*****Toto5 45€ => 237,20€!

TEIVO 22.11.2022
Rankasti alipelattu näkemysvarma ENGE JAS (26) ***** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 30% – T5-peliosuus 21,53%. *****Toto5 Pieni systeemi 45 e => lunastus 237,20 euroa

TEIVO 22.11.2022
ENGE JAS (26) ***** voitti lähtönsä
*****Toto5 Pieni systeemi 45 e => lunastus 237,20 euroa!
*****Toto5 Peruspeli 72 e => lunastus 118,60 euroa!
*****Toto5 panostukset 313 e => lunastukset 474,40 euroa!

MAISTUVA NÄKEMYSVARMA:
ENGE JAS (26) ***** | Totomaatin arvio 30% | T5 21,53%

Tsekkaa lähtö täältä >>>

Toto5-5: Enge Jas on ykkösrankkina 30% arviolla hurjan edullinen kanuunapilari! Kierroksen varmavalintamme löytyy päätöskohteesta. Meidän papereissamme numero 3 ENGE JAS on lähdön marginaalinen ykkösrankkaus samalla 30% arviolla kuin lähdön selvä pelisuosikki 8 PRECIOUS ROCK. 3 ENGE JAS on jäämässä hurjasti Precious Rockia vähemmän pelatuksi ja kun samalla pääsemme laittamaan vastavarman kierroksen suurimmalle suosikille, on Enge Jas erittäin maistuva kanuunapilari. Enge Jas on pilannut juoksujaan jatkuvasti laukkoihin, mutta kahden viime kilpailun perusteella jyvä on nyt löytynyt.

Kaksi viikkoa sitten Teivossa Enge Jas hyökkäsi kaukaa joukon hänniltä runsaat 500 jäljellä. Enge Jas ei todellakaan vaikuttanut siinä vaiheessa menestyjältä, mutta kun ruuna latoi 17-vauhtisessa lopetuksessa päätöspuolikkaan ulkoratoja pitkin peräti 12,6-kyytiä, ehti se vielä Like Di Serafinon tuntumaan kakkoseksi. Viime tiistaina Teivossa Enge Jas osoitti, ettei kyseessä ollut vain yksittäinen onnistuminen, sillä ruuna kamppaili johtavan rinnalta mukavasti voitosta ja sijoittui jälleen kakkoseksi. Enge Jas ei ole mikään starttiraketti, mutta kolmosradan paikalta on oikein hyvä lähteä rakentamaan juoksua. Eiköhän Tino Keväänranta ota alun maltilla ja tee sitten jo matkalla ratkaisuja, mikäli tempo menee turhan maltilliseksi. Tietysti paras vaihtoehto olisi, että matkalla pidettäisiin sopivan reipasta tempoa, jottei Enge Jasilla tarvitsisi iskeä kuin vasta loppukirissä. Yhtä kaikki, nykyvireessään Enge Jas pystyy mielestämme ravia polkiessaan voittamaan asioiden luontuessa tämän lähdön.

Toki huippukuntoon kohonnut 8 PRECIOUS ROCK on kova voitontavoittelija sekin. Kasiradalta on kuitenkin aina omat juoksunkululliset haasteensa, vaikkei edes keulapaikalle etenemistä voi pitää ollenkaan poissuljettuna vaihtoehtona. Sekin on syytä ottaa huomioon, että viimeaikaisista huippusuorituksista poiketen myös takakengät on pidettävä tällä kertaa jalassa. Tämä huolettaa vielä lähtöpaikkaakin enemmän. Joka tapauksessa konkreettisia riskitekijöitä on siis tämän illan kilpailun suhteen olemassa, ja pelimielessä Enge Jas on tähän paikkaan huomattavasti kiinnostavampi.

Numero 4 FATHER’S HOPE on sitten kolmosrankkaus. Santtu Raitala päässee valitsemaan nopealla avaajalla, että ajaako keulasta vai selästä. Father’s Hopen ylläkin on kuitenkin kysymysmerkkejä. Teivon syyskuinen romahtaminen 3. sisältä johtui sydänlihastulehduksesta. On aina mahdollista, että noin vakava ongelma jättää hevoseen fyysisiä ja/tai henkisiä ongelmia. Niinpä arvio olkoon vain 14%, vaikka toki huipputasolla suorittaessaan Father’s Hope olisi näistä asetelmista täysin edellä mainitun kaksikon veroinen voitontavoittelija. Muu porukka on sitten keskenään hyvinkin tasainen. 12 LUCK’S EQU nostetaan takarivin lähtöpaikasta huolimatta nelosrankkaukseksi 6,5% arviolla.


TAKAISIN