*****Toto5 79,20€ => 664,20€!

RIIHIMÄKI 21.8.2022
Rankasti alipelattu kanuunavarma ALWAYS READY (22) ***** vahvan luottamuksemme arvoinen. Totomaatin arvio 52% – T5-peliosuus 36,14%. *****Toto5 Peruspeli 79,20 e => lunastus 664,20 euroa! *****Toto5-lunastukset 996,30 euroa!

RIIHIMÄKI 21.8.2022
ALWAYS READY (22) ***** – Cash Maker kk 10,72 (20%)
ALWAYS READY (22) ***** – Mask Off duo 5,83 (25%)
KASTEHELMENI (71) ***Skrälli – Tänttärä kk 24,87 (15%)
*****Troikka pelit 75 e => lunastukset 316,60 euroa!
*****Toto5 Peruspeli 79,20 e => lunastus 664,20 euroa!
*****Toto5 Porukkasysteemi 165 e => lunastus 332,10 euroa!
*****Toto5 panostukset 288,20 e => lunastukset 996,30 euroa!

Rankasti alipelattu kanuunavarma:
ALWAYS READY (22) ***** | Totomaatin arvio 52% | T5 36,14%

Toto5-1: Kastehelmeni on suosikin kiinnostavin tukirasti! … Haluamme kuitenkin myös numeron 2 KASTEHELMENI mukaan kaikille lapuille. Kastehelmeni on aloittanut taukonsa jälkeen Pia Huusarin käsistä niin positiivisilla suorituksilla, että ruunaan kannattaa suhtautua vakavasti. Vielä Kouvolassa 600 metrin kiri 3. ulkoa oli vain hyväksyttävä, mutta jo siinä startissa olemus miellytti. Keskiviikkona Vermossa tamma tsemppasikin jo johtavan rinnalta hyvin kolmanneksi. Mikäli Kastehelmeni jatkaa vieläkin nousuvireessä, on kaikki mahdollista. Meidän arviomme Kastehelmenin voitolle on 16%, ja kokeilemme tammaa ideahevosena pelikohdepuolellakin.

Toto5-4: Always Ready on hurjan maistuva kanuunapilari! Neljänteen kohteeseen olemme löytäneet hurjan maistuvan kanuunapilarin. Meidän papereissamme numero 5 ALWAYS READY on vahvalla 52% arviolla koko kierroksen todennäköisin voittaja. Ori on jäämässä niin maltillisesti pelatuksi, että satsaamme siihen vahvasti kaikissa pelimuodoissa. Vaikka vain kuudesti tänä vuonna kilpaillut Always Ready ei ole voittanut kauden avauskilpailunsa jälkeen, on suoritustaso pysynyt koko ajan hyvänä. Sekä Suur-Hollola-ajon alkuerän että välierän kakkossijat tulivat vahvoilla suorituksilla johtavan rinnalta. Finaalissa ori sijoittui 3. sisältä neljänneksi tullen maaliin keulavoittaja Run For Royaltyn puserossa voimia tallella.

Viimeksi Teivossa Always Ready kiertyi Suurmestaruusajon karsinnassa 3. ulkoa johtavan rinnalle 1500 metriä ennen maalia. Ori sinnitteli kovassa lähdössä ihan kunniakkaasti kuudenneksi ja olisi näin saanut viimeisen finaalipaikankin, mutta toki vieläkin parempaa odotettiin ja finaali jätettiin sitten suosiolla väliin. Odotuksia vaisumpaan suorituksiin löytyi kyllä syy, sillä ilman takakenkiä kilpaillut hevonen arkoi kovaa rataa. Tämän vuoksi finaali jätettiin sitten suosiolla väliin, koska lähtöpaikkakin olisi ollut huono. Nyt kaiken pitäisi taas olla hyvin, ja kyllähän Always Ready tällaiseen lähtöön on omalla tasolla kilpaillessaan todella kovan kaliiberin kilpuri. Hevosen pitäisi siis ilman muuta olla viime kertaa parempi, ja jo viime kerran tasoinen suoritus riittäisi todennäköisesti tässä porukassa kärkitaistoon. Kun ainakin alustava peliosuus on vain 26%, on Always Ready pelimielessä todellakin kiinnostava!

Oletuksemme mukaan numero 4 JUSTICE ÅS täräyttää alussa keulaan ohi sisäradan numerosta 1 PIECE OF GLORY. Always Ready saattaa taas taivaltaa lopulta johtavan rinnalla, ellei sitten Seppo Markkula tyydy suosiolla tämän selkään. Tietysti keulapaikka olisi toivevaihtoehto, mutta meille Always Ready maistuu kyllä tässä lähdössä vahvasti johtavan rinnaltakin. Siitä olisi hyvä kontrolloida juoksua, ja on syytä ymmärtää, että viime lähdöt ovat olleet paljon tämänkertaista kovempia. Niinpä voittokantaan paluu on nyt väkisinkin lähellä.

Numero 9 GRAINFIELD AIDEN on tietysti tosi kova hevonen sekin, ja myös debyyttikilpailu pitkän tauon jälkeen sujui Ylivieskassa oikein lupaavasti. Lähtöasetelmien ansiosta Always Readyllä on kuitenkin todella vankka etulyöntiasema Grainfield Aideniin nähden. Sekään ei ole mikään automaatio, että Grainfield Aiden parantaa startti kropassa. Usein kun loukkaantumisen jälkeen radoille palannut hevonen suorittaa tauoltapaluussaan selvästi odotettua paremmin, se ei sitten parannakaan seuraavaan starttiin – ja vaikka parantaisikin, niin vaikea Grainfield Aidenin näistä asetelmista on Always Readyä lyödä. Arviomme Grainfield Aidenin voitolle on 16%.

Haastajista perjantaina Porissa 2. sisältä pirteästi kakkoseksi kirinyt Justice Ås on 14% arviolla pelimielessä ehdottomasti kiinnostavin. Uskomme siis Justice Åsin juoksevan todennäköisimmin keulassa tai sitten vaihtoehtoisesti Always Readyn takana 2. sisällä. 2 CASH MAKER on sitten meille selkeä nelosrankkaus 8% arviolla. Numeroon 7 ARCTIC LOVER uskomme näistä asetelmista 3% arviolla paljon pelikansaa vähemmän.


TAKAISIN