***Toto5 439,80€!

ROVANIEMI 23.11.2021
Vahvaa näkemystä. Rankasti alipelattu kanuunavarma NIEMEN EEMIL (20) *** luottamuksen arvoinen. Arvio 70% – T5-peliosuus 50,90%. Rankasti ylipelattu ohipeli-idea REDBERRY jäi kakkoseksi. Arvio 33% – T5-peliosuus 53,89%. ***Toto5 Porukkasysteemi 84 e => lunastus 439,80 euroa!

ROVANIEMI 23.11.2021
NIEMEN EEMIL (20) *** voittajalyönti
***Toto5 Porukkasysteemi 84 e => lunastus 439,80 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
NIEMEN EEMIL (20) *** | Totomaatin arvio 70% | T5 50,90%

Rankasti ylipelattu ohipeli-idea:
REDBERRY | Totomaatin arvio 33% | T5 53,89%

Päätöskohteessa myös Shamaanitar lapulla…

Toto5-2: Suosikki suoraan tauolta voittajakehään! 6 NIEMEN EEMIL kohtaa erittäin sopivan vastuksen, ja vaikka alla sairas- ja huoltotaukoa onkin, on suosikin vaikea nähdä tätä lähtöä häviävän. IS Ravit -sivustolla Tarmo Liikamaa kommentoi suojattiaan ihan positiiviseen sävyyn. Soratien jääpolannetta on päästy rikkomaan ja sunnuntain viimeistelytreeneissä hevonen tuntui hyvältä. Täydellä matkalla Niemen Eemil on aikaisemminkin ykköshaastajaksi kohoavan paalun numeron 2 LEIJAN LIITO pystynyt 40 metrin pakilta kukistamaan, eikä pienessä lähdössä ole kierreltävää tai liikenneruuhkia tiedossa, joten mailin matkakaan ei tilannetta muuttane. Leijan Liito parantanee startti kropassa viime startista, mutta niin sen täytyykin tehdä, mikäli mielii edes kakkosrahoille. Pitkältä tauolta palaava 4 ALVAR HEM debytoi Ville Nisoselta varsin maltillisten kommenttien saattelemana, myöskään Roni Waarna ei henkseleitään numeron 5 PERTTURI odotusten kohdalla lähde paukuttelemaan. IS Ravit tarjoaa nämäkin kommentit. Niemen Eemil maistuvaksi varmaksi. Arvio 70%.

Toto5-3: Suosikki jätetään kansalle! Kakkosradalta kiihdyttävä 2 REDBERRY avaa hyvin ja on näistä asemista lähdön todennäköisin keulahevonen. Esitykset tuoreissa voittostarteissa ovat olleet hyvää tasoa. Taulunkin kertomalla tavalla laukkariskiä ei kuitenkaan voi täysin sivuuttaa, ja lisäksi tamman esitykset ovat myös ailahdelleet. Arvio vain 33%. Kierroksen kokonaisluonne houkuttelee rohkeaan ratkaisuun, suosikki jätetään kansalle.

Hevoset eivät tunne rahojaan, eikä 5 SWEETMAN tässä enemmän tienanneita kumartele. Tasaiseen starttirytmiin pääseminen olisi tärkeää, hieman on vastustellut, mutta viivalle saapuessaan Tarmo Liikamaan suojatilta on lupa odottaa täysipainoista suoritusta. Ensimmäinen kuiteille päätyvä. Arvio 29%.


TAKAISIN