***Troikka 1.061,20€!

TEIVO 21.6.2022
Teivon maistuva näkemysidea HABIT SILVIO (36) *** tuotti palkitsevan tototilin. Grace Pezzo sai 15% siivun – kaksarikerroin 75,12. ***Troikka 41,50 e => lunastus 1.061,20 euroa!

TEIVO 21.6.2022
HABIT SILVIO (36) *** – Grace Pezzo kk 75,12 (15%)
MASK OFF **** – The Dude kk 3,78 (50%)
***Troikka pelit 41,50 e => lunastus 1.061,20 euroa!

Toto5-4: Habit Silvio ansaitsee neljästä A-hevosesta panostusta pelikohdepuolella! Neljännessä kohteessa nostamme A-ryhmään neljä hevosta. Pelisuosikki 2 EDGEUPTOTOP on meillekin loistopaikaltaan niukka ykkösrankkaus, sillä kakkosradan lähtöpaikalta tammalla on taitavan Santtu Raitalan luotsaamana hyvät mahdollisuudet onnistuneeseen juoksuun. Arviomme 26% on kuitenkin peliosuutta maltillisempi. Lähes yhtä paljon uskomme numeron 4 HABIT SILVIO voittoon, ja arviolla 24% Habit Silvio ansaitsee ehdottomasti panostusta pelikohdepuolella. Toto5-pelissä pelaamme kuitenkin tämän kohteen passiivisesti.

Habit Silvio on nyt kilpaillut Veijo Heiskasen valmennuksesta kahdesti, ja suunta on vahvasti ylöspäin. Perjantaina Kouvolassa Habit Silvio kiri 5. ulkoa loppua parhaiten ja ehti kakkoseksi, vaikka Kouvolan tiukoissa kaarteissa oli paljon ongelmia. Viimeiset 700 metriä Habit Silvio tuli ulkoratoja pitkin 13,0-vauhdilla. Habit Silvio on nopea avaaja, ja uskomme sen pääsevän nyt kiihdytysvaiheen sujuessa keulapaikalle. Sisärataa pitkin kaarteiden juokseminen on helpointa, ja mikäli tamma pysyy rauhallisena, ei vahvasti nousuvireinen menijä ole johtopaikalta todellakaan helppo kukistettava. Myös valmentaja Heiskanen on IS Ravien tallikommenteissa menestyksen suhteen luottavainen.

Numero 11 FURIOSA on takonut tällä kaudella hurjaa tulosta ja on myös kehittynyt kaiken aikaa. Takarivin lähtöpaikka ja kuukauden starttiväli tekevät sen, että emme usko voittoon aivan yhtä paljon kuin suuri yleisö, mutta tietysti Furiosa on meillekin yksi lähdön A-hevosista. Arvio 20%. Myös 1 LISTAS MINTTU on vahva voitontavoittelija. Kyseessä on vahva tamma, jolla pystyy tekemään jo matkalla ratkaisuja, mutta ykkösradan lähtöpaikka voi tuoda matkaan omat haasteensa. Johtopaikkaa Listas Minttu ei kyllä pysty pitämään. Arviomme Listas Mintun voitolle on 15%.

Peruspeliin nostamme viidenneksi merkiksi numeron 3 GRACE PEZZO. Emme mekään 6% arviolla Grace Pezzon voittoon kovin paljon usko, mutta ei tamman sentään ihan pelaamaton pitäisi olla, kun todennäköisin juoksupaikka on kuitenkin 2. sisällä. On syytä noteerata, että Grace Pezzo on kärsinyt tänä vuonna usein huonoista lähtöpaikoista. Porukkasysteemiin mahtuu vielä mukaan numero 12 DAZZLING PRESS, jolle arviomme on 5%. Dazzling Press kilpailee hyvässä vireessä, mutta piippuhyllyn lähtöpaikalta voittoon asti nouseminen edellyttää ainakin lähtökohtaisesti tuntuvaa ylivauhtia. 6 ZIZZY HIGHNESS kilpailee tänään ennakkografiikan mukaan ilman kenkiä, mikä tuo kyllä menoon lisäpotkua. Zizzy Highness voittaa kuitenkin lähtöjä niin harvoin, että jätämme sen Porukkasysteemissäkin vain varahevoseksi.

 

 

 

 

 


TAKAISIN