***Toto5 48€ => 476,70€!
***Toto5 yht. 769,00€!

KAJAANI 27.6.2022
Rankasti alipelatut kanuunavarmat LE COSSETTE (50) *** ja FRANSUA (20) *** vakuuttavalla tyylillä voittoihin. ***Toto5 Peruspeli 48 e => lunastus 476,70 euroa! ***Toto5-lunastukset yhteensä 769,00 euroa!

KAJAANI 27.6.2022
LE COSSETTE (50) *** voittajalyönti
FRANSUA (20) *** voittajalyönti
***Toto5 Peruspeli 48 e => lunastus 476,70 euroa!
***Toto5 Suuri systeemi 90 e => lunastus 292,30 euroa!
***Toto5 panostukset 158 e => lunastukset 769,00 euroa!

Rankasti alipelatut kanuunavarmat:
LE COSSETTE (50) *** | Totomaatin arvio 50% | T5 29,12%
FRANSUA (20) *** | Totomaatin arvio 55% | T5 37,95%

Totomaatti panostaa vahvasti myös kesäravien analysointiin. Tiliä tehty tänäkin kesänä. Joku tiimimme jäsenistä tai avustajistamme on lähes aina paikan päällä. Kaikki ratainfo palvelee asiakkaitamme tulevia kisoja varten. Pelin kannalta kesäkuukaudet ovat hienoa aikaa!

Toto5-1: Heti avauskohteessa otetaan tiukasti kantaa ja poimitaan läpivarma. 7 LE COSSETTE oli hyvä jo Kuopion koelähdössä, missä se lopetti vikan puolikkaan 17,2-kyytiä. Uran avauskilpailu Lieksassa sujui voitokkaasti koko matkan johdon jälkeen. Lähtö oli helpohko, mutta tamma suoritti sen mainiolla tyylillä. Se on vaikuttanut nähdyn perusteella suht ravivarmalta tapaukselta. Tehtävä takamatkalta on toki erilainen. Ainakaan heti ei ole asiaa keulapaikalle. Tuo tuskin on silti iso haitta. Parannuspotentiaalia lienee suht runsaastikin. Arviomme kohoaa lukemaan 50%.

Kohteen arviointia hankaloittaa kovasti numero 2 IOSCO DY LYS. Alla on hyvä koelähtöaika Ranskan maalta kolmevuotiaana. Keskustelimme vielä eilen Teuvo Nikulaisen kanssa hevosen tämän hetken tilanteesta. Hiittiä ei ole kummemmin ajettu ja peruskuntotreenistä aloitetaan. Heitetään arvioksi 35%. Suosikit on pelattu suhteessa toisiinsa ajatustemme vastaisesti ja sen myötä, riskit toki tiedostaen, varmavalinta on perusteltu ratkaisu.

Teuvo Nikulainen

L4/2 IOSCO DY LYS: ”Hyvin maltillisesti on hevonen viimeistelty. Aika lailla peruskuntotreenistä se tulee starttiin. Katsotaan, kuinka ruuna toimii kilpailutilanteessa radalla. Uskoisin, että se pysyy ravilla.”

Toto5-3: Kolmoskohteesta toinen läpivarma. 8 FRANSUA on selkeästi lähdön paras hevonen. Kaksi viime starttia se on pilannut laukkoihin. Mikkelissä oli ruunalle hieman epäsopiva maili. Vauhtia oli ehkä liikaakin ja kiirettä piti. Hypyt tulivat lähtöön, 900 jäljellä sekä loppukurviin. Ei hevonen ole ihan niin epävarma, kuin viime kisat antavat ymmärtää. Vieremällä se tarjosi johtavalle rajua painetta ja laukka tuli loppukurviin. Erheeseen paloi hyvä sijoitus. Tehtävä olisi sopiva. Täysi matka on plussaa ja Fransua jaksaa kiertääkin. Alustava pelikannatus on aivan liian matala, vaikka se jonkun verran nousseekin peliajan loppua kohti. Voittoarviomme 55%.

2 SINGIN RUUTI on kilpaillut huippukunnossa jo pitkään. Se tulee aina vahvasti perille saakka. Paikka toisella ilman vetoapua kävisi oriille jopa parhaiten. Selkeä kakkoshevosemme ja vakava vastustaja Fransualle. Vieremällä oli maililla ykkösrata. Hevonen matkasi 4. sisällä, eikä saanut lopussa vapaata kiritilaa. Arvio 15%. 6 AKIMIN ei ole ehkä ollut ihan parhaimmillaan viime starteissa. Kolmosrankkimme silti arviolla 10%. 3 I.P. SISU on lahjakas menijä. Veijo Leppänen kehui Vieremällä, että hevonen oli paremman tuntuinen kuin koskaan aiemmin. Valjakko täräytti keulaan vikalla takasuoralla. Ruuna ei kuitenkaan taistellut täysillä perille asti ja tuli ohitetuksi 33-lopetuksessa. Arvio 10%.

 


TAKAISIN