***Toto5 44€ => 395,60€!

TEIVO 24.1.2023
Vahvan luottamuksemme saanut Global Beware ja alipelatu apuvarma KRATOS DI QUATTRO (31) *** voittoihin. Hymynpilke edullinen suosikki. ***Toto5 Pieni systeemi 44 e => lunastus 395,60 euroa!

TEIVO 24.1.2023
KRATOS DI QUATTRO (31) *** – Hold Me Cloud kk 22,51 (10%)
VARMA-KONSTI *****Skrälli – Hymynpilke kk 8,23 (50%)
***Troikka pelit 40 e => lunastus 114,10 euroa!
***Toto5 Pieni systeemi 44 e => lunastus 395,60 euroa!
***Toto5 Peruspeli 50,40 e => lunastus 118,60 euroa!
***Toto5 panostukset 310,40 e => lunastukset 553,70 euroa!

Vahvan luottamuksemme saanut läpivarma:
GLOBAL BEWARE | Totomaatin arvio 62% | T5 59,23%

Maistuva alipelattu apuvarma:
KRATOS DI QUATTRO (31) *** | Totomaatin arvio 30% | T5 23,36%

Edullinen suosikki + todella maistuva yllättäjäkandidaatti:
HYMYNPILKE | Totomaatin arvio 40% | T5 32,77%
VARMA-KONSTI *****Skrälli | Totomaatin arvio 16% | T5 9,56%

Toto5-3: Edullinen suosikki + todella maistuva yllättäjäkandidaatti! Kolmannen kohteen pelaamme kaikilla lapuilla kahdella rastilla. Numero 9 HYMYNPILKE on 40% arviolla edullinen suosikki. Toki takarivin lähtöpaikka on nopeaa avaajaa vastaan, mutta muuten tehtävä on vauhdikkaalle ruunalle todella passeli. Alla olevista heikoista sijoituksista ei tarvitse huolestua, sillä viimeksi Jyväskylässä Hymynpilke jäi pussiin 2. sisälle (open stretch –kaista ei ollut käytössä) ja tätä edeltäneessä Kuopion Toto75-lähdössä ruuna laukkasi lopussa kärjen tutnumasta myöhään tilaa saatuaan. Kunto on kyllä edelleen kohdallaan, ja näitä edeltäneessä Teivon Toto75-lähdössähän Hymynpilke hävisi ainoastaan todella kovalle Suvionnille. Nyt kun vastuskin on merkittävästi viime kilpailuja helpompi, niin juoksun yhtään luontuessa voittokantaan palaaminen on lähellä.

Varmavaihtoehto Hymynpilke ei kuitenkaan meille ole, koskapa kakkoseksi rankkaamamme numero 6 VARMA-KONSTI on 16% arviolla niin maistuva yllättäjäkandidaatti, että haluamme senkin ehdottomasti mukaan kaikille lapuille. Pelikohdepuolellakin panostamme Varma-Konstiin. Varma-Konsti on nyt kilpaillut taukonsa jälkeen kolmesti, eikä menestystä ole näistä starteista herunut. Kahdessa ensimmäisessä kilpailussa suorituksetkin olivat mitäänsanomattomia, joskin Jyväskylässä 23. päivä joulukuuta ruuna pudotti matkalla kenkänsä, mikä vaikutti kirikierroksen vaisuuteen. Viimekertainen Jyväskylän suoritus oli kuitenkin lupauksia herättävä. Menestystä ei siis tullut sieltäkään, mutta pahan lähtölaukan jälkeinen suoritus oli vahvasti nousuvireinen ja hevonen tuli maaliin hyvällä tyylillä. Pasi Peltonenkin totesi, että hevonen oli viimeksi positiivinen yllätys.

Laukkariskihän Varma-Konstilla on aina iso, mutta tämänkertainen lähtöpaikka on varsin hyvä, kun ulkopuolella on vain yksi hevonen, joka sekin on hidas avaaja. Varma-Konsti voi toki laukata matkallakin, mutta epävarmimmillaan ruuna on kuitenkin avauspuolikkaalla. Viimekertaisen perusteella uskomme Varma-Konstin jatkavan ilman muuta nousuvireessä. Hymynpilke on tosi kovakuntoinen vastustaja, mutta kyllä Varma-Konsti on menestynyt paljon tämänkertaista kovemmissakin lähdöissä. Edes laukka ei vielä automaattisesti vie menestyssaumoja. Kyllä Varma-Konstiin pitää mielestämme viime startin jälkeen suhtautua tällaisessa porukassa äärimmäisen vakavasti. Kyseessähän on vahva puurtaja, joka jaksaa tehdä itse juoksunsa.

Toto5-4: Kratos di Quattro apuvarmana kapeimmilla kuiteilla! Kapeimmat kuitit rakentuvat kahden tukipilarin varaan, ja näissä apuvarmana toimii neljännen kohteen numero 12 KRATOS DI QUATTRO, joka on näkemyssuosikkimme 30% arviolla. Kratos di Quattro kehittyi viime kauden lopussa isoin harppauksin ja nappasi marras- ja joulukuun aikana neljä peräkkäistä ykkössijaa. Kausi päättyi kahteen pahaan epäonnistumiseen, minkä jälkeen ruuna on pitänyt kuukauden paussin. Nina Pettersson-Perklenin tallilla työskentelevä Tom Eriksson raportoi meille tänään, että viime startin jälkeen ruunaa vähän hoidettiin. Eriksson näki, että pikkutauko ja rataolosuhteet aiheuttavat omat kysymysmerkkinsä, mutta kyllä Eriksson kuitenkin lähtökohtaisesti odottaa tänään ruunalta täysipainoista suoritusta. Kahden laukkastartin jälkeen tämänkertainen lähtöpaikka voi olla ihan hyväkin, sillä sieltä alun saa ottaa täysin rauhassa, ja tarpeen vaatiessa vahvalla menijällä voi kyllä tehdä jo aikaisiakin ratkaisuja. Kyllä Kratos di Quattro piippuhyllyn lähtöpaikasta sekä kuukauden starttivälistä huolimatta on meidän papereissamme tämän lähdön todennäköisin voittaja.

Tom Eriksson

L7/12 KRATOS DI QUATTRO: ”Ei mitään ihmeellistä ole ollut. Hevosta vähän hoidettiin viime startin jälkeen, kun se oli siinä huono. En ole itse ajanut tällä hetkeen, mutta kaiken pitäisi olla ok. Tauko on toki aina tauko. Keli on ruunan kohdalla aika iso tekijä. Rata saisi olla tiivis, muttei kuitenkaan betonia. Hevonen tuli paremmaksi syksyllä. Jos se on vähänkään samanlainen tänään, pystyy se pärjäämään. Kysymysmerkkejä toki on. Lähtöpaikka tuskin on ratkaiseva tekijä.”

Toto5-5: Kierroksen suurin suosikki läpivarmana! Kierroksen suurimpana suosikkina matkaan lähtee päätöskohteen numero 1 GLOBAL BEWARE, ja ilman muuta ruuna on meidänkin mielestämme kierroksen selvästi todennäköisin voittaja. Global Beware jyräsi viimeksi Vermossa Toto65-varmanamme johtavan rinnalta vakuuttavaan voittoon ennen Time Matchia sekä Way To Go:ta. Nyt startti kropassa uskomme vieläkin parempaan suoritukseen, joten suosikin kukistaminen ei ole todellakaan helppoa, vaikka 4 ASTRUM, 5 DEEP BLUE FONT ja 3 NO LIMIT ROYALTY laatuvastustajia ovatkin.

On vaikea sanoa, pystyykö Global Beware puolustamaan ykkösradalta johtopaikan, mutta kyllä Tapio Perttusen suojatti on vahva ehdokas lähdön voittajaksi, vaikka johtopaikan alussa menettäisikin. Global Beware on niin kovan kapasiteetin hevonen, että odotamme ruunan nousevan jo tänä vuonna Suomen avoimelle tasolle. Arviolla 62% Global Bewaren peliosuus on asettumassa oikealle tasolle ja kierroksen suurin suosikki on mielestämme hyvä varmavalinta Teivon Toto5-peliin.

Bansky / Jukka Torvinen Teivossa 22.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Kimmo Ahola
Hoitaja: Jonna Lahtinen
Kasvattaja: Lindstedt Berndt & Karl
Omistaja: Kimmo Ahola

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Deep Blue Font / Santtu Raitala
Vermossa 2.11.2022 Totomaatti-lähdön voittoon!

Valmentaja: Sipi Erkkilä
Hoitaja: Erge Reinvald
Kasvattaja: Jaakko & Juha Erkkilä
Omistaja: Stall Sipi

Onnittelut voittajalle taustavoimineen!

Kuvat Pekka Salonen


TAKAISIN