***Toto5 38,4€ => 763,30€!

LAHTI 2.2.2023
Rankasti alipelattu ideavarma CONDESA (54) **** lopulta varmaan voittoon. Totomaatin arvio 24% – T5 14,25%. ***Toto5 Pieni systeemi 38,4 e => lunastus 763,30 euroa!

LAHTI 2.2.2023
CONDESA (54) **** – Sofie Halm kk 15,94 (15%)
***Toto5 Pieni systeemi 38,4 e => lunastus 763,30 euroa!
***Toto5 Peruspeli 57,6 e => lunastus 286,20 euroa!
***Toto5 panostukset 172,8 e => lunastukset 1.144,90 euroa!

Rankasti alipelattu ideavarma:
CONDESA (54) **** | Totomaatin arvio 24% | T5 14,25%

Toto5-4: Neljännestä kohteesta löytyy kiinnostava pelihevonen. Tarjoamme sille ison roolin illan panostuksissa! 8 CONDESA palasi puolentoista kuukauden tauolta Jokimaalla. Kyseessä oli ihan tasokas T75-lähtö. Ei esitystä voi moittia. Valjakko lähti selissä 3. radalle 800 jäljellä. Loppumatka sujuikin sitten ulkona ja vikat 700 metriä Condesa polki kiihtyvässä vauhdinjaossa 12,4-kyytiä tullen asiallisesti perille saakka. Eroa voittajaan jäi kilometriajassa neljä kymmenystä. Nytkin on aivan kelpo hevosia vastassa, muttei kisa kuitenkaan ehkä ole ihan yhtä kovatasoinen. Tuore startti on kropassa ja tamma voi hyvin vielä terävöityäkin. Jos kuski uskaltaa satsata alkuun, on kyseessä kelpo kiihdyttäjä. Condesa voi päästä mukaviinkin asemiin. Sisimmillä radoilla ei ole mitään rakettiavaajia. Numerolla 5 ELI WALLACH tosin saatetaan hyvinkin ajaa keulasta. Condesa pystyy viime kisassa nähtyä parempaankin.

Tavoitimme vielä Ari Hartikaisenkin. Valmentaja hieman manasi jälleen hankalaa lähtörataa. Muuten Hartikainen oli ihan positiivisin miettein ja juoksun onnistuessa hän uskoo suojattinsa olevan aivan kärkimatsissa. Arviomme kohoaa lukemaan 24%. Alustava peliosuus on aivan liian matalalla tasolla. Maukas peli-idea ja systeemien läpivarma.

Ari Hartikainen

L7/8 CONDESA: ”Viimeksi sisärata aukesi lopussa ja takaa oli tosi vaikea tulla. Ei esitystä voi moittiakaan. Taas on ikävä lähtöpaikka ja vähän juoksun armoilla tuolta on. Onnistuneella reissulla tamma pystyy ottelemaan kärkisijoista. Jos on yhtään tuuria juoksun suhteen, se pystyy pärjäämään.”

5 ELI WALLACH on tosiaan todennäköisin keulahevonen. Lahden toissa kerran voittoesitys oli mainio kuntonäyttö. Varsin hyvä Eli Wallach oli Mikkelissäkin. Se käänteli 4. ulkoa 800 jäljellä reissuun ja eteni mallikkaasti häviten vain kovalle hevoselle. Vahva kakkonen maalissa. Voittoarvio 20%. 1 CHASE on hyvä hevonen tämäkin. Viime suoritukset ovat aivan positiivisia. Mikkelissä se kilpaili tuossa samaisessa kisassa. Reissu meni vähän vaikeaksi. Huonolta lähtöradalta juoksupaikka löytyi 6. ulkoa. Kirivaiheessa Chase sai ihan hyvää vetoapua ja aivan tasokkaassa porukassa ori nousi totosijalle. Chase tuskin pystyy puolustamaan keulaa ykkösradalta ja miten juoksu sitten luonaa. Arvio 18%. 6 SOFIE HALM lähtee kilpailuun voittoputki alla. Ei hevosta voi moittiakaan. Aika hyvät on nyt vastassa ja juoksun pitää onnistua, jotta ykkösjono saisi jatkoa. Arvio 12%. 9 HOLD ME CLOUD ei ole aikoihin tehnyt yhtään huonoa suoritusta. Teivossa se nousi 3. ulkoa 600 jäljellä kolmannelle ja hävisi vain hyvälle vastustajalle. Ei täysin ulkona tässäkään. Arvio 9%. Mainitaan vielä 11 PICARDIE. Ruuna teki Teivossa suht positiivisen paluustartin. Hevonen tuli juosten maaliin. Arvio 4%.


TAKAISIN