***Troikka 532,50€!

SEINÄJOKI 6.2.2022
AMONGST STARS (16) ***** alipelattu kanuunavarma. Totomaatin arvio 60% – T5 49,80%. KASIMA (46) *** tuotti vahvan tototilin. ***Troikka pelit 57 e => lunastukset 532,50 euroa!

SEINÄJOKI 6.2.2022
AMONGST STARS (16) ***** – Saludador kk 11,46 (15%)
KASIMA (46) *** – Penkki kk 12,27 (20%)
***Troikka pelit 57 e => lunastukset 532,50 euroa!

Läpivarmat:
AMONGST STARS (16) ***** | Totomaatin arvio 60% | T5 49,80%
SJÖ KONGEN | Totomaatin arvio 80% | T5 71,96%

Toto5-3: Amongst Stars on takarivistäkin erittäin maistuva suosikki! Kierroksen paras tukipilari löytyy mielestämme kolmannesta kohteesta. Numero 9 AMONGST STARS on kyllä kohoamassa niukaksi suosikiksi, mutta mielestämme hevosen peliosuus laahaa kuitenkin kaukana niistä lukemista kuin pitäisi. Hevosen kuntonäytöt tämän kauden kilpailuista tähän arkiseen lähtöön suhteutettuna ovat mielestämme niin ylivertaiset, että takarivistä huolimatta näemme voiton ilman muuta tappiota todennäköisempänä vaihtoehtona. Ruuna on osoittanut Ruotsinkin puolella myös paikan johtavan rinnalla sopivan, joten tarpeen vaatiessa Amongst Starsilla voi kyllä tehdä tämän tason lähdössä ajoissa ratkaisuja, mikäli tempo menee liian maltilliseksi. Arviolla 60% kyseessä on mainio kanuunapilari.

Kakkossuosikki 4 CECILIA CHEERFUL on meidänkin papereissamme kakkosrankkaus, mutta ei sen peliosuuden silti mielestämme kuulu olla lähelläkään Amongst Starsin lukemia. Viimekertainen voitto tuli Laurila’s Haldirin laukan myötä köykäisestä lähdöstä unelmajuoksulla 2. sisältä. Se oli tamman uran avausvoitto, vaikka kyseessä oli jo uran 49. kilpailu. Cecilia Cheerful ei ole mikään loppumetrien leijona, ja ei sen kyllä normaalisti kuulu pystyä Amongst Starsia kukistamaan. Meidän arviomme Cecilia Cheerfulin voitolle on 15%. 2 FEELING FLASH sijoittui viimeksi johtopaikalta Cecilia Cheerfulin jälkeen kakkoseksi. Arviomme Feeling Flashille on 11%. Tämän jälkeen rankingissa tulee uusista käsistä debytoiva 5 COLTRANE FRIDO. Arvio 7%. Numero 6 SUPER BEN ei ole viime aikoina ihmeitä esittänyt, mihin nähden on keräämässä näistä asetelmista ihmeen paljon peliä. Meidän arviomme Super Benin voitolle on ainoastaan 1,5%.

Lähtö 9 / 3 KASIMA ***! + ***!Troikka

Lähdössä yhdeksän nostamme selväksi suosikiksi numeron 3 KASIMA. Se oli hyvä voittaessaan joulukuisen tauoltapaluustarttinsa, mutta sen jälkeen laukat astuivat kuvioihin mukaan ja ravin kanssa oli muutenkin ongelmia. Uskommekin kuukauden huilin tehneen taas tähän paikkaan hyvää. Mikäli vain kaikki on kohdallaan, on Kasima ravia kulkiessaan tässä lähdössä vaikea kukistettava.


TAKAISIN