***Toto6 531,60€

VERMO 23.11.2022
Rankasti alipelattu näkemysidea QUITE VANITY (96) ****Skrälli kiri voittoon. Totomaatin arvio 13% – T65-peliosuus 5,28%. ***Toto6 Porukkasysteemi 216 e => lunastus 531,60 euroa!

VERMO 23.11.2022
QUITE VANITY (96) ****Skrälli – Hold Me Cloud kk 86,07 (10%)
RANNAN POMO (13) – Villieläin kk 1,59 (100%)
STONECAPES VICTOR – ALL OR NOTHING SP *** 2,16 (100%)
***Toto6 Porukkasysteemi 216 e => lunastus 531,60 euroa!

LÄPIVARMA:
RANNAN POMO (13) | Totomaatin arvio 68% | T65 65,29%

MAISTUVA TÄSMÄVARMISTUS:
QUITE VANITY (96) ****Skrälli | Totomaatin arvio 13% | T65 5,28%

Tsekkaa lähtö täältä >>>

LÄPIVARMA

T65-1 / 4 RANNAN POMO

Läpivarman valitseminen oli tällä kertaa helppoa. Avauskohteen numero 4 RANNAN POMO on mielestämme kierroksen selvästi todennäköisin voittaja, ja kun peliosuus vaikuttaisi asettuvan 68% arvioomme nähden kutakuinkin oikealle tasolle, ei sen varmistaminen käynyt edes mielessä. Valintaa helpottaa vielä entisestään, ettei haastajaosastolta löydy mitään yksittäistä herkkurastia.

Vaikka Rannan Pomon viiden voiton putki katkesi viime keskiviikkona, ei suoritus johtavan rinnalta ollut ollenkaan aiempaa huonompi. Nyt Rannan Pomo etenee taas haavereitta johtopaikalle, ja ei siitä kyllä sen jälkeen normaalina tämän lähdön hevosten toimesta kovin helposti ohi ajeta.

EDULLINEN SUOSIKKI + TODELLA MAISTUVA TÄSMÄVARMISTUS

T65-3 / 6 KILCHOMAN & 3 QUITE VANITY

Kolmas kohde on toinen kierroksen selvästi tasaisimmin pelatuista kohteista. Me uimme kuitenkin vastavirtaan ja nostamme kupongeille vain kaksi hevosta, joista toinen on vieläpä kovan luokan yllättäjäkandidaatti. Pelisuosikki 6 KILCHOMAN on meidänkin suosikkimme, ja arviomme 34% on ainakin alustavaa pelilukemaa korkeampi, joten edullinen suosikki on ensimmäinen rasteistamme.

Kilchoman oli hyvä molemmissa lokakuun voittojuoksuissaan. Viimeisimmässä kilpailussaan Lahdessa Kilchoman lähti kiertämään 2. ulkoa 3. rataa 900 jäljellä, pääsi laskeutumaan 2. radalle ilman selkää vajaat 500 jäljellä ja punnersi lopussa vahvasti ykköseksi 12,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla. Nyt alla on runsaan kuukauden starttiväli, mutta mitään ongelmia hevosella ei ole ollut, ja valmentaja Juhani Tapani odottelee suojatiltaan IS Ravien tallikommenteissa täysipainoista suoritusta. Viime starttien kaltaisena Kilchomanilla on juoksun luontuessa ilman muuta hyvät voittosaumat.

Toinen kuponkihevosemme on numero 3 QUITE VANITY, joka kolmosrankkinamme 13% arviolla on todella maistuva täsmävarmistus lähdön pelisuosikille. Quite Vanity on ainakin alustavasti jäämässä hämmästyttävän vähälle huomiolle, vaikka sekin on suosikin tavoin oikein kehityskelpoinen 3-vuotias. Quite Vanity jäi vain niukasti ulos Kymenlaakso-ajon finaalista samalla kilometriajalla keulasta kakkoseksi sijoittuneen Piece Of Battlen kanssa. Cupido Combo voitti.

Kymenlaakso-ajo Consolationissa Quite Vanity hiillosti itsensä kärkeen 400 juostuna. Quite Vanity oli jo irronnut hieman muusta porukasta yhdessä tallikaverinsa Matteo De Veluwen kanssa, mutta kangistui loppusuoralla sen verran, että putosi viidenneksi. Kokonaisuudessaan tykkäsimme kuitenkin suorituksesta, sillä tempo oli läpi matkan varsin vauhdikasta. Quite Vanity on kuitenkin starttaillut todella harvakseltaan, joten on täysin ymmärrettävää, että viimeinen silaus vielä puuttuu. Olemus kuitenkin miellytti vahvasti, ja uskomme kovan startin tehneen pelkästään hyvää. Valmentaja Tero Pohjolainenkin kommentoi 7 oikein –lehdessä, että suoritustason pitäisi nyt olla viime kertaa parempi. Kun lähtöasetelmatkin ovat oikein hyvät, on Quite Vanityyn syytä suhtautua erittäin vakavasti.

Riskejä rakastaville yksi vaihtoehto on pelata systeemit Quite Vanity toisena läpivarmana. Emme kuitenkaan lopulta päätyneet tähän ratkaisuun, koska myös edullisen suosikin kautta tulee löytymään varsinkin T6-rastia käyttäen selkeästi edullisia yhdistelmiä.


TAKAISIN