****Troikka 76€ => 329,80€!

SEINÄJOKI 8.8.2022
Totosta tiliä. Jokaisella pelikohteella voittopeli, kolme voitti ja yksi sijoittui toiseksi. Harmittavasti juuri Toto5-tukipilari Hepuliina jäi toiseksi.

SEINÄJOKI 8.8.2022
SARMÖÖRI (64) ****Skrälli – Borkeld kk 17,51 (40%)
EVERLASTING BOOGIE (23) **** – Tercero Mayo kk 4,47 (40%)
WHERE IS MY MIND (27) *** – Rahajamatch kk 3,11 (60%)
HEPULIINA **** – Huvigunnar kk 22,88 (15%)
****Troikka pelit 76 e => lunastus 329,80 euroa!

Jokaisella pelikohteella voittopeli, kolme voitti ja yksi sijoittui toiseksi. Harmittavasti juuri HEPULIINA **** | Totomaatin arvio 35% | T5 29,45% jäi toiseksi, sillä sen voittaessa olisi tullut Toto5-pelistä kiva tili. Voitto-osuus olisi ollut 193,29 euroa, eli 84 euron Peruspelillä lunastusta 1932,90 euroa ja 179,20 euron Porukkasysteemillä lunastusta 966,40 euroa.

Toto5-3: Where Is My Mind on kauden avauksessaan vaikea arvioitava, mutta lähdemme kuitenkin siitä liikkeelle! Kolmannessa kohteessa numero 2 WHERE IS MY MIND aloittaa neljävuotiskautensa, ja hevosen todellista iskukykyä on vaikea arvioida. Janne Korven etukäteiskommentit ovat kuitenkin olleet positiivissävytteisiä, ja kun tähtäin on edelleen Derbyssä, niin eiköhän lupa ole odottaa täysipainoista suoritusta.

Where Is My Mind on hyväkapasiteettinen hevonen, joka 3-vuotiaana sijoittui muun muassa Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä johtopaikalta Sahara Flamesin jälkeen kakkoseksi. Numerolla 8 RAHAJAMATCH on allaan tuore kuntonäyttö Forssan voiton muodossa. Näistä lähtöasetelmista aloitamme rankingin kysymysmerkeistä huolimatta Where Is My Mindista, mutta lopulta päädyimme tämän kaksikon kesken tasa-arvioon 36%. Toto5-pelissä emme halua ottaa kantaa Where Is My Mindin puolesta, mutta pelikohteeksi ruuna kohoaa.

Toto5-5: Sarmööri on pelimielessä ehdottomasti kiinnostavin! Päätöskohteessa nähtäneen vauhtia alusta alkaen. Numero 1 BORKELD ei ole alussa nopein, mutta reipasvauhtinen juoksu on ruunan mieleen, joten rankkaamme sen ykköseksi. Pieni lähtö suosii vahvasti. Arvio 28%. 3 VIRIN VARPU tai 4 SARMÖÖRI juossee keulassa. Virin Varpu pääsee liikkeelle sisäpuolelta, mutta kyllä Sarmöörikin lähtee todella vauhdikkaasti, mikäli vain askelmerkit ovat kohdalleen ja ori pysyy ravilla. Mielestämme Sarmööri voi ihan hyvin täräyttää kiihdytysvaiheessa Virin Varpun etupuolelle. Molemmat ovat joka tapauksessa oivassa vireessä. Arviomme ovat Virin Varpu 25% ja Sarmööri 23%. Sarmööri on ainakin alustavasti niin vähän pelattu, että on pelimielessä ehdottomasti lähdön kiinnostavin ja kokeilemme hevosta myös pelikohdepuolella.

Lähtö 9 / 3 EVERLASTING BOOGIE ****! + ****!Troikka

Lähdössä yhdeksän panostamme numeroon 3 EVERLASTING BOOGIE. Juttelimme tänään ohjastaja-valmentaja Kenneth Danielsenin kanssa, ja ruunan pitäisi olla heti mallillaan. Toukokuun molemmissa kilpailuissa laukat vielä sotkivat, mutta kapasiteetti kävi kyllä selväksi viimeisimmässä kilpailussa Forssassa, missä Everlasting Boogie olisi ravia kulkiessaan muodostanut ilman muuta kaksariparin yhdessä kovan Sahara Dangerouksen kanssa. Sen jälkeen hevonen on vielä Danielsenin mukaan koko ajan kehittynyt, joten kapasiteettinsa ja kuntonsa edellyttämällä tavalla kulkiessaan Everlasting Boogie ei ole mielestämme tässä ravilla lyötävissä.

Kenneth Danielsen

L9/3 EVERLASTING BOOGIE: ”Ruuna on mennyt eteenpäin ja kehittynyt koko ajan. Siltä löytyy paljon vauhtia kropasta. Kyllä tämänkin pitäisi olla kärkikolmikossa. Kapasiteettia on paljon ja mikäli hevonen suorittaa oikealla tasollaan, pystyy se voittamaankin.”


TAKAISIN