****Toto5 7.966,00€!

KAUSTINEN 18.10.2021

****Toto5-lunastus 7.966,00€!

Kaustiselta harjattiin jäätävä tili. ESTHER RICH toinen ideamerkeistä. Totomaatin arvio 12% – T5-peliosuus 7,29%. LANDEN PAUKKU toinen vahvoista suosikeista. Totomaatin arvio 43% – T5-peliosuus 40,64%. ****Toto5 Porukkasysteemi 140 e => lunastus 7.966,00 euroa!

jalkipelit_ravi_T5_epk.jpg
Kaustiselta harjattiin jäätävä tili. ESTHER RICH toinen ideamerkeistä. Totomaatin arvio 12% – T5-peliosuus 7,29%. LANDEN PAUKKU toinen vahvoista suosikeista. Totomaatin arvio 43% – T5-peliosuus 40,64%. ****Toto5 Porukkasysteemi 140 e => lunastus 7.966,00 euroa!

KAUSTINEN 18.10.2021
TULIOPAALI – NORIINA *** SP kk 2,53 (100%)
****Toto5 Porukkasysteemi 140 e => lunastus 7.966,00 euroa!

Toinen ideamerkeistä:
ESTHER RICH | Totomaatin arvio 12% | T5 7,29%

Toinen vahvoista suosikeista:
LANDEN PAUKKU | Totomaatin arvio 43% | T5 40,64%

Toto5-2: Vahvaan suosikkikaksikkoon luottoa vielä pelikansaakin enemmän! Toisessa kohteessa luotamme vahvaan suosikkikaksikkoon vielä pelikansaakin enemmän. 6 LANDEN PAUKKU ja 8 NYLAND esiintyivät Turun PM-lähdössä niin vahvasti edukseen, että vaikea muiden on niille tässä riittää. Nyland hyötyy enemmän pitkästä matkasta, mutta Landen Paukku juoksee kuskin halutessa etupuolella ja on ravivarmempi sekä nopeampi. Arviomme suosikkikaksikolle on Landen Paukku 43% ja Nyland 40%. Pelaamme kaikki systeemit suosikkikaksikolla…

Toto5-5: Kahdella aliarvostetulla ideahevosella! Tiukin pelillinen kannanotto esitetään päätöskohteessa. Nostamme tasaisessa lähdössä A-ryhmään viisi hevosta. Rankingjärjestyksen laatiminen ei ole helppoa, mutta ainakin alustavan pelijakauman perusteella on mielestämme päivänselvää, että marginaalinen ykkösrankkimme 4 SCARLET HELLO sekä viidentenä rankingissamme tuleva 12 ESTHER RICH ovat alipelattuja. Niinpä päädymme pelaamaan systeemit näillä kahdella aliarvostetulla ideahevosella. Tällä ratkaisulla saamme hyvin vääntöä systeemeihin. Mikäli jompikumpi ideamerkeistämme voittaa, on osuman todennäköisyys ylipäätäänkin korkealla tasolla.

4 SCARLET HELLO on tehnyt tänä vuonna useita niin hyviä juoksuja, että olisi ansainnut voitonkin. Myös viimekertainen Turun tauoltapaluu sujui mallikkaissa merkeissä. Scarlet Hello juuttui kiertämään taustalla 3. rataa ja eteni lopulta 2. radan vetojuhdaksi 1500 jäljellä. Huolimatta tauosta sekä raskaasta reissusta tamma taisteli sisukkaasti maaliin asti ja sijoittui Silvesterin jälkeen kakkoseksi. Valmentaja Tenho Grönstrandin mukaan hevonen tuntuisi ottaneen startin oikealla tavalla, joten meidän tavoin myös valmentaja olettaa suoritustason olevan nyt viimekertaistakin parempi. Etukengät on keliolosuhteiden salliessa tarkoitus riisua, ja kengitysgrafiikkaa on ehdottomasti syytä seurata, sillä Scarlet Hellon vihjaaminen perustuu kyllä siihen, että etukengät riisutaan – sen verran konkreettinen hyöty etukenkien riisumisesta tammalle on.

Scarlet Hellon lähtöpaikka on periaatteessa hyvä, mutta keulaan tammalla ei kyllä ole asiaa, ja tässä on kyllä konkreettinen kuolemanpaikkariskikin. Valmentaja sanoi kylläkin esittävänsä kuskille toiveen, että yrittäisi välttää tuota juoksupaikkaa kaikin tavoin. Kyllä Scarlet Hello siltäkin juoksupaikalta on osoittanut pystyvänsä täysipainoiseen suoritukseen, mutta vaikea tätä lähtöä on kyllä johtavan rinnalta voittaa. Juoksunkulullisten asioiden suhteen Scarlet Hello tarvitsee tässä lähdössä vähän tuuriakin, mutta mikäli sitä on, on tämä lähtö mielestämme voitettavissa. Scarlet Hello on siis marginaalinen ykkösrankkimme 20% arviolla.

Toinen kuponkihevosemme on numero 12 ESTHER RICH, joka on jäämässä selvästi 12% arviotamme vähemmälle huomiolle. Toki lähtöpaikka on pikamatkalle haastava, mutta Esther Rich on kirinyt viime starteissaan sen verran hyvin, että ylivauhtisessa juoksussa tamma on silti loppukirissä Kaustisen pitkällä kirisuoralla vaarallinen. Eturivissä on muutamia sen verran nopeita avaajia, että olisi oikeastaan ihme, mikäli avaus ei olisi vauhdikas. Esther Richiä ei siten kannata näistäkään asetelmista aliarvioida. Tasaiseen A-ryhmään kelpuutamme myös nämä tammat seuraavin arvioin; 2 ANNI SUE 18%, 9 NAZARETH 18% ja 10 SMILEY MATCH 17%. Tasaista siis tosiaan meidänkin mielestämme on, mutta pelimielessä Scarlet Hello sekä Esther Rich ovat jäämässä herkullisiksi.

Tenho Grönstrand

L8/4 SCARLET HELLO: ”Hyvin hevonen tuntuisi ottaneen Turun kisan. Kaiken järjen mukaan sen pitäisi parantaakin startti kropassaan. Kunhan olosuhteet sallii, otetaan etukengät pois. Sillä balanssilla tamma on ravannut parhaiten. Maili ei ole plussaa, mutta menee tämä toki senkin. Kuljetusmatka on lyhyt ja aina tuollakin on pieni merkitys. Odotukset on kolmen sakkiin. Voitto on vähän kiertänyt. Toivottavasti se tänään tulisi. Jos juoksunkulussa on hiukan tuuria, aika likellä tamman pitäisi olla. Uskoisin sen menevän 1.12-1.13:n tuloksen. Ohjeistan kuskia, että yrittäisi kaikin keinoin välttää kuolemanpaikan.”


TAKAISIN