****Toto5 40€ => 890,60€!
***Troikka 61€ => 244,00€!

TEIVO 11.9.2022
Jokaisella iskulla lunastettiin. Rankasti alipelattu läpivarma MACCE (23) **** voitti keulasta. Alipelattu apuvarma MR REDDINGTON (33) *** myös vahvan luottamuksemme arvoinen. ****Toto5 Pieni systeemi 40 e => lunastus 890,60 euroa!

TEIVO 11.9.2022
MACCE (23) **** – Peter Tie kk 8,70 (25%)
MR REDDINGTON (33) *** – Super Topaz kk 10,56 (20%)
THE RAIN SONG (19) – Show Your Guts kk 13,73 (10%)
VASTATUULI – TARLING SP *** kk 3,61 (100%)
***Troikka pelit 61 e => lunastus 244,00 euroa!
****Toto5 Pieni systeemi 40 e => lunastus 890,60 euroa!
****Toto5 Peruspeli 72 e => lunastus 133,50 euroa!
****Toto5 panostukset 272 e => lunastukset 1.068,60 euroa!

Rankasti alipelattu läpivarma:
MACCE (23) **** | Totomaatin arvio 35% | T5 27,83%

Alipelattu apuvarma:
MR REDDINGTON (33) *** | Totomaatin arvio 26% | T5 22,04%

Toto5-3: Macce kasiradaltakin keulapsyykillä tukipilariksi! Kierroksen kahdesta maistuvasta ykkösrankistamme kolmannen kohteen numero 8 MACCE on 35% arviolla se vielä maistuvampi tapaus, joka kohoaa systeemien läpivarmaksi. Macce on starttiraketti, ja kasiradan lähtöpaikasta huolimatta Kari Venäläisen ajokki on mielestämme todennäköisin vaihtoehto keulapaikalle. Myös Forssassa 30.7. Macce täräytti keulaan kasiradan lähtöpaikasta huolimatta ja oli hyvä kakkonen vain Let’s Get It Upille häviten. Seuraaviksi sijoittuivat Father’s Hope, BWT Gazeau ja Sky Muscle, joten taaksekin jäi hyviä menijöitä. Myös Porissa 9.8. Macce juoksi keulassa. Tempo pysyi läpi matkan reippaana, ja niinpä ruuna joutui lopulta tyytymään ennätystuloksesta huolimatta Bello Ragazzon sekä BWT Gazeaun jälkeiseen kolmossijaan. Muut hävisivät kovalle kärkikolmikolle selvästi.

Viimeksi Vermossa Maccen juoksu ei onnistunut. Silloinkin kasiradalta liikkeelle joutunut Macce avasi tapansa mukaan lujaa, mutta ohi Citadello Evon ei ollut asiaa, eikä ruuna aivan mahtunut johtavan kantaan, vaikka avasi selvästi muuta porukkaa kovempaa. Lopulta Venäläinen päätyi sitten peruuttelemaan 1500 metriä ennen maalia 5. sisälle, ja siellä Macce joutui sitten majailemaan käytännössä maaliin asti. Voimia jäi selvästi varastoon, eikä heikkoon sijoitukseen kannata tuijottaa. Mikäli Macce pääsee odotustemme mukaisesti johtopaikalle, uskomme siihen tässä lähdössä paljon. Ei juoksupaikka kärjen imussakaan, mieluiten sisäradalla, olisi silti lainkaan huono. Paikka johtavan rinnalla ei kuitenkaan sovi, eikä Macce ole mikään varsinainen kiertelijäkään. Yhtä kaikki, meille Macce on tämän lähdön ainoa A-hevonen ja samalla maistuva pelikohde.

Toto5-4: Myös ykköshaastaja kierroksen pankin rinnalle! Kierroksen suurin pelipankki löytyy neljäntenä kohteena ajettavasta Kriterium-kokeesta. Niin kyllä pitääkin, sillä sen verran vakuuttavilla suorituksilla numero 6 AMERICAN COOPER on aloittanut uransa. Ilman muuta todennäköisin skenaario on, että American Cooper etenee johtopaikalle, eikä ole lyötävissä. Kyseessä on kuitenkin vasta American Cooperin uran kolmas kilpailu. Lisäksi ei kiihdytyksen onnistuminen nappiin huippukuskillakaan aina juoksulangalta varsinkaan kokemattomalla hevosella mene, vaikka toki lähdön hyvästä onnistumisesta pitää ilman muuta lähteä liikkeelle. Joka tapauksessa edellä mainituista syistä johtuen luottomme American Cooperiin ei ole aivan yhtä vankka kuin sen peliosuus, vaikka arviolla 54% mekin pidämme kyllä voittoa selvästi tappiota todennäköisempänä vaihtoehtona.

Pelimielessä päädymme sellaiseen ratkaisuun, että nostamme myös numeron 12 TOO FIT FOR YOU mukaan kaikille lapuille. Sekin on aloittanut uransa todella mainioilla suorituksilla. Toki 20 metrin takamatkalta American Cooperia on vaikea kukistaa, mutta meidän papereissamme kaksikon ero ei ole kuitenkaan yhtä iso kuin peliprosenteissa. Arviomme Too Fit For Youn voitolle on 24%. Pelaamme siis kaikki systeemit vahvalla suosikkikaksikolla, ja revitämme sitten mieluummin tasaisemmissa kohteissa. Ei revittäminen Porukkasysteemissä silti tässäkään kohteessa poissuljettu vaihtoehto ole, koska vahvan suosikkikaksikon puristuksessa haastajien peliosuudet ovat jäämässä aika minimaalisiin lukemiin. Varteenotettavia revitysmerkkejä olisivat seuraavin arvioin; 9 EDWARD SNIPES 5%, 2 CROWN HEIGHTS 3%, 1 GARCON FACILE 3%, 8 GOD KNOWS 2,5%, 5 EVERLASTING BOOGIE 2,5%, 13 MAS GOLD RUSH 2%, 4 ARTFUL FUNNY 2% ja 3 MAKE IT UP 1%.

Toto5-5: Mr Reddington on pelimielessä maistuva ykkösrankkaus! Kierroksen toinen pelimielessä maistuva ykkösrankkimme on päätöskohteen numero 7 MR REDDINGTON, jolle arviomme on 26%. Mr Reddington toimii apuvarmana Pienessä systeemissä. Alla on mallikkaat suoritukset, ja kaiken huipuksi kuntokäyrä taitaa olla jopa vähän nousussa. Paikka johtavan rinnalla sopii Mr Reddingtonille hyvin, mutta Forssassa 30.7. kyseinen juoksupaikka voittokone All Star Mintin rinnalla keskipitkällä matkalla ei kyllä ollut alkuunkaan kadehdittava. Mr Reddington raatoi siitäkin rehdisti, mutta pilasi lopulta pelinsä laukkaan päätössatasella taistelussa nelosrahoista. Toissakerralla Lahdessa Mr Reddington pääsi etenemään johtopaikalle avauspuolikkaan kohdalla ja voitti sen jälkeen hallitusti. Viimeksi Teivossa Mr Reddington oli johtavan rinnalta hyvä kolmas vain koville BWT Falconille sekä Stardust Comerylle häviten.

Keulaan eteneminen ei ole kokonaan poissuljettu vaihtoehto, ja toki Mr Reddingtonin voiton kannalta se olisi ehdottomasti paras vaihtoehto, sillä keulasta ruuna ei mielestämme tätä lähtöä normaalina häviäisi. Paljon todennäköisempänä pidämme kuitenkin juoksupaikkaa johtavan rinnalla. Mr Reddington on parhaimmillaan vapaalta radalta, joten kyseinen juoksupaikka sopii sille hyvin. Mielestämme tämänkertainen porukka on sellainen, että kovakuntoinen Mr Reddington omaa täydet voittosaumat johtavan rinnaltakin. Kaiken lisäksi etukengät on tänään tarkoitus riisua, mikä entisestään lisää kiinnostustamme Mr Reddingtonia kohtaan. Päädyimme siis arvioon 26%, ja mikäli tuota arviota johonkin suuntaan muuttaisimme, niin kyllä me sitä ennemmin nostaisimme kuin laskisimme.

 


TAKAISIN