavarma LIBERTIN (18) **** ja vahva apuvarma EASY SILENCE (18) **** täysin luottamuksemme arvoisia. ***Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 460,50 euroa! ***Toto5-lunastukset yhteensä 828,90 euroa!

TORNIO 13.3.2022
LIBERTIN (18) **** voittajalyönti
EASY SILENCE (18) **** voittajalyönti
***Toto5 Pieni systeemi 36 e => lunastus 460,50 euroa!
***Toto5 Peruspeli 36 e => lunastus 184,20 euroa!
***Toto5 pelit 180 e => lunastus 828,90 euroa!

Alipelattu kanuunavarma:
LIBERTIN (18) **** | Totomaatin arvio 55% | T5 51,61%!
Vahva apuvarma:
EASY SILENCE (18) **** | Totomaatin arvio 51% | T5 46,75%!

Toto5-1: Vahva suosikki! 2 EASY SILENCE on varsin maistuva suosikki. Kahdesta alla olleesta pettymyksellisestä startista huolimatta tarjosimme viimeksi Rovaniemellä Kari Alapekkalan suojatille luottamuksemme, ja jatkamme tässä erittäin sopivana pitämässämme tehtävässä valitsemallamme linjalla. Luottamuksemme hevosen kykyihin kuitenkin pitää, Easy Silence on pohjoisen lähtöihin tämän hetken sarjoissa kovan luokan tekijä. Ura käynnistyi ihan mukavalla tavalla Ruotsin puolella Katja Melkon valmennuksesta, mutta elokuussa ruuna siirtyi sitten monen muun Melkon hevosen tavoin Suomeen. Elokuussa Easy Silence joutui jäämään kertaalleen sairastumisen vuoksi pois, ja vasta lokakuussa päästiin starttiin. Tuossa Vermon 13.10. startissa kyseessä Kokelasohjastajien EM-osakilpailu, Easy Silence teki takajoukoista vahvan 700 metrin kirin tullen kovassa lopetuksessa hyvin perille. Marraskuun Vermon startti oli Midnight Princen voittama ihan tasokas Finntack Cupin karsinta, Easy Silence tuli sateisissa olosuhteissa parijonosta kiertelemättä asiallisesti kärkiporukassa sisään lähdössä, jossa nähtiin lopulta suuriakin eroja. Tämän jälkeen hevonen siirtyi Kari Alapekkalalle pohjoiseen, ja debyytti uusista käsistä Bodenissa 30.12. alleviivasi kapasiteettia. Vajaat sata metriä juostuna ruuna laukkasi ja putosi hännille, mistä se teki sitten vahvan kanuunaluokan esityksen. Bodenissa 2.1. kanuunavarmanamme keulasta ylivoimainen voitto. Kari Alapekkala luotti tuon startin alla suojattiinsa vahvasti, hän kyllä tiedostaa, kuinka hyvästä hevosesta on näihin karkeloihin kyse. Oulussa 16.1. haastavalta lähtöpaikalta asemat 5. ulkoa, mistä pitkä 1200 metrin kiri ei kantanut maaliin saakka. Toissakerralla yrityksestä huolimatta keulaan ei ollut asiaa, ja paikka johtavan rinnalla oli liikaa. Viimeksi kanuunaideanamme odotusten mukaan paluu voittokantaan. Loistopaikalta vahva suosikki. Arvio 51%. Alustava kannatus on korkealla, mutta se pudonnee.

Toto5-3: Vaikeaa on tässäkin! 9 SHAMAANITAR arviolla 13% sekä 1 SIIRIN LIISI ja 12 AAVAN SUPERI arviolla 8% ovat alustavassa jakaumassa alipelattuja… aktiivisten peliliikkeiden tekeminen kuitenkaan kiinnosta.

Toto5-5: Vahva kanuunavarma! Vaikka voitot taulusta puuttuvatkin, kilpailee 2 LIBERTIN tällä hetkellä valtavan hienossa iskussa, ja uskomme Tuuli Kurkisen valmennettavan palaavan tänään voittokantaan. Ruuna on saanut nyt pitkän tauon jälkeen talven aikana muutaman startin kroppaansa. Joulun alla Rovaniemellä montéssa laukan jälkeen startti kävi hyvästä tauolta paluusta, kahdessa tuoreimmassa kisassa kanuunavire ei sitten ole jäänyt epäselväksi. Noissa starteissa Libertin on ollut keulasta hyvä kakkonen, kummallakin kerralla nyt jo Bodenissakin voittamaan ehtineen Saxoin kirittyä voittoon. Sille ei ole ollut häpeä hävitä, ja mikäli Libertin starttien myötä hieman rauhoittuu keulassa, ovat rahakkaammat takamatkalaisetkin kyllä todella haastavan tilanteen edessä. Arvio 55%.

Knocking Match / Santtu Raitala Vermossa 12.3. Totomaatti-lähdön voittoon!

Ohjastaja: Santtu Raitala
Valmentaja: Juho Ihamuotila
Hoitaja: Salla Lindgren
Kasvattajat: Tiina Ollikkala & Punkarin Hevostalli Ky
Omistaja: Ravitalli Hannu Laakkonen Oy & Stable Holttinen

Onnittelut!

Kuvat Pekka Salonen

 


TAKAISIN